PDA

Zobacz pełną wersję : Pytanie Metanabol

Matioo2
01-04-09, 08:22
Witam zakupilem ostatnio od kolesia Metke ,milaem ja brac ale sie rozchorowalem,teraz chcialem ja brac patrze a ona wczoraj jest przeterminowana warznosc do 31 marca...czy moge ja jeszcze wziac czy juz nie bardzo ??moga byc jakies skutki uboczne??

jabko
01-04-09, 09:24
Szczerze odradzam branie metki , nawet jesli nie byłaby przeterminowana , może i są duże efekty i szybkie ale wiesz potem szybciej Ci to spada niz po zwykłej odżywce . A no i kolejna sprawa to ze wątrobę Ci złocha masakrycznie . Lepiej ją wyrzuć ale tak żeby nikt juz jej nie znalazł bo moze sie zatruć.

sts
01-04-09, 10:14
co za bzdury jedyne co to zgadzam się do tego aby nie brał bo nie wiadomo nic o nim a reszta to mnie śmieszy. (bez obrazy)

ht
01-04-09, 12:19
Szczerze odradzam branie metki , nawet jesli nie byłaby przeterminowana , może i są duże efekty i szybkie ale wiesz potem szybciej Ci to spada niz po zwykłej odżywce . A no i kolejna sprawa to ze wątrobę Ci złocha masakrycznie . Lepiej ją wyrzuć ale tak żeby nikt juz jej nie znalazł bo moze sie zatruć.

chyba troche wyolbrzymiasz te skutki uboczne mety....

Matioo2
01-04-09, 20:05
Witam jeszcze raz ,prosil bym o jakas konktetna odpowedz,metka ta jest orginalnie zapakowana...tylko gwarancja

Aponax
01-04-09, 20:10
gwarancja xD ...
powiem tak , metanabol nie jest az tak drogi aby ryzykowac z przeterminowanym sprzetem :] , moim zdaniem nie bierz przeterminowanej.
Skutki uboczne , musisz isc do wróżki aby Ci powiedziała czy wystapia czy nie . Biorac sie za saa pownienes wiedziec , ze to ruletka wystapia albo nie wszystko zalezy od organizmu , jeden bierze po 50 mg i nic mu nie jest , drugi bierze 30 mg i ma problemy , trzeci w ogóle nie bierze i umiera ,wszystko zalezy od organizmu :]

fallenursus
01-04-09, 20:27
kiedys nie patrzac zjadlem przeterminowany jogurt i dostalem sraczki, nie poszlem do lekarza, ale wszystko ok.
potem ugryzl mnie komar.swedzialo jak uj!

andrul
02-04-09, 07:51
dobra panowie jak mamy Metke Polska to ma ona okres przydatnosci chyba 2 lata a jak mamy ug to ma minimum 4 lub wiec... co jest po terminie a co nie ??

Wiki
02-04-09, 09:54
Ja bym nie ryzykował i kupił bym nową metke, a tamtą wywaliłbym do kosza. Jeżeli juz brać SSA, to najlepszej jakosci. Nie wiadomo czy w ogole zadziała przeterminowana metka, wiec po co ryzykowac.

vold
02-04-09, 10:16
Nic nie powinno się stać , może słabiej działać ale po co kupywać towar z tak krótkimi datami, ktoś przetrzymywał to niewiadomo gdzie, na saa są doś spore daty.