Zobacz pełną wersję : BSN co wybrać
Witam
Chciałem coś wybrać z suplementów bsn powiedzcie mi co jeszcze można dobrać prócz tych które wymieniłem na dole ?
- BSN Nitrix -
- BSN Axis HT - booster testosteronu
- BSN No-Xplode lub BSN CellMass AVPT - to dwie odżywki kreatynowe z których nie wiem którą wybrać :(
- BSN Syntha-6 - białko
- BSN True Mass - gainer
- BSN Volumaize - coś chyba jak carbo
- BSN Epozine-O2 NT - arginina w nowej ulepszonej postaci
Spośród wszystkich wypowiedzi nie wyczytałem złej opinii na temat tej serii odżywek prócz niestety ceny. Ćwicze od roku efekty są ale nie takiej jak bym chciał :) trzymam mocna dietę ale chcę większych przyrostów i z tą firmą mam nadzieje je osiągne ale podpowiedzcie mi jeszcze czy ten zestaw jest wystarczający czy coś się ze sobą nie kłóci czy czegoś brakuje itd ...
z góry serdeczne dzięki pozdrawiam
ty to wszystko zamierzasz brać ?:neutral:
Napinacz01
06-06-10, 21:27
- BSN No-Xplode lub BSN CellMass AVPT - to dwie odżywki kreatynowe z których nie wiem
bierz xplode, tyle ze xplode to typowy no booster przedtreningowy
Controlled Labs, Scivation/Primal.
ty to wszystko zamierzasz brać ?:neutral:
a co za dużo kreatyna, białko, gainer, carbo, booster no, booster testosteronu, arginina z aminokwasów to wszystko czego potrzeba tak mi się wydaje do tej pory brałem białko z olimpu carbo z vitalmaxa po treningu, kreatyne z vitalmaxa, gainera czasami jako zastępstwo posiłku, cla z treka, bcaa z olimpu, aakg z olimpu, magnez i coś na stawy z olimpu tylko że to wszystko słabo mi wchodziło ale myśle że tego wszystkiego organizmowi potrzeba jeśli się mylę to mnie poprawcie napisz co jest źle a nie pytaj mi się czy to zamierzam brać bo to właśnie napisałem na początku tematu...
Controlled Labs i Scivation/Primal.
a tobie o co chodzi ? czy nie można człowiekowi normalnie pomóc tylko wszyscy musicie sie bujać i popisywać na forum ?
Kup sobie to i wystarczy:
Green Magnitude + aakg megaharcore.
A kto się buja? Kolejny co mu nic nie pasuje.
Podałem Ci firmy warte uwagi.
Jak bym się popisywał to bym Ci polecił ostrowie.
sorki nie wiedziałem ze chodzi o firmy dodaj na drugi raz coś od siebie :P
fallenursus
06-06-10, 21:59
nie daj zarobic firmie co oszukiwala w skladach suplementow !! nie kupuj produktow BSN!!
to co wymienil kowal jest lepsze.
nie daj zarobic firmie co oszukiwala w skladach suplementow !! nie kupuj produktow BSN!!
Jak to oszukiwała kupa ludzi to bierze i każdy sobie to chwali typowy suplement prosto z USA w całych stanach ludzie to biorą wszędzie na stronach w stanach czy uk każdy to chwali w polsce też nie widziałem negatywnych opinii czy możesz to czymś poprzeć ?
tylko tego co on wymienił nie ma nawet na allego to co to jest że nie można tego na allegro kupić ?
szukam dobrych naprawde dobrych odżywek i boosterów chcę szybko nabrać czystej masy mięśniowej bo na tym co wymieniłem powyżej jechałem rok i nie było to dla mnie mega efektów tylko nie mówcie mi ze źle ćwiczyłem czy miałem złą dietę bo tak nie było.. przyrosty są ale tak jak mówię chcę więcej jeśli możecie podajcie mi zestaw odżywek który pozwoli mi się szybiej rozrosnąć i utrzymać przy tym dobre spalanie tkanki tłuszczowej zapobiegnie jej ponownemu odkładaniu się da mi zapas aminokwasów pompe przed treningiem i po pozwoli się zregenerować po treningu i w nocy itd. bardzo was proszę z góry wielkie dizięki
Masz tu, jeszcze w dobrej cenie:
Green Magnitude (http://www.muscle-zone.pl/sklep.cgi?sesid=nonexc1a6512d90f09a8ec7c118c4cb7d6 525&referer=&oper=8&id=767&kategoria=122&subkat=0)
A tu masz aakg:
AAKG mega hardcore (http://www.muscle-zone.pl/sklep.cgi?sesid=nonexc1a6512d90f09a8ec7c118c4cb7d6 525&referer=&oper=8&id=965&kategoria=84&subkat=0)
To drugie bierzesz tylko przed treningiem i zaczynaj od 6 kapsułek.
fallenursus
06-06-10, 22:38
Jak to oszukiwała kupa ludzi to bierze i każdy sobie to chwali typowy suplement prosto z USA w całych stanach ludzie to biorą wszędzie na stronach w stanach czy uk każdy to chwali w polsce też nie widziałem negatywnych opinii czy możesz to czymś poprzeć ?
a tak to ze oszukiwala. ze cos jest na topie jako odrzywka nie znaczy ze jest dobra. pomysl kto ten bubel kupuje...dzieciaki co naniczyms ie w sumie nie znaja,tylko lubia ogladac kolorowe zdjecia z grubym Coleman'em co bierze nitrix i twierdzi ze to po nim takie zyly ma. nosz kur...lol. No-xplode to nic innego jak kolorowe podelko z duuuuuza dosypka cukru bo przeciez jesli ci napisza ze masz kilo staffu w duzym opakowaniu to zaplacisz tyle ile ci powiedza. Ktos musi zarabiac na pudlach i cukrze. Cos kiepsko szukasz jak nie umeisz znalesc green mag, i aakg megahardcore. Dowody na temat oszukiwania klijentow przez firmy takie jak BSN i Syntrax mozesz smialo znalesc na bodybuilding.com forum lub w google. Syntrax nawet grozil urzytkownikom ktorzy to wykryli sprawa w sadzie,lecz dziwnie zaprzestal dochodzen prawnych....po pokazaniu dowodow::)
fallenursus
06-06-10, 23:24
piszesz tak ladnie inteligentnie to pewno ang. znasz biegle. masz i sie doczytaj, a ja sie nadal bede z was wszystkich kupujacych te badziwie
http://supplementpolice.com/Complaint.pdf
może nie umiem szukać ale w google nic nie ma każdy się wypowiada pozytywnie na bodybuilding.com na forum tez ludzie mówią "to jest niesamowite" o nitrixie więc naprawdę może za krótko szukałem ale w takim czasie już coś powinienem znaleźć jeśli naprawdę by nie działało. Nie chodzi mi o to ze się czepiam ale naprwdę jeśli coś jest do du..y chcę to wiedzieć ale na pewno nie zmienię zdania bo dwie osoby powiedzialy że nie działają jesli by nie działały zostały by wycofane ze sprzedaży bo była by spora afera takie jest moje zdanie jeśli możesz podaj mi linka byłbym wdzięczny....
Co do tych odżywek kreatynę kupię co do AAKG to się waham bo mam jeszcze dwie puszki OLIMPU AAKG MEGA CAPS 1250mg około 600 kapsułek więc czy będzie widoczna różnica między tymi dwoma odżywkami warto tamte odstawić i wziąć tą z treca ?
I co sama kreta i aakg ma wystarczyć nic wiecej nie potrzebuję prócz białka ? a aminokwasy prosze was dobiercie mi jakiś zestaw a nie dawajcie mi po dwie pozycje byłbym bardzow dzięczny naprawde....
piszesz tak ladnie inteligentnie to pewno ang. znasz biegle. masz i sie doczytaj, a ja sie nadal bede z was wszystkich kupujacych te badziwie
http://supplementpolice.com/Complaint.pdf
mieszkam w Angolii więc muszę znać nie piszę ładnie i inteligentnie nie chcę nikogo obrazić podważyć jego toku rozumowania czy wiedzy chce jednak dowodów jeśli można bo napaliłem sie na te bsna a teraz zburzyłeś mój piękny kolorowy świat :) hehehe
fallenursus
06-06-10, 23:30
jak sprawdzales bb.com forum to popatrz na wiek tych piszacych :) to forum to jedno wielkie pimpowanie przez nieletnich.
http://www.elitefitness.com/forum/bodybuilding-supplements/bsn-lawsuit-575519.html
http://www.google.ca/search?hl=en&client=firefox-a&hs=2O3&rls=org.mozilla%3Aen-GB%3Aofficial&channel=s&q=bsn+false+advertising&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=bsn+false+&gs_rfai=
No-Xplode słabo wypada ,mało ekonomicznie do 3porcji dochodziłem co przy np. white flood bym chyba na ziemi leżał.
Green magnitude to jeden z lepszych i do tego ekonomiczny stack,wystarczy dodać do tego coś pompującego i pobudzającego.
ale to tak jak wszędzie popatrz na nasze forum ile ludzie mają lat ? ja mam 32 pomimo tego co napisałem w opisie i też zwracam uwage na wiek piszących jednak jak sam wiesz ciężko trafić na złe opinie użytkowników na całym świecie.... nawet na naszym forum nikt nic nie mowi ze to nie działa każdy wie że BSN wpadł na kreatynie ale nie wierze ze wszystkie suplementy robi gówniane zawsze sie liczyl na rynku więc nie wierze że walą cukier do każdego supla jak mówisz a przecież jeśli chodzi o suple ludzie z forum też mają nie małe doświadczenie np: Punisher pewnie znasz zawsze ceniłem jego wypowiedzi http://www.e-gym.pl/showthread.php?11025-nitrix&highlight=BSN+Axis również doradza BSN; Symu tez bral no-xploda i chwalił pod niebiosa troche teraz poczytałem i jednak nie wierze w to że one nie działają za dużo ludzi to bierze i za dużo się o nich dobrze wypowiada a jedynie Twoje wypowiedzi na forum maja charakter negatywny..... nie wiem z czego się to bierze jeśli chodzi o ta kreatynę to z tego co doczytałem składniki na których oparli recepturę najnowszej kreatyny po prostu nie istaniały i rzeczywiście z tym się zgadzam natomiast to żeby wszystkie odżywki były do dupy i nadal leżały na półkach sklepowych wydaje mi się mocno naciągane....
fallenursus
07-06-10, 00:03
przeciez nigdzie nie jest napisane ze nie zialaja:)
nie warte swojej ceny i mozesz znalesc o wiele lepsze produkty. Cos co juz raz podpadlo ma u mnie kreche dopuki nie wykaze sie inaczej, jak to zrobilo Dymatize np. Sa o wiele tansze i godniejsze uwagi firmy niz BSN czy MuscleTech. Za stary jestem zeby bezmyslnie kupowac suplementy bez wczesniejszego zapoznania sie z nimi:)
No-Xplode słabo wypada ,mało ekonomicznie do 3porcji dochodziłem co przy np. white flood bym chyba na ziemi leżał.
Green magnitude to jeden z lepszych i do tego ekonomiczny stack,wystarczy dodać do tego coś pompującego i pobudzającego.
O Green Magnitude rzeczywiście sporo jest dobrego a skład jest niezły kupie to na pewno !!!
Ale to wszystko jeśli chodzi o pompę a teraz prosze o rady w tematach :
- spalanie tłuszczu
- aminokwasy
- białko to tylko jeśli chodzi o dobry smak na noc kupiłem białko activlaba na noc truskawkowe smak ochydny pije z zatkanym nosem a i tak prawie rzygam jak to poczuje
- białko - tutaj też poproszę o najlepsze typy białka pod względem smaku rozpuszczaloności i składu
będę wdzięczny.
fallenursus
07-06-10, 00:12
fat burner- ec stack (efa/kofa)
bcaa - purple wraath
bialko na noc dymatize 12H smak banana nutt
bialko - dymatize lub iso sensation 93
Najlepsze białka dla mnie:
Whey Delicious z xxl
iso sensation 93 z ultimate
------------------------------------------------------------------------------------
Zrób taki cykl jak chcesz dobre ,sprawdzone,ekonomiczne.
Green magnitude + white flood + purple wraath
Co do kwesti NO-Xplode .Dochodziłem do 3porcji i pobudzenie lekkie.
Patrz też kiedy go Punisher polecał ,wiele się zmieniło od tego czasu jeśli chodzi o składy supli.
Testowałem wiele przed treningowych i dla mnie nie zajmuje miejsca w czołówce.Twój wybór i sugeruj się też składem ,a nie reklamami ,bo z niego można więcej wyczytać.
ok dzięki wielkie bierzecie jeszcze coś na wzmocnienie stawów ? kiedyś kupiłem kolagen do ssania w tabetkach od olimp masakra 4 tabsy trzeba było ssać kilka razy dziennie na raz i jezyk miałem tk zorany że szok masakryczne tabletki....
a co powiecie na odżywki multipowera ? zawsze kreatyna od nich była najdroższa .... czy zatem tez jest dobra ?
a co powiecie na odżywki multipowera ? zawsze kreatyna od nich była najdroższa .... czy zatem tez jest dobra ?
Mono crepaure firma obojętnie.Universal i Fitmax sprzedają ją najtaniej.
wujek.maciek
07-06-10, 01:12
a na stawy, polecam flexit drink czeskiej firmy nutrend. swietny i niedrogi srodek, pomaga nawet w przypadku schorzen reumatycznych :)
pozdro
co to jest za pozycja jaka jest poprawna nazwa tego burnera ? nie moge tego znaleźć
Dzięki wujek za namiar a tak ogólnie to fajnie by było jakby jednak nie było już odzewu na ten pościk powyżej bo oglądanie kłótni na forach strasznie mnie wnerwia... później wyszukuje tematu i przez pół posta czytam jak sie dwóch userów czy trzech kłóci :) zamiast wyssać z treści co najcenniejsze....to dziecinada .... ale jakby nie było chyba sobie wybije te suple bsna z głowy....
Jestem jednak jednym z tych na których kreatyna słabo działa lub nie działa w ogóle tak więc szukałem czegoś co da mi niezłego kopa i nie miałem nadziei że wywołam burze w tym temacie tak że w tym miejscu PAUSE panowie.... pleaseee...
fallenursus
07-06-10, 01:33
co to jest za pozycja jaka jest poprawna nazwa tego burnera ? nie moge tego znaleźć
20mg efredyny/200mg kofeiny 3x dziennie.
20mg efredyny/200mg kofeiny 3x dziennie.
ale to jest odżywka czy po prostu efydryna i kofeina z apteki ? i jaką to odżywkę zastępuje ? burnera ?czy strzał mocy ?
fallenursus
07-06-10, 01:43
ale to jest odżywka czy po prostu efydryna i kofeina z apteki ? i jaką to odżywkę zastępuje ? burnera ?czy strzał mocy ?
zastepuje obydwa.dziala termogenicznie,antykatabolicznie i dodaje kopa. poprostu efredyna z kofeina. w niektorych krajach legalna np. u mnie w Kanadzie.
wujek.maciek
07-06-10, 01:51
sory, ze sie tak jeszcze spytam: z ukladem krazenia ewryfing orajt??
pozdro
wszystkie odżywki ściągasz z polski czy większość masz na miejscu ? możesz mi dać linka do takiego zestawu to jest w jednym czy tak jak poniżej ? :
http://www.allegro.pl/item1068473016_dymatize_dyma_burn_100_kap_wersja_u sa_efedryna.html
http://www.muscle-zone.pl/sklep.cgi?sesid=nonexc1a6512d90f09a8ec7c118c4cb7d6 525&referer=&oper=8&id=1595&kategoria=101&subkat=0
tak więc długo się zastanawiałem i mój zestaw wreszcie wygląda tak prosze o zatwierdzenie :)
1 Caffeine Booster XXL + Efedryna - niestety nie wiem skad wziąć [burner]
2 Green Magnitude - Controlled Labs [stack kreatynowy] na tym etapie już zwykła kreatyne nie jest mi potrzebna jak rozumiem :) ten stack ją zastępuje ?
3 White Flood - Controlled Labs [booster przedtreningowy] mam nadzieje że lepszy od no-xplode od bsna
4 Purple Wraath - Controlled Labs [aminokwasy]
5 ISO Sensation 93 - Ultimate lub XXL NUTRITION WHEY DELICIOUS [białko na dzień]
6 Elite Whey 12h - Dynamitize [białko na noc]
7 Nutrend Flexit Drink [cos na stawy]
8 AAKG Mega Hardcore - Trec [Alfa-Ketoglutaran Argininy+Jabłczan Cytruliny]
9 Jeszcze potrzebuje coś po treningu na regenerację i budowę
Proszę was odnieście się do każdego z punktów i powiedzcie czy wszystko gra czy coś poprawić wyrzucić czy dorzucić itd dzieki....
No i będzie git. Trochę kasy wydasz ale jak uczciwie będziesz zapieprzał i dobrze jadł, to fajne efekty gwarantowane.
tak więc długo się zastanawiałem i mój zestaw wreszcie wygląda tak prosze o zatwierdzenie :)
1 Caffeine Booster XXL + Efedryna - niestety nie wiem skad wziąć [burner]
2 Green Magnitude - Controlled Labs [stack kreatynowy] na tym etapie już zwykła kreatyne nie jest mi potrzebna jak rozumiem :) ten stack ją zastępuje ?
3 White Flood - Controlled Labs [booster przedtreningowy] mam nadzieje że lepszy od no-xplode od bsna
4 Purple Wraath - Controlled Labs [aminokwasy]
5 ISO Sensation 93 - Ultimate lub XXL NUTRITION WHEY DELICIOUS [białko na dzień]
6 Elite Whey 12h - Dynamitize [białko na noc]
7 Nutrend Flexit Drink [cos na stawy]
8 AAKG Mega Hardcore - Trec [Alfa-Ketoglutaran Argininy+Jabłczan Cytruliny]
9 Jeszcze potrzebuje coś po treningu na regenerację i budowę
Proszę was odnieście się do każdego z punktów i powiedzcie czy wszystko gra czy coś poprawić wyrzucić czy dorzucić itd dzieki....
Patrząc na skład supli zrób tak:
1.Green magnitude (ma kreatynę w środku)
2.White flood przed treningowy (pobudza wystarczająco ,nie wal do tego kofeiny)
3.Purple wrath aminki pijesz przed lub w trakcie treningu (one w połączeniu z posiłkiem przed treningowym na 2h przed oraz posiłkiem po treningowym wystarczająco ciebie zabezpieczą)
4.Na stawy niech będzie co masz
5.aakg mega hardcore wywal ze składu (white flood wystarczy)
6.Białko na noc to strata kasy i lepiej sprawdzi się posiłek.
7. iso lub delicious będą dobrym wyborem.
Nic już nie potrzebujesz
Efke z kofą walnij po cyklu ,bo nie jestem pewien czy uniesiesz to wszystko.
a skąd wziąć tą efedrynę ? jesli chodzi o nocki mam dość twarożków bialek z jajek itd takie zastępstwo co trzeci dzień było by złotem bo twarożkami rzygam po prostu przyrządzam je na różne sposoby ale to nie to... wiem zawsze co z żarcia wyssam to moje ale czasami ma go dość tak jak filetów :)
Możesz walnąć na wieczór rybę z warzywami lub nawet zwykłe białko z mlekiem, szkoda kasy na dodatkowe ,bo różnic nie zauważysz.
Jako białko na każdą porę lepiej sprawdzi się to z xxl niż iso.
W Polsce efkę kupisz ,albo na receptę solo lub np. w tabletkach czy syropach na kaszel ,albo od kogoś kto handluje suplami z zagranicy ,kaizen wiem ,że ma w ofercie supli. W UK nie wiem jak z tym jest. Zawsze możesz dać jakiś spalacz zamiast tego. Ale redukcją zająłbym się dopiero po cyklu właściwym.
spoko znalazłem efedrynkę w uk tez jest :D heheh mam jeszcze jedno zasadnicze pytnie ponieważ najbardziej wartościowe są białka zwierzece a te mozna pozyskać głównie z żarcia a może jest jakieś białko zwierzęce w puszce ? a teraz nawaliło sie tych rodzai i głupi jestem WPI WPC WPH które najlepiej wziać ... koncentrat (WPC) izolat (WPI), hydrolizat (WPH) to wszystko na bazie białek serwatkowych itd białka zwierzęce maja chyba lepsze wartości dla rozwoju mięśni natomiast pytanie czy istnieją takie ? Najbar w też potrzebnydziej powszechny mix to chyba WPC i WPI a co z hydrolizatem czy nie jest też czasem potrzebny ? I jeszcze jedna kwestia czy olimp nadal jest dobrą firmą w polsce czy to głównie marka ?
Olimp dla mnie średnio stoi ,niektóre produkty mają ok inne wręcz przeciwnie i nie trawie ich smaków białek, w ogóle smaków produktów.Ceny też nie są jakieś powalające.
Białka robione są głównie na bazie serwatki jest to białko zwierzęce. Bierz izolat ,albo mix izolatu z koncentratem. Hydrolizaty są drogie szczególnie kazeiny. To co miałeś podane będzie ok.
ok dzięki wiekie miałem i mam jeszcze olimpa białko waniliowe i czekoladowe i kozak super mi smakowało w przeciwieństwie to nieszczęsnego truskawkowego gówna na noc z ActivLaba no i rozpuszczalność co też ważne była perfekt za to z vitalmaxa już gorzej a jak z rozpuszczalnością tych białek ?
spoko spróbujemy zobaczymy :) na razie wielkie dzięki ...
Olimp dla mnie średnio stoi ,niektóre produkty mają ok inne wręcz przeciwnie i nie trawie ich smaków białek, w ogóle smaków produktów.Ceny też nie są jakieś powalające.
Białka robione są głównie na bazie serwatki jest to białko zwierzęce. Bierz izolat ,albo mix izolatu z koncentratem. Hydrolizaty są drogie szczególnie kazeiny. To co miałeś podane będzie ok.
A jaką masz opinię Kowal o białkach z Vitalmax'a?
w smaku wanilia jest ok ale z rozpuszczalnością są problemy....
Kowal ile u ciebie kosztuje efedryna bo u mnie kurde strasznie drogo od Keizena wychodzi 32F za 150 tab a to starczy mi na 16 dni jesli bede brał 3 tab 3 x dziennie szok musiałbym wydać z 60F na miesiąc kuracji plus kofeina to wychodzi koło 350 zł za fat burnera hehehe na miecha
Kowal ile u ciebie kosztuje efedryna
Nie bawię się w to ,ale miałbym za free. Na receptę chyba tania,ale nie śledzę tematu.
Bez recepty niedostępna w normalnej sprzedaży ;)
A jaką masz opinię Kowal o białkach z Vitalmax'a?
Nie mam ,bo nie piłem. Ale cena zaporowa.
Revolutions Whey Shake
XXL Whey Delicious
Iso Sensation 93
Whey Gold Standard
Optimum Health Ultimate Whey Protein
lekko gęste ,mało słodkie.
bcaa - purple wraath
bialko na noc dymatize 12H smak banana nutt
bialko - dymatize lub iso sensation 93
Fallen a które białko z dymatize miałeś że mówisz ze jest dobre bo ja niestety mam tylko dostęp do dymatize xxl odpada nie moge tego tu znaleźć wiec musze wybrać coś z dymatize bo nie chce za dużo kilogrammów dowlać do paczki z polski bo i tak już mam sporo a jak jeszcze białko dowale to bedzie przegięcie więc jak możesz podaj mi smaki które są godne uwagi aaa i jeśli przypadkiem xxl smakowało ci lepiej to od razu mów to najwyżej zapłace drożej paczke a zciągne z polski bo dla mnie smak to podstwa... pozdrawiam dzieki
fallenursus
20-06-10, 00:25
http://www.thesupplementstore.co.uk/brands/dymatize/dymatize-elite-12-hour-2kg-dymatize_elite_12_hour_protein_2kg.htm smak banana nut
http://www.thesupplementstore.co.uk/brands/dymatize/dymatizeelitewhey-dymatize_elite_whey_protein_isolate_2_2kg.htm smak rich chocolate
ok spoko dymatize to znalazłem napisałęm xxl tutaj nie ma dymatize 12h to na ebayu za 20F z przesyłką już jest :P
chodziło mi tylko o smaki czy xxl jest lepsze czy dymatize bo w polsce xxl jest o wiele droższe może z racji tego że maja w holere smaków nie wiem...
fallenursus
20-06-10, 00:46
nie jadlem xxl. kupuje tylko to co mi smakuje jak juz jakies znajde to sie ich trzymam.:) kidys szlo tylko ON gold whey, ale polecialo strasznie do gory cenowo wiec sie przezucilem na dymatize. ale to tez odpadlo,ja kupuje na miejscu w sklepiej polhurtowym,tutejsze kaizen'y jesli chodzi o izolat,ale tego ''modelu'' w europie nie ma.:)
mam wszystko mój zestaw to finalnie :
- Green Magnitude
- Purple Wraath
- White Flood
- Dymatize Viper (ten nowy 40 co ma tabsów)
- dymatize białeczko na dzień
- dymatize białeczko na noc
- essentials + joint complex
ale teraz kwestia taka bo zostały mi po wczesniejszej wyżerce takie rzeczy :
- BCAA mega caps z oimpa
- L- karnityna mega caps z Vitala
- AAKG mega caps Olimp
- L-glutamina mega caps olimp
- CLA Treca
I co z tym zrobić mam tego sporo pełne rozpoczęte pudła i nie wiem mógłbym coś z tego połączyć z nowym zestawem ? Dodam ze z niecierpliwości nowy staff otwarty i już podany w krwiobieg :P
Po pierwszej dawce wiadomo nie ma sie czego spodziewać ale po wypiciu mikstury z controlled labs po 40 minutkach wreszcie poczułem ze coś wziąłem :P dzięki wielki za rady rzeczywiście olimp jest cienki
fallenursus
22-06-10, 23:38
te co ci zostalko zmiel w mlynku do kawy, podgrzej na lyzeczce z troche wody i baking soda,zapalniczka. zrobi sie piana to ja zbieraj i na bok odkladaj.
w pustej puszki po coli na stronie robisz dziurki igla, posypie troche popiolem z papierosa, na to polozysz te zkamieniala ju zpiane co wczesniej zebrales gotujac proszek z soda,podkladasz zapalniczke i ciagniesz przez dziurke ta co z niej pijesz.
http://www.sorted4.info/Uploads/Images//DS%20crack%20pipe%234%23.jpg
lub zjedz normalnie jako dodatki:)
ha ha ha bardzo śmieszne teraz jeszcze raz ale poważnie....
pozdrawiam
fallenursus
23-06-10, 00:38
aminy mozesz dojesc spokojnie reszte w sumie tez mieszac z tym co masz.gluta spokojnie szamac z szejkami,cla tez do posilkow. aakg mozesz dosac kapsa czy 2 do wf obadac czy wieksza pompa:)
ok dzięki bede chodził naszprycowany jak holera..... co do wf, gm, pw nie wiem po którym z nich bo zmieszałem wszystkie razem 40 min przed treningiem ale do teraz mam taki dziwny posmak albo moze innaczej suchoty w gębie szok nie wiem czy to normalne.... powinni tez do takich zestaów dołączać ciśnieniomierz extra :) bo jak dojdzie jeszcze EC to juz chyba klękne
fallenursus
23-06-10, 15:44
bo jak dojdzie jeszcze EC to juz chyba klękne
raczej na odwrot:) dopiero sie podniesiesz....
a więc tak z polecanych białek jak już chyba mówiłem kupiłem Dymatize 24h czekolada bardzo dobre jesli chodzi o białko na noc w smaku a biłeczko na dzień zamówiłem sobie Dymatize smak Cafe Mocha i z całym przekonaniem moge stwierdzić że to najlepsze w smaku białko jakie piłem jeśli ktoś lubi smak mrożonej kawy to tak włąsnie smakuje SUPER smak bede próbował innch białek po tym ale naprawdę super smak niestety nie mam możliwości spróbowania białek z XXL i ISO ale jak bede w polsce to kupie i wytestuje :P Kowal i Fallen dzieki za rady....
Spoks, te ISO to nazwa ,a firma Ultimate ;)