PDA

Zobacz pełną wersję : Omnadren 2 cykl

nowy89
09-02-08, 12:00
Siemka

na siłowni ćwiczę od 4 miesięcy mam 19 lat ważę 59 kg ;/ i 176 wzrostu. Możecie sobie wyobrazić jaki jestem chudy ... ;P lecz chę to zmienić biorąc przykład z mego znajomego który właśnie w tamtym roku skończył cykl na Omce i wygląda bardzo dobrze a wyglądał podobnie jak ja ;/ lecz teraz jest bez porównania gdyż wygląda fantastycznie ... :) Ja także chciałbym od 1 Marca zacząć brać Omadren + dieta która mam + białko lub jakiś garnier aby do maja wyglądać o wiele lepiej ... gdyż wtedy kończę szkołę i zabrać się do roboty a z moją dotychczasową masą było by ciężko znaleźć prace ...:)

01.02.2008 skończyłem cykl na Metanabolu który robiłem 4 tygodnie dzięki czemu uzyskałem 5 kg na masie i 10kg na siłowni ... lecz diete mialem za słabą lecz teraz mam już porządną dietę ułożoną przez osobę znającą sie na tym ...

I właśnie do was kieruje to pytanie czy po skończonym cyklu na metanabolu który skończyłem 9 dni temu mogę za miesiąc zaczynać kolejny na Omnadrenie ?

1. od kiedy mogę brać Omnadren? od jutra czy jakiś czas muszę czekać po tym cyklu na metanabolu...
2. ile strzałów było by potrzebnych aby przybrać bardzo dużo na wadze.

I proszę nie piszcie mi że mam za mały staż itp... bo to możecie sobie sami mówić ... ja chcę po prostu zmienić swoj wygląd do maja gdyż wtedy będę zdawał maturę i po maturze muszę iść do roboty ... a z moim dotychczasowym wyglądem niemam szans nigdzie znaleźć pracy ... mam także jeszcze jeden powód dla którego muszę zmienić swój wygląd którą jest pewna osoba :)

PS.
Mój kumpel był bez dużego stażu na siłowni itp... zaczął od razu od Omnadrenu a wygląda teraz ; 85 kg wagi - wcześniej 60 kg i w wyciskaniu poszło mu 30-40 kg ...

Wszystkie pozytywne opinie nagrodzę SOGIEM:)

NIE PISZCIE MI ABYM NIE PSUŁ SOBIE ZDROWIA KOKSAMI itp... GDYŻ JEST TO MOJE ZDROWIE I TO JA WYGLĄDAM JAK WYGLĄDAM NIE WY I MUSZĘ TO JA ZMIENIĆ.

pzdr.

tomaszewiak
09-02-08, 13:01
Pierwsza sprawa jest taka ze za wczesnie zlapales sie za koks.
Na samej diecie i suplach zrobilbys tyle samo.Jezeli uparles sie juz ta tego omena to przerwa musi trwac minimum tyle ile trwal cykl ,w twoim przypadku metanabolu lacznie z odblokowaniem.Na Twoim miejscu postawilbym na suple ale jesli juz sie uparles zrob to z glowa:

1-10 omo 250mg e7d

pozdr.

nowy89
09-02-08, 13:09
ale od kiedy mogę brać ten Omnadren :)?

od 1 marca wtedy będzie 4 tyg jak przestanę brać metanabol i mogę juz brać Omnadrenie i ile czasu ? :)

PS.
masz soga jak obiecalem :)

tomaszewiak
09-02-08, 13:09
4-6 tyg przerwy to minimum

nowy89
09-02-08, 14:54
ok :) dzięki za odpowiedz

a jak sądzisz ile potrzeba było mi strzałów aby uzyskać bardzo dużo masy do tego planuje także dołączyć białko lub jakiś garnier, tylko jaki jak coś i zacząć cykl od 1 marca i do kiedy by mi sie to zeszło ?:) aby uzyskać zadowalające efekty.

na przykładzie mego kolegi pamiętam że 1 dnia jak zobaczyliśmy to mówiliśmy że chyba ćwiczy ;] a on potem z każdym dniem był coraz "większy" aż nie mieścił sie w stare ciuchy i musiał nowe kupować :D:) ale sam nie przyznał się co dokładnie brał wspominał coś jedynie o Omnadrenie ale niechce mówić czy coś brał do tego;/

NIKOLIS 168
09-02-08, 15:28
Ja bym Ci proponował teraz pojechac na gainerku z kreatyną...troche masy przyjdzie potem kupic sobie metke i jakiegos tescia np enana i zrobic cykl
meta 1-5 ED 15
enan 1-8 200mg E5D
potem odblok kreatyna cwiczysz cwiczysz i pozniej pojechac na jakims mocniejszym cyklu....mozesz
omka 1-10 250mg
deka 1-10 250mg
Wino 8-12 100mg EOD
A powracajac do Twojego pytania to zeby zrobic dobry cykl potrzeba 10strzałow i wbijaj raz w tygodniu ale lepiej wez ten pierwszy cykl....omka jest b.mocna
pamietaj o odbloku!

nowy89
09-02-08, 15:48
tak wiem że jest bardzo mocna.

skonczyłem już cykl na metanabolu i nie było olbrzymich efektów, a takie jakie mnie zadowalają wiem że mogą być po omnadrenie niemam czasu aby ćwiczyć z kreatynkami itp... chcę od razu nabrać b.dużo masy oraz siły przy okazji aby potem ćwiczyć by móc zmiejszyć spadki po cyklu z omką ...

Muszę teraz nabrać tej masy aby jak skonczę szkołę w kwietniu a będe pisał mature w maju a potem do pracy ... więc potrzeba mi siły i wyglądu ...

Mógłby ktoś podrzucić mi przykładowy cykl kiedy strzał i ile ich ma być ? (po jednym na tydzień czy jak)
potrzeba na to 10 tygodni czyli 2 miesiące tak ?:)

i z czym mozna łączyć Omke np. Omka + białko + jakiś garnier jak mi starczy $$ a pod koniec cyklu ostatnie 2 tygodnie dodać po 3 tabletki metanabolu, bo mi zostało trochę ...

PS.

miał ktoś z was doczynienia z Omnadrenem ? brał go ktoś może ?

jakie miał po tym efekty ?:)

pzdr.

vold
09-02-08, 18:52
na pytanie czy miał ktoś doczynienia z omnadrenem to nawet nie odpowiedam bo 90% tak zwanych sezonowych kulturystów właśnie startuje od tego środka nie ze wzglądu że jest mocny bo jest normalną mieszanka testosteronów a wielkość dawki zawsze możesz zmienić tutaj głównie przeważa cena i to jest głównym plusem omnadrenu.

Zdecydowanie odradzam Ci na ten cykl omnadrenu bardziej polecał bym krótkie estry np, jeśli chodzi o testo to propionat i cykl na 6 tyg jak masz ochote dodaj do tego metanabol tabsy lub zastrzyki a kolejny możesz podjechać na omie ale nie samej tylko np do tego deca.

Jestem pewny że teraz nawet jak zrobisz odpowiednią przerwe po tym cyklu i nawet jak na tej omie zrobisz pare kilko będzie to masa niskiej jakości i napewno nie długotrwała.

nowy89
09-02-08, 19:49
Zdecydowanie odradzam Ci na ten cykl omnadrenu bardziej polecał bym krótkie estry np, jeśli chodzi o testo to propionat i cykl na 6 tyg jak masz ochote dodaj do tego metanabol tabsy lub zastrzyki a kolejny możesz podjechać na omie ale nie samej tylko np do tego deca.

jestem juz po cyklu na metanabolu efekty były ale nie duże i nie takie na jakie liczyłem ;/.

Po Omnadrenie wiem że mogę sie spodziewać iż mogę osiągnąc takie wyniki o jakie mi chodzi ... gdy połączę go z odpowiednią dietą trenigiem + białko i jakiś garnier jeśli mi starczy $$

vold
09-02-08, 22:05
Nie wymagaj cudów od testosteronu , napewno co możesz się po nim spaodziewać to wzrost wagi głównie poprzez duże nawodnienie i zatłuszczenie organizmu i gratis ginekomastia.

Rynju
09-02-08, 22:11
tez bym odradzil ome... Nie tykaj tego retencja koszmarna :-| do tego ginko zlapiesz a najlepiej jesli jestes mocno podatny na retencje to jest szansa ze spuchniesz w niektorych miejsach tak, ze bedziesz mial problemy z chodzeniem... Wydaj troche wiecej kasy i walnij krotkie estry, ale za to duzo klocia sie.
1-6 prop 50mg z dniowa przerwa miedzy strzalami
1-5 meta 20mg ed

nowy89
10-02-08, 11:41
a po propanianie jakie mogą być przyrosty na masie gdyż to głównie o nią mi chodzi i jaki czas sie bierze propanian :)

pzdr.

Rynju
10-02-08, 12:01
przeicez jest napisane! 1-5/1-6 czyli 5-6 tygodni. Nikt ci nie zagwarantje stalych przyrostow. Zalezy od diety, podatnosci na retencje no i indywidualnie gospodarki hormonalnej. Najmniej ciagnie wody ze wszystkich testo (wiec mniej masy ale lepsza jakosciowo - dla tego mysle ze to dobre polaczenie z meta jak na mase) i ma najmniejszy % skutkow ubocznych z testo

nowy89
10-02-08, 12:17
aha

tylko że tutaj trzeba kłóc sie co dzien/2 dzien :) więc chyba zostanę przy Omnadrenie gdyż mi zależy na tej masie po Omnadrenie wiem że nie będzie stała lecz po cyklu będę ćwiczył aby ją utrzymać i wogóle ...

Mam do was jeszcze pytanie ;

1. Czy mogę łączyć Omnadren z białkiem + jakimś garnierem dla uzyskania lepszych efektów ? jak tak to z jakim garnierem :) tylko tańszym;P

2. Co brać podczas cyklu na Omnadrenie aby np. zmiejszyć retencje wody lub jakieś "osłonki" ...

3. Mógłby mi ktoś rozpisac plan wykonywania strzałów ? znaczy sie w jaki dzien tygodnia i ile ... :)

pzdr.:)

koksik_180
10-02-08, 14:33
jesli nie chcesz sie zalac to ogranicz wegle, i kup bialko sp80 czy wpc .
na cyklu oslonki na zoladek i watrobe
strzal to wybierz sobie jeden dzien i co tydzien wal jedna ampulka - jeden strzal 250mg

koksik_180
10-02-08, 14:34
aha i jeszcze po cyklu 24tab clomidu oraz kreatynka 6 tyg na podtrzymanie

nowy89
10-02-08, 15:08
koksik_180 miałeś doczynienia z Omnadrenem ?

i dzięki za odpowiedz :)

i jeszcze co sądzicie o ;

Czy mogę łączyć Omnadren z białkiem + jakimś garnierem dla uzyskania lepszych efektów ? jak tak to z jakim garnierem tylko tańszym;P

NIKOLIS 168
10-02-08, 17:23
pewnie ze mozesz gainera mozesz zawsze brac. Omki nie polecam bo spadnie szybciej niczm przyszło. Ja bym zrobił Meta+enan, meta + prop, meta + prolo, cos bym z tego wybrał. A jezeli juz uwziałes sie na ta omke to zrob mocny cykl omka 1-10 250mg E5D (co piec dni)
deca 1-10 250mg E5D to samo
wino 8-12 100mg EOD (co dwa dni)
masa po tym idzie jakosc dobra i dzieki winstrolowi łatwiej mozna utrzymac zdobyta mase:) Pozdrawiam:)

Rynju
10-02-08, 18:00
nie bierz omy ;/ to propa jak juz to 100mg z przerwa 2 dni i do tego meta! Lacz to wsyztsko z odzywkami jak najabrdziej mozesz wpierdzielac b. duze ilosci bo twoje reakcje anabliczne w organizmie beda super szybko dzialaly. Do tego masa wody do picia a na koniec odblok z 12 do 20 tabletek clomidu. i kreatynke albo stack na podtrzymanie

nowy89
10-02-08, 20:11
prope trzeba kłóc co 2 dni + meta czyli znów wątroba lipa ;/ i po tym takie same skutki uboczne jak po Omce więc czemu wszyscy odradzacie ten Omadren ??

wiem że na nim mogę osiągnąć masę jaka mnie zadowoli a poziej będę sie przejomał aby to nie spadło lecz memu znajomemu dobrze to idzie już prawie rok będzie w marcu jak wziął Omnadren i trzyma sie zawaliście tylko tyle że ma duży brzuch :D ale udało mu sie to utrzymać i to jest mit że ludzi piszą że to szybko spada jemu jakoś to nie spadło a zawdzięcza to treningom ...:)

A Ty np. ryniu czemu odradzasz ten Omnadren ? Podajcie jakieś sensowne posty na to aby nie brać OMNADRENU a nie wszyscy piszenie nie bierz omki ale czemu ?? ;]

dodam iż mój kumpel wziął to na 1 cykl chociaż wcześniej zaczynał brać białko lecz nie dał rady i wziął Omke i sie trzyma;]

pzdr.

vold
10-02-08, 21:36
No jak można zadać takie pytanie czy można do omnadrenu brać białko!!!, chłopie sterydy Ci nic nie dadzą to tylko bodziec dla mięśni najważniejsza jest dieta , międzyinnymi białko, węgle witaminy itp., to podstawa, NIE JESTEŚ GOTOWY NA DOPING NAWET W NAJMNIEJSZYM STOPNIU.

Rynju
11-02-08, 08:13
stary co maja srodki injekcyjne do watroby!?
Jesli ty myslisz ze "cykl" na bialku = cykl na omie to jestes w bledzie!
Bialko walisz do diety, carbo gainera tez! nie robisz na nich cykli a mozesz ciagnac caly rok

nowy89
11-02-08, 10:00
wiem o tym ja nigdzie nie napisałem że robiłem jakiś cykl na biału czy na gainerze ... napisałem tylko że kumpel przez omką zaczął brać białko ale i tak niezjadł wszystkiego tylko zaczął brać OME na 1 cykl ;] i czytajcie uważniej to co pisze ...

pzdr.