Zobacz pełną wersję : cykl na Teściu Prolongatum Jelfa
storm_2008
09-12-13, 16:28
witam. na początek chciałbym się przywitać bo na Tym forum jestem Nowy ;) więc będzie miło jeśli pomożecie ;) więc wracając do tematu. mam dość sporo aptecznego Teścia z jelfy i zwracam się z prośbą o ułożenie bądź pomoc w ułożeniu cyklu na tym i co jeszcze do tego dodać ? myślałem nad winkiem ze stanoxa albo Anapolonem ale wole się was poradzic ;) a jeśli chodzi o Dece Ome itp wolę omijać.
to fajnie.podaj wzrost wymiary wiek.diete i takie tam%-)
http://www.e-gym.pl/showthread.php?199-Zanim-zadasz-pytanie!
fallenursus
09-12-13, 19:50
I napisz czemu dece i ome wolisz omijać
storm_2008
09-12-13, 20:46
bo z tego co wiem deka jest silnie anaboliczna i mocno blokuje... itd wiem że na to są odbloki no ale jednak nie mam przekonania do tego...
wiek 22lata
wzrost 176
staż niecałe 5 lat pierwsze 2 lata ćwiczyłem na sucho bez diet bez supli bez koksu itd
udo 51
łydka 38
pas 76
klatka 102
przed ramie 30.5
łapka 38.5
waga piórkowa 65kg i mam zamiar to zmienic o jakies 10-12kg ;)
moim największym problemem jest brak diet bo niestety przyznaje sie bez bicia ;) nie mam na to czasu to raz a dwa nawet jak mi sie kilka razy udalo przytyc to maks do 69kg i pozniej spadlo....
deka jest silnie anaboliczna i mocno blokuje... itd wiem że na to są odbloki no ale jednak nie mam przekonania do tego...
a my mamy przekonanie że całkowicie nic nie wiesz o sterydach.
kolego sterydy to nie lek na niedozywienie:knockout:
storm_2008
09-12-13, 21:08
ja wiem że to nie lek na niedożywienie... ale wiem że nieco pomaga nabrać masy i usiłuje jakąkolwiek diete zrobic żeby wszystko ruszyło do przodu..
kolego bez diety koks tobie nic nieda.mam to przetestowane na króliku doświadczalnym%-)
waga 65 wzrost 176 i lapa prawie 40cm?? komicznie musisz wygladac...