PDA

Zobacz pełną wersję : Co jest najlepsze na spalanie tłuszczu?

kappka
09-01-10, 14:25
Witam! Moje pytanie jak w temacie. Borykam się z ogromną oponką na brzuchu, mimo że nie należę do grubasów. Zaczęłam trenowac sztyki walki i chciałabym się czymś "dopomóc" w walce z tłuszczem. Słyszałam, że dobry jest clenbuterol, ale może jest coś jeszcze lepszego? Oczywiście miło byłoby, gdyby miało jak najmniej skutków ubocznych. Jakieś propozycje?
Będę wdzięczna za informacje.

tomaszewiak
09-01-10, 14:26
najpierw dieta z ujemnym bilansem jak bedzie ciezko schodzic dopiero wtedy mozesz pobawic sie clen/eca/salbutamol

kappka
09-01-10, 15:28
dieta z ujemnym bilansem była OK, jednak nie dawała zadowalających efektów, bo tłuszczyk został. Pytanie, jak dawkowac i stosowac eca? (waga 56, wzrost 166)

fallenursus
09-01-10, 15:44
20mg efy/200mg kofy 3x dziennie
wzuc jakies foto moze byc bez twarzy, lepiej mozna cos poradzic. dieta ujemna dziala, nie ma ze nie dziala, bo spalasz wiecej niz jesz.wiec cos zjebalas:) nie mozan siedziec na pupce i liczyc na spalanie sadelka. ja np. dopierdzielam aeroby 2x na dzien jak chce wejsc w forme ktora mnie zadowoli.wazne jest co jesz i kiedy to jesz. rozpisz diete.

kappka
09-01-10, 18:00
Po miesięcznej diecie (1000 kcal, wg książki) i codziennym 40 minutowym aerobiku schudłam, nie powiem że nie, ale tłuszczyk w talii (boczki i brzucho) został. Zdjęc nie mam, ale mój artystyczny rysunek przedstawia moją budowę.

D3
09-01-10, 19:37
Miałaś dietę o ujemnym bilansie kalorycznym, ok. A jakie ćwiczenia uprawiałaś w międzyczasie?

fallenursus
09-01-10, 20:08
rysunek przedstawia ze cos ci rosnie z prawej strony pupy:) nie ma sie co wstydzic i czeba wstwic fotke.
inaczej nie da sie ulozyc dobrej diety+treningu.

D3
09-01-10, 20:23
fallenursus (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=12885) mi to wygląda na guza :-D

kappka
09-01-10, 21:14
jedyne zdjęcie jakie mam. Mój "kochany" flaczek więc cwiczenia (to było jakoś niecały rok temu) jakie uprawiałam były z serii Les Mills - Body Jam (itp.) A co do jedzienia, to konkretnie nie pamiętam, wiem że najwięcej jadłam białek. O i tyle.

fallenursus
09-01-10, 21:19
o widzisz, ciezko bylo na poczatku tak? zaoszczedzila bys nam domyslow.
na pierwszy rzut oka widac ze nie robisz treniingu silowego- a niestety jest to najlepsze wyjscie na spalanie tluszczu. w dziale trening jest opis treningu ACT-poczytaj
w dziale dieta jest dosc dobrze opisane jak ulozyc diete na redukcje tkanki tluszczowej.w dziale czytelnia tez jest kilka fajnych spraw wartych czytania. Uloz diete,daj do sprawdzenia chlopakom w dziale dieta. bo my tutaj jemy grzmoty i sramy piorunami.
clen nie dla ciebie. naprawde. nie jest zle,bedzie dobrze:)

vold
10-01-10, 09:38
Podstawą jest odpowiednie jedzenie jak i trening!

Jeśli chodzi o przysłowiową oponke na brzuchu to nie ma nic lepszego niż helios, do tego może iść efedryna , clen odpada bo w składzie heliosa juz jest.

.

ht
10-01-10, 11:43
2 tyg clen 2 tyg eca. dawki rozpisal fallen. do tego dieta z ujemnyum bilansem. aeroby krecone na czczo. trening silowy( rowniez podkreca przemiane materii) aczkolwiek nie masz najgorszej sylwetki. zainwestuj w jakis dobry spalacz. dieta z glowa i do wakacji beda zyly na brzuchu;)

Fehu
10-01-10, 13:39

Jeśli chodzi o przysłowiową oponke na brzuchu to nie ma nic lepszego niż helios, do tego może iść efedryna , clen odpada bo w składzie heliosa juz jest.

.

Helios hmm zainteresowałem się tym środkiem (nie żebym chciał brać, ale w przyszłosci kto wie)
Ale helios to clen + jahimbina więc temperatura ciała i tak pójdzie nam do góry więc teoretycznie tłuszcz spalimy nie tylko w miejscu iniekcji ?
Czy lepiej się opłaca zostawanie heliosa niż np. samego clenu.?
Druga sprawa, że środek raczej nie jest zbyt popularny ze względu na swoja niska dostępność więc jakie mogę być skutki uboczne? te same co w przypadku samego clenu?
W jakie firmy celować?
P.S
wiem tez ze cen nie podajemy na forum ale ile było by to kart do plusa za 10zł?

D3
10-01-10, 13:49

.

Vold, mógłbyś dać jakiegoś linka co to jest ten helios (nie słyszałem o tym)?

LOL i taką pomysłowość lubię :twisted:

Fehu
10-01-10, 14:17
Z tymi kartami to nie mój pomysł..

Helios jest opisany na pewnym portalu kulturystycznym
ale mnie interesuje jak to wyglada w praktyce a nie w teorii

fallenursus
10-01-10, 16:40
tak na marginesie to injekcyjna joha a clenem jakby naprawde taka dobra byla, to by nie zeszla tutaj z rynku:) ale z checia bym sprubowal. Vold wiesz kiedy mam urodziny:twisted:

karolak89
10-01-10, 17:12
Helios hmm zainteresowałem się tym środkiem (nie żebym chciał brać, ale w przyszłosci kto wie)
Ale helios to clen + jahimbina więc temperatura ciała i tak pójdzie nam do góry więc teoretycznie tłuszcz spalimy nie tylko w miejscu iniekcji ?
Czy lepiej się opłaca zostawanie heliosa niż np. samego clenu.?
Druga sprawa, że środek raczej nie jest zbyt popularny ze względu na swoja niska dostępność więc jakie mogę być skutki uboczne? te same co w przypadku samego clenu?
W jakie firmy celować?
P.S

Helios to około 25 takich kart do plusa.. flakon jest 100ml.
Ten który miałem i kosztował tyle jest z Generic Pharma.

Lukaszr0
10-01-10, 18:59
Przyłącze się do pytania co do heliosa czy robimy tylko iniekcje w jedno miejsce czy możemy w kilka na raz ? Czy np 1 dnia możemy walnąć w brzuch i uda czy też będzie to za duża dawka jak na jeden dzień ? I jak z tym clenem ? Niby helios jest droższy ale czy na pewno przez efekty czy też może przez mała dostępność na rynku ?

vold
10-01-10, 19:28
DB Pharma ok 20 kart ale zależy od kogo,

za mojej kadencji clen brałem ponad 10 razy, helios 3 razy , porównywac nawet nie ma co, helios mega pali tłuszcz , jak brałem helios i efe to juz masakra, kupe ludzi bierze helios w tym wiele kobiet działanie znakomite, osobiście heliosa widziałem tylko z DB flakon po 100ml, firma ogólnie jest mało dostepna na necie bo nie jest pod niego robiona i tez moze środki przez to tak dobrze działają.

.

vold
10-01-10, 19:33
Przyłącze się do pytania co do heliosa czy robimy tylko iniekcje w jedno miejsce czy możemy w kilka na raz ? Czy np 1 dnia możemy walnąć w brzuch i uda czy też będzie to za duża dawka jak na jeden dzień ? I jak z tym clenem ? Niby helios jest droższy ale czy na pewno przez efekty czy też może przez mała dostępność na rynku ?

Robisz injekcje tylko w brzuch w różne miejsca, podskórnie bezpośrednio w tłuszcz,

strzykawki i igły do insuluny,

podajesz 2 razy dziennie, nigdy przed snem,

zaczynasz od dawki 0,5ml i zwiększasz codziennie o kolejne 0,5 ml

aż dojdziesz do dawki 3ml dziennie, rozbite na 2 razy dnia,

czyli jeden zabieg 1,5 ml ale nie polecam jednorazowo w jedno miejsce,

Czy jest drogie, nie powiedział bym jak by robili po 10 ml jak inne soki bo by się wydawało tanio.

.

Lukaszr0
10-01-10, 22:12
A ile trwa cykl i z czym warto łączyć ? Np. helios + efe + prop czy lepiej sam helios i efe ? Napisz coś więcej bo nie mogę nic na necie znaleźć o tym specyfiku.

bullet
10-01-10, 22:12
voldi, powiedz ile cm zgubiles na tym
ktos tez pisal ze stosowal+ powiedz jakie efekty.
Narg ja juz o tym heliosie od dawna mzsle a Ty jeszcze nie slyszyales. wchodzimy w to...

bullet
10-01-10, 22:14
A ile trwa cykl i z czym warto łączyć ? Np. helios + efe + prop czy lepiej sam helios i efe ? Napisz coś więcej bo nie mogę nic na necie znaleźć o tym specyfiku.
napisali chlopaki wyzej ze jesli zastosujesz z efa to cie pozamiata:twisted:
wiec abo najpierw stosujesz odchudzanie z heliosem a potem nabierasz mase a potem znowu helios....chyba.... ja bym tak zrobil

Lukaszr0
10-01-10, 22:29
Ok ale skoro chłopaki mi pisali żeby połączyć prop + clen + efe na redukcje to czemu nie helios + efa + prop ? To dobrze że pozamiata :razz: mam zamiar na wiosnę zrobić hardcorową redukcje żeby skończyć z fatam i w końcu móc zacząć łapać prawdziwą masę :twisted:

bullet
10-01-10, 23:04
z propem tak ale z clenem nie bo helios zawiera w sobie clen. A z efa voldi pisal ze lepiej nie laczyc.
mamy podobne plany na wiosne

Lukaszr0
10-01-10, 23:14
To chyba stestujemy heliosa i napiszemy co i jak, bo mało o nim w necie :twisted:
czemu nie bardzo ? voldi pisał że brał

helios, do tego może iść efedryna

jak brałem helios i efe to juz masakra

Że z helios z clenem to wiem ze nie, chodzi mi o prop + helios + efa bez clenu.

Ok ale skoro chłopaki mi pisali żeby połączyć prop + clen + efe na redukcje to czemu nie helios + efa + prop ?

Fehu
11-01-10, 14:51
A jak jest vold z "siniakami" występują? czy to tylko internetowy mit

vold
11-01-10, 15:09
voldi, powiedz ile cm zgubiles na tym
ktos tez pisal ze stosowal+ powiedz jakie efekty.
Narg ja juz o tym heliosie od dawna mzsle a Ty jeszcze nie slyszyales. wchodzimy w to...

W tych poprzednich za bardzo nie pamiętam ale byłem zadowolony, sporo moich znajomych, większość kobiety bardzo chwaliły, jadna laska powiedziała że działa średnio ale wczesniej brała clen to na temat clenu mówiła że nic nie działa to wydaje mi sie że jest ok.

po ostatnim cyklu który jechałem prop+oxan+tren po nim helios i efa , zjechałem pięknie , miałem w pasie ok 92/3 w pasie , po całym cyklu 85 przy mojej wadze naprawde byłem zadowolony , dieta wysokobiałkowa , mało węgli , tłuszcze na minimum.

Niby na trenie też pali się tłuszcz to po samym cyklu na saa tez może coś zeszło ale miałem spore dawki propa bo nawet ponad 1000mg tyg, tak że wiecie o co chodzi.

.

vold
11-01-10, 15:17
A jak jest vold z "siniakami" występują? czy to tylko internetowy mit

Dokładnie to był minus heliosa, sniaki delikatne były w sumie nikły po 2 dniach ale wiecie jak to jest jak jesteś na pełnej dawce to podajesz 3 ml dziennie , 2 razy dziennie, na raz 1,5 ml w jedno miejsce nie wskazane podawać wiec w dwa , czyli jak by po każdym wyszedł jakiś delikatny śniak to i tak było by widać bo dziennie były by 4 wiec nawet jak znikały by po 2 dniach to i tak stale 8 sladów,

Ale rozpracowałem główny powód tych śniaków , nie zawsze zmieniało się igły i to było głównym powodem bo w sumie podajesz 4 razy na dzien to igieł sporo, po ostatnim podawaniu nie miałem problemu ze sniakami ale każdy zastrzyk inna igła, moze po całej kuracji miałem z 3 sniaki które odrazu nikły,

teraz nie jest problem ale wiadomo my to jeszcze pół biedy ale laska jak by to stosowała w lato i były sniaki to jak wyskoczyc nad wode , troszke lipa , ale ogólnie za kazdym razem nowa igła i jest ok.

.

bullet
11-01-10, 19:12
jak dlugo na tym leciales??

Lukaszr0
11-01-10, 19:43
I napisz jak się to bierze ? tj. tak jak clen że 2 tyg on 2 off czy ciągiem można np przez 5-6 tyg ?

fallenursus
11-01-10, 19:59
kupujesz johe w proszku(czysta) mieszasz z aloe vera, nacierasz skure po kapieli tam gdzie cie najbardziej wqrwia fat. clen bierzesz tak jak rozpisane. i nie czeba nic wbijac.

vold
11-01-10, 20:05
haha, faluś ale głupoty piszesz.

vold
11-01-10, 20:06
jak dlugo na tym leciales??

ostatnio ok 130ml poszło.

vold
11-01-10, 20:07
I napisz jak się to bierze ? tj. tak jak clen że 2 tyg on 2 off czy ciągiem można np przez 5-6 tyg ?

Pisałem juz jak się bierze.

vold
11-01-10, 20:11
kupujesz johe w proszku(czysta) mieszasz z aloe vera, nacierasz skure po kapieli tam gdzie cie najbardziej wqrwia fat. clen bierzesz tak jak rozpisane. i nie czeba nic wbijac.

Ja ze wszystkim tak robie, nawet decą smaruje bicepsy zamiast wbijać , rosną zajebiście i świecą od tego oleju jak psu jaja, hehe.

fallenursus
11-01-10, 21:27
w anabolic bible bodajze jest przepis w jakich ilosciach joha i alo vera :)
joha rowniez zdatna do zatykania kinola:) ale to juz inny efekt..:P

fallenursus
11-01-10, 22:16
no i nikt nie twierdzi ze dziala tak samo jak helios. ale tak mozna robic. proste.