PDA

Zobacz pełną wersję : ściąganie plików...

hans87
11-10-09, 11:33
Witam.
Napiszcie mi jakies fajne stronki na których można sciągnąc np. gry. Chciałbym sobie sciągnąc jakis symulator lotów f-16 i ciezko mi go zdobyc.
Rapidshare odpada bo nie mam konta premium... a na torrentach przewaznie jest zero seedów. Znacie jakies inne dobre stronki z ktorych latwo pobrac pliki??? Z góry dziękuje za pomoc. :)

Yosho
11-10-09, 11:41
Ja tam polecam torrenty.pl:P

Ja jakoś zawsze znajduje seedy:P Dla chcącego nic trudnego:D

hans87
11-10-09, 11:43
dzieki yosho ;)
moze jeszcze inni mi cos podpowiedzą

mateohzp
11-10-09, 11:45
ja znowu pobieram z rapida choc nie mam premium..

hans masz neo? zmienne IP?

hans87
11-10-09, 11:50
mam neostrade.

yosho: jednak reklamacja... na tej stronce torrenty.pl wyskakuje mi jakis program do pobrania, którego się aktywuje za oplatą. jednak rzeczywiscie na świecie nie ma nic za darmo :P

1Matt
11-10-09, 11:53
www.darkwarez.pl tu znajdziesz wszystko co chcesz.
na rapidshare wiesz jak sciagac? jak coś ściągniesz to masz ten limit, wyłączasz i włączasz modem neo i znowu możesz ściągać dalej partami;)
www.tvfilmy.pl tu możesz ściągać filmy i oglądać bez ściągania;) zasada ta sama co wyżej.

Ezachiel
11-10-09, 12:01
moze gdzies na: http://odsiebie.com/upload.html

hans87
11-10-09, 12:06
1Matt: Wczoraj wszedlem na darkwarez.pl Faktycznie jest tam wszystko ale sciągac 50 plików pojedynczo to przegwizdane. Sciagasz jeden plik po 50 mb pozniej zeby sciagnąc kolejny musisz odczekac 1-2 min jakos tak;/

ezachiel: zobacze co to jest za stronka.

sts
11-10-09, 12:07
Witam.
Napiszcie mi jakies fajne stronki na których można sciągnąc np. gry. Chciałbym sobie sciągnąc jakis symulator lotów f-16 i ciezko mi go zdobyc.
Rapidshare odpada bo nie mam konta premium... a na torrentach przewaznie jest zero seedów. Znacie jakies inne dobre stronki z ktorych latwo pobrac pliki??? Z góry dziękuje za pomoc. :)

http://www.exsite.pl/

yaro09
11-10-09, 12:07
wpisujesz w google co chcesz znalezc i w nazwie dodajesz share albo rapid i zawsze znajdzie sie cos na rapidzie czy gdzies indziej, gdzie nie trzeba miec konta premium, sciąga sie za darmo a transfer jest zawsze dosyc szybki...

hans87
11-10-09, 12:14
Ezachiel: dzieki za szczere chęci ale jednak ta strona słaba jest, wiecej tam muzy niz gier do sciagnięcia.

sts: sprawdzę stronkę.

yaro09: dobry pomysl. a ty jak sciągasz na rapidzie???

1Matt
11-10-09, 12:15
http://fload.pl/index.php?action=index sprawdz to do rapida,
osobiście nie miałem czasu jeszcze sprawdzić ale niby działa;)

mateohzp
11-10-09, 12:22
www.forumsoft4u.org

zajebista strona z linkami na rapida, moorhunta itp

Yosho
11-10-09, 12:26
1Matt: Wczoraj wszedlem na darkwarez.pl Faktycznie jest tam wszystko ale sciągac 50 plików pojedynczo to przegwizdane. Sciagasz jeden plik po 50 mb pozniej zeby sciagnąc kolejny musisz odczekac 1-2 min jakos tak;/

ezachiel: zobacze co to jest za stronka.

Wiem, że trzeba zapłacić, ale naprawdę się opłaca;) Najnowsze filmy z kina już tam są;) Tylko poczytaj najpierw komenty bo nie kiedy trafi sie jakiś gówno;)

Jest także dużo gier, piosenek i filmów +18;)

hans87
11-10-09, 12:33
Oki panowie... dzieki za pomoc. Rozpracuje sobie niektore stronki i moze uda mi sie z ktorej pobrac gierke którą szukam. oczywiscie chcialbym ja pobrac za free :D

KowalX
11-10-09, 12:37
google.pl - poważnie najlepsza strona do szukania wszystkiego ,

oprócz tego masz:
megawarez.eu
peb.pl
sdvc.pl
gram24.pl
fulldvd.pl
ultrawarez.eu
files4you.net
plforumsoft4u.org
precyl.pl/

i masę innych

bumbum86
11-10-09, 13:07
www.zajefajna.com

AKRO
11-10-09, 14:12
Albo skorzystaj z for P2M. Tam się fajnie ściąga szybko np. Moorhuntem czy Ygoow.
np. www.p2mforum.info
p2m.org.pl

yaro09
11-10-09, 14:26
Ezachiel: dzieki za szczere chęci ale jednak ta strona słaba jest, wiecej tam muzy niz gier do sciagnięcia.

sts: sprawdzę stronkę.

yaro09: dobry pomysl. a ty jak sciągasz na rapidzie???

http://www.filestube.com/ to tez fajna stronka, wyszukuje gotowe pliki do sciagania, jak ktos wczesniej podal to sorry.

a na rapidzie sciagam tak: np chce sciągnac nową plyte jay-z - the blueprint 3, wiec wpisuje w google: jay blueprint rapid i wyskakuja stronki na ktorych sa podane linki do rapida itp

Bull2
11-10-09, 14:31
iptorrents.com
torrenty.org

Fehu
11-10-09, 15:07
rapidshare bedziesz miał duzo partów szukaj megaupload, ew. hotfile

fallenursus
11-10-09, 15:13
prywatne trakery torrentow >all
wczoraj btw o 17stej wyszeld dvd rip nowego harrego pottera, o 17:01 juz byl na privie, 25min potem juz byl u mnie. 1.3gig ac3 5.1

speed.cd

Fehu
11-10-09, 15:26
fellem jaki tam masz internet? predkość

fallenursus
11-10-09, 15:29
10/1 ..limit 100gig :) komuna koorva. kiedys nie mialem limitu, szlo po 250-300gi na miesiac

Fehu
11-10-09, 15:35
10mb to ladnie, ale limit to lipa

hans87
12-10-09, 21:13
HOW TO APPLY AND FIND ****ASCRYPT.DLL****

(YOU MUST HAVE HIDDEN FILES AND FLODER ENABLED)

Frist

Enable Hidden Files And Folders

Go To Start> Control Panel> Folder Options> Click "View" Tab> Scroll To You See Enable Hidden Files And Folder> Apply

Second

Find TEMP Folder (Diffrent for XP and VISTA)(ALSO YOU WILL WANT TO DELETE AS MUCH STUFF FROM HERE AS POSSABLE TO SEE NEW FOLDERS)

*XP
Go to Start> C Drive> Documents and Settings> Name "YOURS"> Local Settings> TEMP ***KEEP THIS OPEN***

*VISTA
Go to Start> C Drive> Users> "Username"> AppData> Local> TEMP ***KEEP THIS OPEN***
Thrid

Start Installer And Apply Crack

You still have your TEMP folder open now start installer, Pick Lauguage Then STOP!!!

Go Back to TEMP folder you found earlier and find the new folders the installer has made

Open new folders and find folder with a DLL named *** ASCRYPT.DLL ***

Once Located Go to CRACK folder from download and copy and paste the cracked DLL into the Folder with the origanal ASCRYPT.DLL

If Will Ask to Override or OverWrite or This file all ready exist do you want to replace YES
LAST

Finish Installing

After you have copyed and pasted the crack ascrypt.dll finish installing, when ask for Serial Number just click NEXT and TADA

Przetłumaczcie mi to... Chyba ze ktos wie jak zainstalowac grę Aerosoft F-16 Falcon fighting v. 1.10 ??? proszę o pomoc, bo chciałbym już grać :d

fallenursus
12-10-09, 21:32
ty piracie, niueladnie.
nmie wiesz jak zkrakowac gre to nie sciagaj tylko kup :P

Sosna91
12-10-09, 21:49
pierwsze.

włącz pokazywanie ukrytych folderów.

drugie.

znajdz folder temp.

*XP
start> C Drive> Documents and Settings> Name "YOURS"> Local Settings> TEMP ***KEEP THIS OPEN***

*VISTA
Go to Start> C Drive> Users> "Username"> AppData> Local> TEMP ***KEEP THIS OPEN***
Thrid

uruchom instalacje i wklej crack

"You still have your TEMP folder open now start installer, Pick Lauguage Then STOP!!!"

powinineś mieć otwarty folder TEMP , otwórz ponownie instalke, wybierz język potem kliknij STOP!!!

"Go Back to TEMP folder you found earlier and find the new folders the installer has made"

wróc do poprzedniego folderu temp i znajdz nowy folder instalacji - wiem o co chodzi ale nie wiem czy dobrze przetłumaczyłem.

"Open new folders and find folder with a DLL named *** ASCRYPT.DLL ***"

otwórz nowy folder i znajdz folder z nazwą o rozszerzeniu DLL.

"Once Located Go to CRACK folder from download and copy and paste the cracked DLL into the Folder with the origanal ASCRYPT.DLL"

po rozmieszczeniu idz do folderu crack skąd pobrałeś i skopiuj plik DLL do folderu z oryginalnym ASCRYPT.DLL"

"If Will Ask to Override or OverWrite or This file all ready exist do you want to replace YES
LAST

jesli zapyta czy zastąpić to kliknij ze tak.

"Finish Installing

After you have copyed and pasted the crack ascrypt.dll finish installing, when ask for Serial Number just click NEXT and TADA
"

po skończeńiu wklejania pliku kiedy spyta o numer seryjny po prostu kliknij next.

____

tak na szybko tłumaczyłem, z angielskiego orłem nie jestm, fallen mnie poprawi jak bedzie mu sie chciało ;]

hans87
12-10-09, 22:17
dzieki sosna... juz kapnąłem sie jak to zrobic ale niestety i tak gierka nie dziala:/

fallen: w Polsce nie jest tak kolorowo jak u ciebie w Kanadzie ;]

Sosna91
12-10-09, 22:19
hans bo jak juz źlę próbowałeś to teraz możesz mieć juz lipe, najlepiej na świeżym systemie spróbować.

hans87
12-10-09, 23:19
nie... wszystko dobrze zrobilem. Po prostu okazało sie ze ta wersje gry która ja sciągnąłem to jest dodatek do jakies gry Microsoft flight simulator. Muszę sobie poszukac jakiejs "swobodnej" wersji f16 i bedzie gitara :) ps. ale i tak bardzo Ci dziękuje za tłumaczenie :) pozdro