PDA

Zobacz pełną wersję : Gripex a Miesnie

Alex89
21-04-10, 14:47
Witam mnie cos ostatnio lapie bol gardla itd. czy jak wezne Gripex ma to cos wplyw na moje miesnie a poziom testosteronu narazie jescze nie jestem na Cyklu cykl dopiero zaczynam pierwszego Maja. Moge brac gripex i isc bez problemu na silownie i trenowac jak zwykle? I Cardio po treningu czy to nie jst tak dobrze?
Dzieki pozdrowienia.

rmn
21-04-10, 14:57
(co to jest cardio?)

rafio83
21-04-10, 16:50
Witam mnie cos ostatnio lapie bol gardla itd. czy jak wezne Gripex ma to cos wplyw na moje miesnie a poziom testosteronu narazie jescze nie jestem na Cyklu cykl dopiero zaczynam pierwszego Maja. Moge brac gripex i isc bez problemu na silownie i trenowac jak zwykle? I Cardio po treningu czy to nie jst tak dobrze?
Dzieki pozdrowienia.

Ogólnie to lepiej sobie dać spokój z treningiem jak jestes chory!!!

ht
21-04-10, 17:10
panowie nie popadajmy w paranoje. raczej gripex niema jakiesgos negatywnego wplywu na miesnie.

rafio83
21-04-10, 17:32
Oczywiście ze nie ale choroba na pewno bedzie miała wpływ na jakość treningu :)

fallenursus
21-04-10, 18:19
nie wiem co to gripex ani mnie to nie interesuje
duze dawki wit c. i duzo plynow. w ciagu 3-4 dni sie polepszy

cardio zawsze robie po treningu. w zaleznosci od celow czasami 2x na dzien.
jak lecisz na mase to 3-4 tydzien po 20min styknie zeby kontrolowac fat.

rafio83
21-04-10, 18:23
Fallen co to jest to cardio?

fallenursus
21-04-10, 18:24
aeroby

lg team
21-04-10, 19:15
szybciej sluzowke zoladaka sobie spierniczysz niz grama miesnia stracisz od tych gripexow i apapow,

vold
22-04-10, 00:00
jak choroba to można troszke przystopować z treningami, gripex itp nie wpłynie bardzo negatywnie na mięśnie.

MolderDist
22-04-10, 18:41
szybciej sluzowke zoladaka sobie spierniczysz niz grama miesnia stracisz od tych gripexow i apapow,

Hehe no to bardzo fajnie... tylko głupoty Panowie gadacie!

Gripex i wszystkie inne leki zawierające NLPZ mają negatywny wpływ na hipertrofie.
Były badania, gdzie już 800 mg ibuprofenu podawanego ileś tam czasu przed treningiem zachamowywało całkowicie hipertrofie.

Wiec albo się wyleczyć bez treningów, albo trenować ale bez NLPZ (jak jest przeziębienie itd to wcale nie trzeba z nich korzystać)