PDA

Zobacz pełną wersję : M-Drol szybkai krótka Porada

Musss
28-11-10, 21:07
Witam mam pytanie, zakupiłem m-drol, cykl robie tylko z 40 tabs. kiedy najlepiej to brać rano czy przed siłką, i mam białeczko do tego nic nie bedzie przeszkadzać jak będę to razem brał. Proszę o szybką poradę bo jutro chcę już zacząć brać. Z góry dzięki. POZDRAWIAM!!!

LeBron23LBJ
28-11-10, 21:09
nie ten dział. Zapraszam do działu suplementy i odżywki

fallenursus
28-11-10, 21:10
no raczej steryd se kupil:)
bierz 10mg dziennie, nie ma znaczenia kiedy. dokup NAC zanim zaczniesz brac i doloz po 600-1200mg dziennie.
imho najdupniejszy wybow jaki mogles zrobic kupujac superdrola.
btw co masz na pct?:)

Musss
28-11-10, 21:13
No jak już tutaj napisałem to zaraz usune po uzyskaniu odpowiedzi

Musss
21-12-10, 21:11
Witam ponownie, w piątek zakończyłem cykl 3 tygodniowy, jestem po 19 tabletkach mdrolu. I mam pytanie czy sie odblokować czy jest sens po 19 tab. I ile jeszcze brać osłonki.

sts
21-12-10, 21:35
Witam ponownie, w piątek zakończyłem cykl 3 tygodniowy, jestem po 19 tabletkach mdrolu. I mam pytanie czy sie odblokować czy jest sens po 19 tab. I ile jeszcze brać osłonki.
a dało ci to coś 19 tab?

Musss
21-12-10, 21:40
No nie narzekam, musiałem przerwać cykl. A efekty dobre łapka w 3 tyg. na plus 3 cm. wyciskanie serie skoczyły o 10 kg. jak przed cyklem progresje kończyłem 85 to teraz kończę 95, a serie robie 10/8/6/4. Jak długo trzeba brać te osłonki bo podczas cyklu nie brałem ich regularnie. I jeszcze jedno pytanko, czy po 19 tab. wątroba bardzo ucierpiała? ;))))

polo
22-12-10, 00:04
na pewno mniej ucierpiała niż byś spotykał sie z kumplami w barze,
masz młody organizm i wszystko się regeneruje w niesamowitym tempie

polo
22-12-10, 00:06
na PCT wal kona 10-razy dziennie :-)

opalinho
22-12-10, 10:15
A efekty dobre łapka w 3 tyg. na plus 3 cm.

Strach pomysleć co by było jakbys kontynuował.

sts
22-12-10, 11:49
jakoś nie wieże 3 cm w 3 tyg ile miałeś w łapie? przed tem na m-drolu k***a toć to lepsze niż koks to już wiem co na następny cykl..

vold
22-12-10, 22:24
Nie rozumie jak można brać takie badziewia :(

grzesiek k
23-12-10, 11:47
Nie rozumie jak można brać takie badziewia :(
było juz milion postów na temat ph,wszystkie były na temat odradzania i zastspienia je Saa,
no ale praktyka wyglada zupełnie inaczej niz teoria

vold
23-12-10, 13:29
Bo to coś co zawiera saa może nie każde ale napewno większość, to jak dopalacze a narkotyki, trzeba coś wymyślić aby lekko ominąć prawo , najgorsze jest to że nie ma pojęcia co się żre więc nie można dobrać odpowiedniego odblokowania a to już nie jest zabawne, bo dla niektórych to jest najważniejsze.

grzesiek k
23-12-10, 14:07
Bo to coś co zawiera saa może nie każde ale napewno większość
co do tego racje masz,ale wiekszosc tych którzy siegaja po pierwsze te mocniejsze dopalacze łapia sie pierw ph bo mysla ze to nie jest szkodliwe jak saa a daje prawie takiego samego kopa,mamy takiego kolesia ktoremu ziomek polecił ph bo mu dalo 1cm w łapie no to i ten kupi bo nie chce byc gorszy,zero wiedzy o osłonach,odzywkach,PCT,utrzymaniu efektów po cyklu i masa inncyh rzeczy tego typu,
co innego drugi wózek ludzkosci który ma jakies ograniczenia zdrowotne jesli chodzi o saa wiec własnie wtedy zapodaja ph ale ten wozek wie juz cos wiecej o swoim org.i stosowaniu