PDA

Zobacz pełną wersję : Jaki jest najmocniejszy spalacz tłuszczu?

paczko
08-11-07, 09:07
Witam,

jaki jest waszym zdaniem najmocniejszy spalacz tłuszczu? Proszę aby głos zabierały osoby, które same na sobie testowały dany produkt, a nie znają go z teorii lub reklamy. Chodzi mi o to jakie efekty osiągneliście, co braliście dodatkowo. Biorę pod uwagę tylko spalacze z "górnej" półki. Typowe produkty marketingowe (np. TSE) mnie nie interesują. Testowałem na sobie Fat Killera (Trec) oraz Animal Cuts Universala (jestem w trakcie) i z tego drugiego jestem w miare zadowolony, ale szukam czegoś lepszego. Za wyczerpujące odpowiedzi - SOG.

Niech moc będzie z wami

Nuru89
08-11-07, 09:41
Ja bralem Thyrotherm do tego wziolem glutamine... Szczerze powiem ze biorac podwojna dawke :) widzialem dobre efekty, tluszczyk zwlasza z brzucha spadl :) Mysle ze moge polecic ten produkt, cena tez nie jest wygurowana ( okolo 100 zl ) z tym ze biorac to tyralem jak kon :) biegalem, jezdzilem na rowerze, cale mnostwo areobow no i oczywiscie siłownia :)

jazdownica
08-11-07, 13:22
Ja też biorę thyrotherm i jestem zadowolony, biore podwójna dawke czyli 2 tabletki dziennie. nie nalezy przesadzac, czytalem na forum ze ktos bral 6 dziennie, dla mnie ten czlowiek niepowazny. nalezy znalezc punk pomiedzy odchudzaniem a zdrowiem. podejzewam ze jedzac grama amfetaminy dznienie tez mozna schudnac ale nie na tym to polega prawada. radze zaczc od jednaj i potem zwiekszyc. kazdy orgsnizm jest inny, nie nalezy brac do siebie tego ze ktos napisal na formum ze zjadl 10 i bylo ok. ja wziolem raz 3 i myslalem na silowni ze sie przewroce. a mam spory organizm bo 196cm i 110kg. no i oczywiscie tnening i trening i do tego nie jemy w mc'd i tym podobnym, zycze powodzenia. thyro osztuje 100 za 100 tablet chyba.

...a moim zdaniem takie rzeczy jak fat burner i thermo speed to dobrze wygladaja tylko na plakatach, robowalem i wydaje mi sie ze to odzywki typo dla kobiet ktore chca zrzuci 100gram nadwagi. oczywiscie to moja subiektywna ocena.

rad
08-11-07, 13:26
czy dobrze bym zrobił gdybym zakupił sobie jakiś spalacz tłuszczu bez innych już dodatków i oczywiście trening na silce 2 razy w tygodniu (ogólny) oraz bieganie 3-4 razy w tygodniu. cel to zgubienie paru kg i spalenie tłuszczu - głównie z brzucha -acha i dodatkowo na brzuch a6w (w tej chwili 5 dzień).
pytam czy jest sens w kupowaniu spalacza tłuszczu czy wystarczaą same ćwiczenia bez spalacza :-) ?

jazdownica
08-11-07, 13:32
Odpowiem w ten sposob: kup sobie jakis spalacz, oczywiscie jesli chcesz dokonasc niewielkich zmian to nie musi to byc od razu thyrotherm ale kup cos dobrego, bo po co wydawac kase na cos co nie dziala no i truc organizm. spalacz zawsze pomoze a pozatym jest tez cos takiego jak sfera psychiczna, jak bedziesz go bral to lepiej sie bedziesz czul. robili kiedy badanie i komus kogo bolala glowa podawali zwykla witamine c a mowili ze to przeciwbolowe i tez "dzialalo" na niego, czul sie lepiej. wiec wiesz o czym mowie. No i opczywiescie brzuszki rob o kazdej porze dnia. jak sie obudzsz w nocy na siku to ze walnij ;) nie serio mowiac nie ma nic za darmo, niestety!

rad
08-11-07, 13:36
jazdownica- wiem o czym mówisz he he efekt placebo ;-) ;-)
ale właśnie o kasę chodzi- nie mam jej w nadmiarze i dlatego pytam czy zainwestować w spalacz jakiś he he bo wiesz- dla samego psychicznego spokoju to raczej nie chcę kasy wywalac ;-)

jazdownica
08-11-07, 13:39
no to ci mowie, jak brac to cos co jest godne a nie byle co, wez cos takiego co ci poleci ktos co to bral.

rad
08-11-07, 13:41
właśnie czytam co kto poleca ;-)
dzięki za pomoc he he ;-)
sog dla Ciebie ;-)

jazdownica
08-11-07, 13:43
powodzenia!

rad
08-11-07, 13:45
dziei dzieki
chyba zakupie sobie TREC Thermo Fat Burner - widze ze wile osób go poleca no i cena jest ok ;-)

jazdownica
08-11-07, 13:47
jeśli chodzi o firme TREC to polecam, różne rzeczy sie pisze ale ja jestem zadowolony.

rad
08-11-07, 13:49
ok
spróbuję - 50 zł za 120 tabletek to nie dużo więc zaryzykuję i zobaczę jakie będą efekty ;-)

paczko
08-11-07, 14:14
Prosiłem o konkretne wypowiedzi osób które testowały dobre spalacze na sobie, a tu nawiązała się gadka o najtańszych spalaczach. Szkoda.

rad
08-11-07, 14:29
paczko- tanie nie oznacza wcale że złe ;-)

duzen
08-11-07, 14:30
Polecam Thermo Shape z Activity. Dobry spalacz, szybko się nasyca nim organizm i są dobre efekty.

Po suplementacji 180 tabsow - 2 opak. Spalilem prawie 20 kg.

oczywiscie nie sam termogenik, do tego jeszcze dobra dieta i dobry trening.

Polecam. B.dobry termogenik. Cena tez nie jest za wysoka. W promocji ok 50 zl za 2 opak. Normalnie ok. 45 zł za jedno.

jazdownica
08-11-07, 14:32
stary co ty piszesz, zobacz jaki ci wywod zrobilem na poczatku o dobrych odzywkach.

Nuru89
08-11-07, 14:42
Osobiscie bym niepolecal nic co jest z Activity, praktycznie wszyscy na ta firme narzekaja, jedyne co moze do niej zachecac to cena... Natomiast produkty Treca sa ( moim zdaniem ) godne polecenia :)

paczko
08-11-07, 15:24
stary co ty piszesz, zobacz jaki ci wywod zrobilem na poczatku o dobrych odzywkach.

wiem, wiem... i Ty za to masz SOG-a.

Duzen, Ty też, bo się pomyliłem

Ja bralem Thyrotherm do tego wziolem glutamine... Szczerze powiem ze biorac podwojna dawke :) widzialem dobre efekty, tluszczyk zwlasza z brzucha spadl :) Mysle ze moge polecic ten produkt, cena tez nie jest wygurowana ( okolo 100 zl ) z tym ze biorac to tyralem jak kon :) biegalem, jezdzilem na rowerze, cale mnostwo areobow no i oczywiscie siłownia :)

nic Ci nie było po podwojnej dawce? Wyczytałem na necie, że pod żadnym pozorem nie przekraczać zalecanej (czyli 1 dziennie?)

cameron
08-11-07, 18:59
Witam, moge prosić o jakieś info na temat dyma burn? mam 172cm i 62kg chciałabym zrzucić 5kg, nie wiem, jednak, czy warto w to inwestować, z góry wielkie dzięki:)

Symu
08-11-07, 20:16
paczko spalacze chcesz hardcory efka , yoha i te sprawy??

dyma burn kumpel brał ale kompletnie nie czuł efki, ja wziełem jednego capsa i też nie poczułem (a czuły na nia jestem),być może jakaś mała dawka była ale ogólnie mimo to działa.

paczko
08-11-07, 20:36
paczko spalacze chcesz hardcory efka , yoha i te sprawy??

szukam spalacza giganta :-) ma być bardzo mocny i bardzo skuteczny. Cena nie gra żadnej roli. Poza siłownią 6 razy w tygodniu pływam w aqua parku

Symu
08-11-07, 23:59
Odrazu zaznaczam, że spalaczami raczej się nie bawię i żadnego z poniżej wymienionych nie próbowałem lecz zbierają dobre opinie za oceanem i u nas:
z "lżejszych":
-AMP'd- ergopharm lub inne (tylko nie z dymatize)
-venom hyperdrive-ALRI - widziałem na własne oczy jak wyciska pot
z hardcorów:
-atro-phex- BSN- są opinie że pod narkotyk podchodzi
-leviathan-Paolo Alto Labs powyzej 21 lat ma boostery testosteronu
-thyrotabs- gaspari- podkręca tarczyce

Nigdy nie wiadomo co jak na kogo zadziała, ale te z hardcoru nei nadają się dla początkujących ze spalaczami,a napewno nie poniżej 21 roku życia są naprawdę mocne. Polecam venom lub nawet 3 pak jest 3 róznych venomów na ładny cyklon.

rad
09-11-07, 08:34
ja w rezultacie zakupiłem jednak Thermo Speed Extreme- nie było nic z Treca...
ale mam nadzieję, że będzie ok ;-)

dziś już zażyłem jadną kapsułkę he he
przynajmniej się przekonam czy zadziała ;-)

HuGsoN
09-11-07, 13:10
Ja bym postawił na dyma burn extreme.

cameron
09-11-07, 14:14
a czy przy dyma mozna pić jakiś alkohol, czy nawet małe ilości nie są wskazane? gdzieś przeczytałam, że na odchudzanie powinno się brać 1 tabletkę rano i jedną popołudniu, ale nie wiem, czy to prawda, proszę o dop.

HuGsoN
09-11-07, 14:32
Wydaje mi się, że tak co do dawkowania.
Alkochol odpada.

cameron
09-11-07, 14:44
dzięki bardzo

dzako18
09-11-07, 21:16
http://allegro.pl/item264411627_olimp_thermo_speed_extreme_mega_caps _90caps.html

mam prosbe sprawdzie to i ocencie czy warto kupic bo cena wyjdzie nizsza niz w sklepie o jakies 10 zł

HuGsoN
09-11-07, 21:39
Warto! Ale przesyłka.

Dżagi
10-11-07, 11:18
ja rok temu sie odchudzalem...bralem l-karnityne vitalmaxa i olimp therm speed czy jakos tak. do tego chrom i 3 szklanki zielonej herbaty z 3torebek. silownia 4 razy w tygodniu...dieta i schudlem 16kg z 85 na 69 a w talii stracilem 20cm.

oSiŁeK_sNd
12-11-07, 17:27
gadacie w sumie nie na temat ale mniejsza z tym, sam jestem zainteresowany kupnem spalacza i na wielu forach po przejrzeniu okazuje sie ze najchetniej i najczesciej kupowane produkty to Thyrotherm firmy PREMIUM NUTRITION oraz Thermo Speed Extreme z Olimpu, dobry jest tez Scorch Remix V3 firmy MAN ( ten ostatni bez efedrynowy - ale skuteczny ) O wszystkich czytalem nie na stronach producenta bo to co pisza na tych stronach to tylko reklama nic wiecej, tylko na forach gdzie wypowiadaly sie osoby stosujace badz majace juz za soba kuracje z tymi produktami.

sofok666: Nie zwróciłem uwagi. Spam usuwam.

paczko
12-11-07, 17:32
Zdecydowałem się kupić Hydroxycut Hardcore 120 caps, połączę go z Animal Cuts (Universal) i w połowie grudnia podziele się z wami rezultatem :-)

vlk
12-11-07, 21:37
Polaczenie mordercze
Ja bym zaczal od jednego, a pozniej wskoczyl na drugi.
Zrobisz jak uwazasz. napisz jak sadlo bedzie leciec i uwazajna pikawe

duzen
12-11-07, 23:47
Według mnie też jeden środek wystarczy. Proponuje najpierw Universala

kox
12-11-07, 23:52
ja tez zrobie takie połaczenie tylko ze z thermalem i cutsem...

Symu
13-11-07, 10:16
Hydroxy baqrdzo dobry wybór .Scorch fajny dlatego, że porcja ma 3 capsy i dla bardziej podatnych na spalacze można zacząć od mniejszej porcji.

paczko
13-11-07, 10:41
Jestem dzisiaj po pierwszym treningu na hydroxycut + animal cuts i powiem Wam jedno: SUPERMAN!!! HIMEN !! BATMAN !!! PUDZIAN!!!! TERMINATOR !! :-) jestem w szoku ile człowiek może wylać z siebie potu a przy okazji mało się zmeczyć....

rad
13-11-07, 11:05
paczko- no to niezłe uczucie to musi być ;-)
ja jade od kilku dnia na TSE i też mam więcej sił i energii do biegania (biegam od pół roku ) he he
a do tego robię jeszcze a6w i efekty już widać więc to mnie jeszcze bardziej motywauje do działania ;-)

cameron
20-11-07, 19:56
wiecie może czym się różnią tabletki Dyma burn, jedne są białe a inne czerwono-białe, kupiłam te drugie i nie wiem, czy to przypadkiem nie jakaś ściema:(

Mateusz.
25-02-10, 22:01
hej. mam takie pytanie. wie ktoś moze czemu nie które spalacze są powyżej 18 roku życia? np: Cytogenix Xenadrine Hardcore RFA-X. nie są to przecież boostery testosteronu...
z góry dzieki za odpowiedz :D

fallenursus
26-02-10, 01:55
bo niektorzy po wzieciu takich odswiezaja tematy 3 letnie.

Mastershammer
26-02-10, 09:03
Lipo 6 z Nutrexu,Red Zone z ultimate nutrition,Xenadrine rfa-1 lub Rfa x z Cytogenix

niewula
26-02-10, 11:59
widzisz mastershammer wlasnie bierze i zobacz co wypisuje??

skoro nie mozna to nie mozna , pikawa ci wyjdzie przez skore i bedzie lipa