Zobacz pełną wersję : Pytanie Metanabol
Witam zakupilem ostatnio od kolesia Metke ,milaem ja brac ale sie rozchorowalem,teraz chcialem ja brac patrze a ona wczoraj jest przeterminowana warznosc do 31 marca...czy moge ja jeszcze wziac czy juz nie bardzo ??moga byc jakies skutki uboczne??
Szczerze odradzam branie metki , nawet jesli nie byłaby przeterminowana , może i są duże efekty i szybkie ale wiesz potem szybciej Ci to spada niz po zwykłej odżywce . A no i kolejna sprawa to ze wątrobę Ci złocha masakrycznie . Lepiej ją wyrzuć ale tak żeby nikt juz jej nie znalazł bo moze sie zatruć.
co za bzdury jedyne co to zgadzam się do tego aby nie brał bo nie wiadomo nic o nim a reszta to mnie śmieszy. (bez obrazy)
Szczerze odradzam branie metki , nawet jesli nie byłaby przeterminowana , może i są duże efekty i szybkie ale wiesz potem szybciej Ci to spada niz po zwykłej odżywce . A no i kolejna sprawa to ze wątrobę Ci złocha masakrycznie . Lepiej ją wyrzuć ale tak żeby nikt juz jej nie znalazł bo moze sie zatruć.
chyba troche wyolbrzymiasz te skutki uboczne mety....
Witam jeszcze raz ,prosil bym o jakas konktetna odpowedz,metka ta jest orginalnie zapakowana...tylko gwarancja
gwarancja xD ...
powiem tak , metanabol nie jest az tak drogi aby ryzykowac z przeterminowanym sprzetem :] , moim zdaniem nie bierz przeterminowanej.
Skutki uboczne , musisz isc do wróżki aby Ci powiedziała czy wystapia czy nie . Biorac sie za saa pownienes wiedziec , ze to ruletka wystapia albo nie wszystko zalezy od organizmu , jeden bierze po 50 mg i nic mu nie jest , drugi bierze 30 mg i ma problemy , trzeci w ogóle nie bierze i umiera ,wszystko zalezy od organizmu :]
fallenursus
01-04-09, 20:27
kiedys nie patrzac zjadlem przeterminowany jogurt i dostalem sraczki, nie poszlem do lekarza, ale wszystko ok.
potem ugryzl mnie komar.swedzialo jak uj!
dobra panowie jak mamy Metke Polska to ma ona okres przydatnosci chyba 2 lata a jak mamy ug to ma minimum 4 lub wiec... co jest po terminie a co nie ??
Ja bym nie ryzykował i kupił bym nową metke, a tamtą wywaliłbym do kosza. Jeżeli juz brać SSA, to najlepszej jakosci. Nie wiadomo czy w ogole zadziała przeterminowana metka, wiec po co ryzykowac.
Nic nie powinno się stać , może słabiej działać ale po co kupywać towar z tak krótkimi datami, ktoś przetrzymywał to niewiadomo gdzie, na saa są doś spore daty.