Zobacz pełną wersję : Anapolon
Dawidhardcore
05-08-10, 14:46
Doustny najmocniejszy steryd o sporych skutkach ubocznych...Podobno juz po paru tabletkach widac konkretne postepy...Czy o prawda??jak dziala??bral ktos?? czekam na wypowiedzi:)pozdro
mam problem z netem proszeo jeden watek ,aby zostal usuniety
podaj swoje wczesniejsze cykle. dla mnie antoniusz sprawdza sie w krotkich cyklach typowo na mase. wszystko zalezy od diety.
Dawidhardcore
05-08-10, 15:50
moje wczesniejsze to meta z prolo,ja nie chce tego brac tylko sie dowiedziec czy cos daje ,moze kiedys sie skusze:)
antek jest dobry w krótkich cyklach masowych ...... 50mg to słaba dawka ...... 100mg dzień to juz rozumiem ale jak Kolega HT mówił wszystko zalezy od diety ....... po 1 tyg brania bez osłonek zaczna cie flaki boleć wątroba ....... i wzdęcia .....
Dawidhardcore
05-08-10, 17:02
antek jest dobry w krótkich cyklach masowych ...... 50mg to słaba dawka ...... 100mg dzień to juz rozumiem ale jak Kolega HT mówił wszystko zalezy od diety ....... po 1 tyg brania bez osłonek zaczna cie flaki boleć wątroba ....... i wzdęcia .....
wiem jakie sa skutki,az ciekawosci pytam,bo moj kumpel mi proponuje,,,ale wole najpierw sie dowiedziec,bo na prawde nie jest to steryd nie majacy malych skutkow ubocznych,ale proponuje mi 30 tabletek dziennie po jednej
Najmocniejszy na mase doustny, efekty na necie wygórowane ale jest ok,
stosujesz jak meta, dobry na start na długie cykle,
nie polecam solo.
no to solo czy z czyms?? dlugi cykl czy krotki?
Dawidhardcore
06-08-10, 00:51
nie polecam solo.
czemu nie polecasz solo??
nie polecam solo.
na dlugie cykle antoni jako na start to dla mnie nieporozumienie. raz sie w cos takiego wpakowalem. w polowie cyklu ok 2 tyg przestoj. jak odstawilem antka. nic przyjemnego:)
szybkie przyrosty, duże spadki, masa kiepskiej jakości.
szybka masa kiepskiej jakości,
spore spadki,
Solo nie polecam bo masa słabej jakości i spadki spore,
Na początek cyklu super, nawet jak w połowie cyklu przestuj to tylko tak się wydaje, miałem kilka cykli z antkiem na start i byłem bardzo zadowolony.
Dawidhardcore
06-08-10, 13:34
na dlugie cykle antoni jako na start to dla mnie nieporozumienie. raz sie w cos takiego wpakowalem. w polowie cyklu ok 2 tyg przestoj. jak odstawilem antka. nic przyjemnego:)a to czemu??dal ci cos??
Dawidhardcore
06-08-10, 15:20
na dlugie cykle antoni jako na start to dla mnie nieporozumienie. raz sie w cos takiego wpakowalem. w polowie cyklu ok 2 tyg przestoj. jak odstawilem antka. nic przyjemnego:) i dalo ci to cos?/czemu zrezygnowales po tym??
fallenursus
06-08-10, 16:01
test...
Dawidhardcore
09-08-10, 16:16
na dlugie cykle antoni jako na start to dla mnie nieporozumienie. raz sie w cos takiego wpakowalem. w polowie cyklu ok 2 tyg przestoj. jak odstawilem antka. nic przyjemnego:)
a co za nieprzyjemnosci miales zwiazne z antkiem:D??
Dawidhardcore
09-08-10, 16:16
a co za nieprzyjemnosci miales zwiazne z antkiem:D??co to ma byc nawet nie da sie wyslac wiadomosci ,forum schodzi na psy,admini robcie cos;(
Dawidhardcore
09-08-10, 16:17
czemu nic przyjemnego??:P
admini robcie cos z forum ,bo wiadomosci sie nie da wyslac;/
Dawidhardcore
18-08-10, 11:16
czemu nic przyjemnego?? czemu odstawiles??
antka solo nie,
dodaj propa, npp np,
fajny cykl i masa w miare dobrej jakosci
Dawidhardcore
18-08-10, 12:36
Solo nie polecam bo masa słabej jakości i spadki spore,
Na początek cyklu super, nawet jak w połowie cyklu przestuj to tylko tak się wydaje, miałem kilka cykli z antkiem na start i byłem bardzo zadowolony.
aha czemu az tak zadowolony byles??:)
Dawidhardcore
18-08-10, 12:38
antka solo nie,
dodaj propa, npp np,
fajny cykl i masa w miare dobrej jakosci
nawet Vold pisze,ze byl zadowoolony z czego antka bral na poczatku cyklu:)
ja tez brałem antka na start przy długim cyklu i byłem zadowolony , tylko uważaj z węglami i z tym co jesz bo szybko Cie zalać może , co do skutków ubocznych poczatki były trudne , częsta zgaga , wzdęcia , bóle głowy i piszczenie w uszach ale idzie przywyknąć .
Apropo antka solo kumpel zakonczył taki cykl 7 tygodni temu , początki były super zrobił 10 kg przy wzroscie 170cm , skakał do góry z radości ale od tych 7 miesięcy leci z tygodnia na tydzien w dół , tak jak Vold pisał szybko przyszło szybko poszło , z zyskanej wagi zostału mu tylko 1,5 kg .
Dawidhardcore
18-08-10, 20:19
ja tez brałem antka na start przy długim cyklu i byłem zadowolony , tylko uważaj z węglami i z tym co jesz bo szybko Cie zalać może , co do skutków ubocznych poczatki były trudne , częsta zgaga , wzdęcia , bóle głowy i piszczenie w uszach ale idzie przywyknąć .
Apropo antka solo kumpel zakonczył taki cykl 7 tygodni temu , początki były super zrobił 10 kg przy wzroscie 170cm , skakał do góry z radości ale od tych 7 miesięcy leci z tygodnia na tydzien w dół , tak jak Vold pisał szybko przyszło szybko poszło , z zyskanej wagi zostału mu tylko 1,5 kg .
no to nie zle:0a co by bylo dobre na trzymanie tej wagi po antku??
najlepsze by było nie lecieć antka solo
Dawidhardcore
18-08-10, 21:01
aha to juz nie wiem,koles ,ktory mi go sprzedaje mowi,ze sie na pewno zwrovci i mam go solo brac a zas wy ,ze nie to juz jestem ciemny w tym wszystkim:D
sam antek to nieporozumienie, nawet jak przyrosty będa duże to spadki spore, a na poczatek cyklu jest ok, spadków nie bedzie wielkich bo po odstawieniu antka cykl leci dalej i jest git.
Dawidhardcore
18-08-10, 21:18
sam antek to nieporozumienie, nawet jak przyrosty będa duże to spadki spore, a na poczatek cyklu jest ok, spadków nie bedzie wielkich bo po odstawieniu antka cykl leci dalej i jest git.
co mi Vold proponujesz po odstawieniu antka??
Propa na podtrzymanie daj. A najlepiej samego propa zamiast antka, przy twoim stopniu zaawansowania będziesz miał podobne efekty, a nawet masę lepszej jakości.
Dawidhardcore
19-08-10, 00:15
samego propa,nie slyszales,ze tescia lepiej z czyms laczyc:)
fallenursus
19-08-10, 01:56
na nerwy mi powoli dzialac zaczynasz.
micha dla ciebie a nie anapolon
Pewnie ze lepiej, ale nie przy twoim stopniu zaawansowania.
Dawidhardcore
19-08-10, 11:24
na nerwy mi powoli dzialac zaczynasz.
micha dla ciebie a nie anapolon
Fallen ile moge na samej misce jezdzic;p musze cos dolozyc do tego:)
Zmień dietę daj samego propa/enana ewentualnie z winkiem i będziesz miał stabilne przyrosty masy dobrej jakości. O anapolonie naczytałeś się w necie że to środek działający cuda pewnie i się napalasz... Zrób jakiś lżejszy cykl, na antka będzie jeszcze czas.
Dawidhardcore
19-08-10, 14:59
Zmień dietę daj samego propa/enana ewentualnie z winkiem i będziesz miał stabilne przyrosty masy dobrej jakości. O anapolonie naczytałeś się w necie że to środek działający cuda pewnie i się napalasz... Zrób jakiś lżejszy cykl, na antka będzie jeszcze czas.
no widzialem kumpla co to barl i jak wyglada i jakos mu to nie zeszlo:0dil mi proponuje samego antka,ale widocznie jak piszecie samego nie brac,bo masa spadnie po odstawieniu
fallenursus
19-08-10, 15:41
Dil ci niedlugo bedzie proponowac deke solo to tez wezmiesz.
A propo co dolozyc do michy to proponowal bym Mieso bo po ostatniej bombie zmarnowales towar.
Dawidhardcore
19-08-10, 15:50
Dil ci niedlugo bedzie proponowac deke solo to tez wezmiesz.
A propo co dolozyc do michy to proponowal bym Mieso bo po ostatniej bombie zmarnowales towar.
czy zmarnowalem no ,zapewne,przez ta noge,bo z dwa miesiace mialem przerwe;/