Zobacz pełną wersję : Winstrol - Pytanie
Witam mam pytaniem, a więc warze 85 kg i mam 175cm wzrostu i chce zacząć cykl z winstrolem mam 100 tabletek po 10mg. Jak rozłożyć swój cykl? Prosze o pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam!
patryk1336
26-07-09, 10:43
3 tabs ED ?? poczekaj na innych ale winko solo to troszke slaby cykl bo stawy bola.
a co chcesz za pomoca winstrolu osiagnac?
A co doradzacie jeszcze żeby brać do tego?? Mam na zbyciu jeszcze Xpanda w proszku no ale w ostatecznosci mógłbym zakupić coś jeszcze a jeśli chodzi o to co chce osiągnąć to rzeźbe:).
Jaki masz cel?
Który to cykl?
Będzie to mój pierwszy cykl jeśli chodzi o mocniejsze środki :lol: a chcę osiągnąć rzeźbę:)
rzezbe sie osiaga za pomoca zarcia i odpoweidniego treningu,
myslisz ze jak bedziesz bral wins, jadl jak dalej jesz i cwiczyl dalej (pewnie) na mase to bedziesz mial rzezbe?
odpowiednia dieta oczywiście że będzie no i trening też..
Liczyłem raczej tu na pomoc jak mam to brać bo reszte już wiem jeśli chodzi o odpowiednie jedzenie i trening :lol:
Pakerek001122
26-07-09, 14:32
Liczyłem raczej tu na pomoc jak mam to brać bo reszte już wiem jeśli chodzi o odpowiednie jedzenie i trening :lol:
Mężczyźni 50 - 100mg / dzień prosze :>
patryk1336
26-07-09, 14:59
100mg ED? albo mi sie zdaje albo piepszysz glupoty...
a kiedy to wezme to już ode mnie zależy ? czy rano na czczo czy przed treningiem??
fallenursus
26-07-09, 17:48
ble:evil:
a gdzie test?
przez pierwsze dni przyjmowania bierz po 10mg codziennie, a potem jezeli uznasz ze mozesz brac to stopniowo zwiekszaj sobie dawke. Proponuje przeskoczenie po 3-4dniu na 20mg ED i odczekanie ze 2-3 tygodnie. Jak nie bedzie kopać to chapaj 30mg ED do konca. Zrob cykl 6tygodniowy
nie zapomnij o glukozaminie, chociaz slyszalem opinie ze nie działa. Ale warto się zabezpieczyć. Dorzuc tez cos na watrobe (osłonkę)
fallenursus
26-07-09, 21:46
przez pierwsze dni przyjmowania bierz po 10mg codziennie, a potem jezeli uznasz ze mozesz brac to stopniowo zwiekszaj sobie dawke. Proponuje przeskoczenie po 3-4dniu na 20mg ED i odczekanie ze 2-3 tygodnie. Jak nie bedzie kopać to chapaj 30mg ED do konca. Zrob cykl 6tygodniowy
nie zapomnij o glukozaminie, chociaz slyszalem opinie ze nie działa. Ale warto się zabezpieczyć. Dorzuc tez cos na watrobe (osłonkę)
oj wej...
wiki nie udzielaj sie jak nie jestes w temacie:lol:kto teraz robi jakies smieszne piramidki...
20-30 mg na dzien .... a ja mysle ze 30 mg bedzie w sam raz czyli 3 tablety, kazda w rownych odstepach czasowych...
jeżeli mam 100 tabletek to muszę wszystkie je "zużyć" czy przez określony czas prowadzić cykl??
fallenursus
28-07-09, 00:41
Witam mam pytaniem, a więc warze 85 kg i mam 175cm wzrostu i chce zacząć cykl z winstrolem mam 100 tabletek po 10mg. Jak rozłożyć swój cykl? Prosze o pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam!
A co doradzacie jeszcze żeby brać do tego?? Mam na zbyciu jeszcze Xpanda w proszku no ale w ostatecznosci mógłbym zakupić coś jeszcze a jeśli chodzi o to co chce osiągnąć to rzeźbe:).
Będzie to mój pierwszy cykl jeśli chodzi o mocniejsze środki :lol: a chcę osiągnąć rzeźbę:)
a kiedy to wezme to już ode mnie zależy ? czy rano na czczo czy przed treningiem??
jeżeli mam 100 tabletek to muszę wszystkie je "zużyć" czy przez określony czas prowadzić cykl??
zapoznaj sie lepiej z lodowka i kuchnia a i rowniez z maszynami do kardio-treningow. w miedzy czasie jak bedzie Ci fat schodzil jak woda przy dobrej diecie i treningu,proponuje poglebic wiedze na temat dopingu.
winstrol cie moze zabic. sadzac po twoich postach zakrztusisz sie nim i udusisz i stwierdza zgon przez SAA znowu. My takiej reklamy nie potrzebujemy:twisted: