Zobacz pełną wersję : Salbutamol
Czołem panowie,
jutro idę sobie zakupić salbutamol w aptece 10 op. 25tabs 4mg i chciałem z tego sklecić coś na redukcję za parę miechów. Spytałem wujka google w tej sprawie i wychodzi, że:
- dawkowanie między 16-32mg dziennie
- cykl 6tygodni
- zaczynamy w pierwszy dzień od dawki 16mg i co następny dzień zwiększamy o 4mg, aż dochodzimy do dawki 32mg (nie wiem czy to nie za dużo na początek?)
Proszę o opinie, ewentualnie sugestie/poprawki.
daj dawkowanie pierwsze dwa dni 8mg potem 16mg potem potem 32mg
i schodz też stopniowo.
zależy jak tolerujesz clena , ja salbutamol lepiej toleruje niż clen, clen ja osobiscie ciężko znoszę,
najpleszy dla mnie jest eca potem salbutamol lub dobre spalcze jak viper dymatuze lipo6 czy tight
dymaburn-extreme też działają bardzo dobrze, dobrze na nie reaguje.
Dieta i aero leniu zasrany :D !
To będzie pierwszy cykl na salbutamolu, więc wolę to z kimś skonsultować na forum.
Właśnie nie wiem czy dawka 32mg nie będzie za duża, a chcę to zacząć brać w końcowej fazie redukcji (czyt. 3-4miechy) :)
Salbutamol tani jak barszcz i łatwo dostępny na receptę, a na razie wolę finansowo pojechać po linii najmniejszego oporu.
Dieta i aero leniu zasrany :D !
Haha, dieta i aero już jest na poziomie 20min biegi + 40min rowerek stacjonarny wt-czw-sb. Po treningu 15min stepper + orbitrek i będziemy to wszystko stopniowo zwiększać z czasem :)
Także tylko nie leniu zasrany! :)
fallenursus
31-03-10, 20:42
gh@2iu ed.
/end thread
:twisted:
gh@2iu ed.
/end thread
:twisted:
Napraw router lepiej, a nie cFaniakuj! :twisted:
Dobra dobra, sam myślę o jakiejś chemii na redu :)
"Łatwo dostępny" - coś konkretnego ściemniałeś ? Czy po prostu znajomy ?
Dobra dobra, sam myślę o jakiejś chemii na redu :)
"Łatwo dostępny" - coś konkretnego ściemniałeś ? Czy po prostu znajomy ?
Zwykły lekarz tylko, że mam go prywatnie (ubezpieczenie prywatne). W miarę normalny, nie robi mi problemów z wypisywaniem takich rzeczy, ale też nie mogę przeginać :)
Powiedziałem mu co i jak, do czego mi to potrzebne, jaki jest cel. Zrozumiał i mi tylko przypomniał o paru rzeczach związanych z hormonami itd.
Powiem tak na marginesie - wypisał mi parę recept, bo będę jutro robił tournee po aptekach :)
Ktoś jeszcze ma jakieś pomysły z dawkami? :)
To ma byc redukcja czy salbutamol do pct?
bo jeszcze jest opcja niektóre osoby ją chwalą by całą dawkę brać tylko przed treningiem.
po treningu kreeatyna.
redukcja, redukcja na końcową fazę za 3 miechy :)
Zacznij od 16mg i zwiekszaj o 1 tabsa dziennie.. i sprawdzaj temperature... jak zaczniesz latać to znaczy ze starczy.
Zacznij od 16mg i zwiekszaj o 1 tabsa dziennie.. i sprawdzaj temperature... jak zaczniesz latać to znaczy ze starczy.
A powiedz mi karolak, bo mam tabsy 4mg rozdzielić to na 2tabs rano 2tabs wieczorem czy jak?
oj widze, ze ktos planuje forme plazowa :twisted: tylko czemu dopiero po sezonie :lol:
Różne okoliczności doprowadziły do tego, że forma plażowa zostaje przeniesiona na później :twisted:
Sadła do zrzucenia trochę jest, a wejść na salbutamol planuję czerwiec-lipiec :smile:
wieczorem to nie zabardzo bo nie zasniesz.. tak max o 17 zarzucaj ostatnia dawke.
Mozesz brać jak chcesz.. po 2 czy po 1 w rownych odstepach czasu..