Zobacz pełną wersję : suplementacja
Kiedy warto rozpoczac suplementacje czyms takim jak glutamina, aminokwasy, witaminy?
Witaminy bierzesz jak masz jakieś niedobory, zwiększone zapotrzebowanie lub małe dawki profilaktycznie.
Po czym poznac ze wystepuja niedobory witamin? Da sie to jakos stwierdzic?
Da się, a dlaczego na siłę chcesz brać witaminy, jak może nie są Ci potrzebne ?
A gdzie napisalem ze bardzo chce brac witaminy? Zapytalem tylko kiedy nalezy brac (i jak to poznac). Jesli mozesz to napisz jak rozpoznac braki witamin. A co myslisz na temat suplemenracji aminokwasow, glutaminy (czy jest sens stosowac takie suple przy w miare dobrze ulozonej diecie?)??
A gdzie napisalem ze bardzo chce brac witaminy? Zapytalem tylko kiedy nalezy brac (i jak to poznac). Jesli mozesz to napisz jak rozpoznac braki witamin. A co myslisz na temat suplemenracji aminokwasow, glutaminy (czy jest sens stosowac takie suple przy w miare dobrze ulozonej diecie?)??
O objawach niedoborów poszczególnych witamin poszukaj sobie w googlach. Ja nie jestem jakimś lekarzem, żeby wiedzieć jakie są objawy niedoborów różnych witamin, a jest ich sporo.
Glutamina to też aminokwas :D Nawet najsilniejszy :D
Ile czasu trenujesz ? Jak odżywianie ? Waga, wzrost, wiek ?
trenuje od pol roku. waga 69kg wzrost 170cm wiek 20 lat.
Nie na wszystkie pytania odpowiedziałeś.
Nie napisalem nic o odzywianiu bo nie wiem co Cie dokladnie interesuje. Staram sie przestrezgac diety na mase.
Zamiast stosować jakieś wskazówki, zacznij trzymać się diety, a później łap się za suple.