Zobacz pełną wersję : Clenbuterol.. Rzezbienie...
Cze to znowu ja
troche pozasypuje tematami to forum ale mam kolejny problem
tym razem dla kumpla
znajomy się troche zalał i miał zrobić wpierw mase a potem zredukować
taki troche newbie . Wpierw miał zrobic cyklik na mecie i przymasowac już konkretnie a potem to wszystko zredukować clenem ale doszedl do wniosku że wpierw podredukuje się clenem a potem bedzie tam mięsnie już czyste w miare budować ze względu na to że nie będzie musiał tyle jeść na masie niż jakby miał ten tłuszcz
posiada 100 clenu 40 mg DB PHARMY
pytanie jak to mu rozpisać i w jakich porach dnia to ma jeść i czy koniecznie musi zakupić jakieś bcaa i oraz czy wystąpią duże spadki mięśniowe ,czy efekty są szybko widoczne i jakieś ogólne wskazówki
sam też nie brałem jeszcze clenu za bardzo więc mi też się to przyda
Z GÓRY DZIĘKUJEMY
TO BARDZO WAŻNE
chyba 0,04mg :D
wsyztsko na forum jest http://www.e-gym.pl/showthread.php?35422-Clenbuterol-FAQ
niech zacznie od jednego tabsa i stopniowo zwieksza, dawki sprawa indywidualna, wiec bedzie musial obserwowac jak dziala.
nie wiem jak ten clen, czy mocno zanizony czy nie
fallenursus
08-05-13, 17:13
Najpierw dieta i cardio potem chemia bo za ciency na wszystko naraz jestrscie.
Najpierw dieta i cardio potem chemia bo za ciency na wszystko naraz jestrscie.
nie myśl że ty jeden posiadłeś tajniki diety i wyobraz sobie ze wiem co to jest dieta na redukcji
ale clena nie probowalem do tego jeszcze więc zamiast najeżdzać mógłbyś odpowiedzieć po ludzku jak dtx
i taka jeszcze krótka sprawa czy można robic cykle
2 tyg clen rzezba a potem 2 tyg meta masa i tak na zmiane????
fallenursus
09-05-13, 02:37
Iec narazie bez clenu. Tlusty hesyes ziomus jak swinka i tyle. Zjedz do 12/10%bf dieta i aero potem clen bo gowno to wssystko da.
To co napisales w drugim swoim poscie to przemysl to pozadnie bo kuoy sie nie trzyma.
Jada po 3 miesiace masy a nawet i o wiele wiecej a ty chcesz dwa/dwa?
Prosilem po dobroci przeczytaj tem podwieszone w tym dziale bo twoje pytania nieaja sesu.
Nie wiees jak jesc,nie wiesz jak cwiczyc nie tykaj towaru dobrze radze. Jesscze nikomu zle nie poradzilem....
oks to troche redu na czysto potem na clenie
ale kiedys schodzilem do o wiele nizszego bf wiec coś z dietą bym posklejał nie ma co się bać , cwiczyc tez umiem przeciez sam nie uroslem
a co do tamtego nie no bo ja chcialem zrobic pare takich mini cyklików rzezba/masa/rzezba/masa i zobaczyc co sie dzieje ale z tego co napisales wnioskuje ze wpierw rzezba potem dopiero dluga masa nieprawdaż?
clen solo nie bardzo ja bym dorzucił jakiś antykatabolik meta w małej dawce 15 mg
zacznij od minimalnej dawki gdy ciśnienie zacznie wracać do normy to bedziesz zwiekszalł
15mg nie za malo bedzie? w koncu undery i tak zanizone
2 tyg rzeźba, 2 tyg masa ?
ciekawa sprawa, da się tak oszukać organizm ? hmm, mój już chyba nie :)
lepiej by sie sprawdzalo kilka tygodni jakosciwoej masy, pozniej 3tyg redu.
15 mg spokojnie wystarczy ma nam służyć tylko jako antykatabolik . nie zbudujesz masy w 2 tyg tylko zepsujesz to na co pracowałeś poprzednie 2 tyg i jak chcesz to zrobic z dieta? co 2 tygodnie obciąć i dodawać kalorie pomysł bez sensu.
tutaj nic nie wykombniujesz. zejdz z bf do stanu uzywalnosci:D i poem zacznij masowac ( jak masz sklonnosci do podchodzenia fatem to na masie tez krec aero)
clen pharmy ma bardzo zaniżone stężenie
tutaj nic nie wykombniujesz. zejdz z bf do stanu uzywalnosci:D i poem zacznij masowac ( jak masz sklonnosci do podchodzenia fatem to na masie tez krec aero)
mimo wszystko chyba niestety bede musial zrobic tak jak mowisz ht , probowalem kombinowac ale moze wytrzymam ten czas , dodatkowo sobie intermittent fasting zrobie i pojdzie do przodu
apropo jak juz na clen wejde to dorzucic tą mete koniecznie?? dobrze bedzie dzialac antykatabolicznie czy tak protekcjonalnie?? nie szkoda tabletek hehe?
tom , najwyzej bede wyczuwac po organizmie , jak nie bede drżeć i czuc ubocznych to dowale do pieca
a tak poza tym kumpel juz zarzucil clen od 3 dni jest na nim i mu juz sporo wody pozchodzilo czyli to dobry znak , ja sobie poczekam troche na sucho spuszcze potem wejde
Jak spuścisz na sucho to wydaje mi się że już nie wejdziesz ;)
dlaczego tak uważasz ??
tak na rozgrzewke 2 tygodnie na sucho hehe potem na dowalenie ten clen razem z kofeinką
sam clen w sobie działa w jakimś stopniu antykatabolicznie
a od mety będziesz trzymał trochę wody. Wystarczy sam clen, moim zdaniem
wiki a jak clen u cieibe ??? good ??
jakie lecisz dawki z ketotifenem? czy jakeis fazy on i off??
nie szamię klenu aktualnie, może pod koniec redukcji wrzucę
raczej na pewno, bo będzie taka potrzeba żeby mieć żyły na brzuchu ;)
w ciagu 4 dni redukcji na sucho spadlo mi 5 kg w tym 1 cm w lapie
czym spowodowane?
fallenursus
12-05-13, 21:00
woda..dluga droga przed toba zanim powinienes siegac za sterydy.
Tuż pod swoim pytaniem sam sobie na to odpowiadasz :)
NIE MA LIPY ;)
Fit4ever24
12-05-13, 21:14
Baloniarz już znam interpretacje twojego nicku :P
woda..dluga droga przed toba zanim powinienes siegac za sterydy.
fallen w kazdym poscie mi to wypominasz, moj organizm moja sprawa , mam swoje lata nie jestem gowniarzem, forum jest od tego by sie pytac a ja lubie sie pytac o wszystko nawet jak cos wiem tylko po to zeby sie upewnic w danym zdaniu wiec spokojnie KTO PYTA NIE BŁĄDZI. Zanim cos wzialem tyralem te 2 lata a ze teraz sobie cos tam oral zarzucilem(jeszcze nic mocnego , dopiero sie szykuje cos po redukcji) to tak sie irytujesz jakby towar byl tylko dla ciebie na calym swiecie
chcialem sie dowiedziec czy mozliwe jest miec az tyle wody w organizmie spokojnie nie najezdzaj..
fallenursus
12-05-13, 22:13
ty sie ziomus we wlasnych postach gubisz. wiec odradzam ci sterydy wogole. a co ty zrobisz to mnie wali. do mnie po pomoc nie przylaz. dopiero jak zjebiesz odblok.
najpierw deieta potem trening na koniec doping. bo w tych innych tematach tez ci duzo brakuje.
na serio totalny brak wiedzy.
jak przeczytalem 2 tygodnie CLENowanie i 2 tygodnie METowanie to sie przeżegnałem.
nie łap sie poki co ani za metke ani za clen tylko za kreatyne
jak to kurw* dwa tygodnie masy ??? Nie no kolego moim zdaniem jezeli jestes mocno zalany to redukcja a potem masa. A jak lekko to mozesz cwiczyc mase do tego aeroby i odpowiednia dieta aminokwasy i przykladanie do treningu.
jak to kurw* dwa tygodnie masy ??? Nie no kolego moim zdaniem jezeli jestes mocno zalany to redukcja a potem masa. A jak lekko to mozesz cwiczyc mase do tego aeroby i odpowiednia dieta aminokwasy i przykladanie do treningu.
i co mu z tego wyjdzie?? bez mega genu i soku bedzie stal caly czas w miejscu:)