Zobacz pełn± wersję : Winstrol czy Superdrol (Metasteron)
Witam chcialem sie zapytac ktory z tych dwoch srodkow jest lepszy na rzezbe? Slyszalem ze Superdrol mocniej kopie? czy to prawda? i w jakich dawkach by go czeba bylo brac? Mam 18 lat staz 3 lata trenuje 5 razy w tygodniu juz jeden cykl na enantat mialem 250mg e5d teraz obecnie jade jescze raz na enantatcie e4d 250mg waga 89 Kilo jestem w 5 tygodniu.
Pozdrowienia! PLanuje jeden z tych srodkow wziac latem z Propionatem 100mg e2d
fallenursus
21-12-09, 22:51
winstrol
Dzieki za odpowiedzi!! A w jakich dawkach by byl dla mnie dobry? w moim wieku? kupuje go sobie w tabletkach. Nie muszi 100% kopac chcial bym miec bezbieczna i dobra dawke! Dzieki wam pozdrowienia`.
fallenursus
22-12-09, 18:48
niby zalezy ile bedziesz wazyc przed tym planowanym cyklem:)
30mg dziennie przez 6 tyg , przy tym odpowiednia dieta i jest git,
chodz osobi¶cie dał bym do tego propa nawet w niewielkiej dawce.
.
znaczy sie chce troche na wadze tez stracic bo mysle ze jescze mi pojdzie z 4 Kilo na tym cyklu i mysle ze w wieku 18 lat miec okolo 90 kg w 1,78 wzrostu to nie jest akurat najlepsze dla stawow. no i niechce byc taki napompowany woda bo mysle ze latem nie czeba miec tyle masy =) myslalem o tren + prop ale w moim wieku mysle ze nawet nie mam o takim czyms myslec.
fallenursus
23-12-09, 23:38
myslalem o tren + prop ale w moim wieku mysle ze nawet nie mam o takim czyms myslec.
jak to zrobisz to belkot bedzie jeszcze wiekszy podejzewam:twisted:
Nie no tren odpada , daj samo winko lub na delikatnym podkładzie propa.
jesli masz sie kuc to daj samego propa.
z met± może zapodać spokojnie.
nieee to w takim razie tylko Propa moze jak sobie to jescze przemysle z winstrolem ale o metanabolu nawet nie mysle bo jak ja widzialem jak kolege po tym napompowalo woda i jaki grupy leb z tego dostal to chce lepiej przy enantacie albo prop zostac. Ale dzieki za odpowiedzi!