PDA

Zobacz pełną wersję : Sterydy anaboliczne "Czarna księga" Cała prawda

ddareczekk
02-02-09, 17:54
http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2009-02/858c5a28.gif
Sterydy anaboliczne "Czarna księga" Cała prawda

Sterydy anaboliczne "Czarna księga" Cała prawda
Bez sterydów anabolicznych, hormonu wzrostu i insuliny nie mozna już wyobrazić sobie współczesnej kulturystyki. Do niedawna środki
te zastrzeżone były wyłącznie dla sportowców bioracych udział w zawodach. Dziś już, coraz wiecej kulturystów, traktujacych ten sport jako swoje hobby, korzysta z ich pomocy. Mimo to z pokolenia na pokolenie, przekazywane sa przestarzale informacje na ich temat. Stan ten chce zmienic wlasnie „Czarna ksiega”. Rozprawia się ona z wciąz jeszcze pokutujacymi mitami na temat sterydów, a jednoczesnie precyzyjnie opisuje ich dzialanie.

Autorzy:
prof. Heinrich Schmitt
dr Olaf Kiesbauer

http://rapidshare.com/files/192972112/Sterydy_anaboliczne.rar
Mysle ze Wam sie przyda fajna lekturka

Rafauu
02-02-09, 18:27
100mb?-_- to chyb 7k stron jest...

ht
02-02-09, 18:41
MOZE ktos na inny serwer wrzucic.??? bo ten rapid mi podnosi cisnienie.

ddareczekk
02-02-09, 18:52
100 mb zajmuje bo to sa skany stron calej ksiazki , a stron jest 142 wiec troche zajmuje ,ale mysle ze niektorym sie przyda.polecam

Filip_ek
02-02-09, 19:40
ht popieram jak bedzie okazja to tą stronę powinni wycofać!!!!!!!!!!!!

sts
02-02-09, 19:50
miałem to z torrentów o ruskiej mecie tam nie słyszeli :p a tam to znajome są

lg team
02-02-09, 22:50
jest jeszcze taka

http://i39.tinypic.com/28gxaqg.jpg

choc w sumie to jest to samo,
kilka lat do tylu czytalem niemiecka wersje jak tylko tak mozna bylo cokolwiek poczytac w literaturze - tzn kolega wiecej tlumaczyl co napisane niz ja sam bym zrozumial ;)

a nie ma tam nic o ruskich metkach (tzn tych fejkach co wystepuja w pl) bowtedy ich jeszcze nie bylo,
jak pisali te ksiazke to byly tylko orginaly ruskie - reactor i akrihin,

slim shady
02-02-09, 23:14
a po co wam inny serwer ? jest w jednym linku to spokojnie ściągniecie

Aponax
03-02-09, 13:44
xD ile tak ksiazka kosztuje w ksiegarni ? bo za bardzo nie chce mi sie przedkompem czytac xD

DTX
03-02-09, 14:10
xD ile tak ksiazka kosztuje w ksiegarni ? bo za bardzo nie chce mi sie przedkompem czytac xD

35 zł
Co do książki, jak już bardzo chcecie mogę zrobić reupa na inny server

PanAntek
03-02-09, 16:14
zrób chętnie ściągne :)))

Luka
03-02-09, 16:29
Dziwne cykle tam przedstawiają....

lg team
03-02-09, 17:08
dziwne bo nie na nasze realia,

pamietajcie ze w kazdym panstwie / regionie swiata jest inaczej zupelnie,

w pl cykle to gowno w porownaniu z cyklami u ruskow - znam kilka osob z tamtych stron to tam lepki co zaczynaja leca po 500-750mg testo na start a waza po 70-80kg, na drugi leci juz ponad 1g testo,

to samo w USA jest,

hiszpania, wlochy np to gh, oxa, prima to podstawa, co u nas jest abstrakcja,

co kraj to obyczaj,

ogolnie tej ksizaki nie polecam bo raz ze tlumaczenie nie jest dokladne i z bledami a dwa ze w sumie nic nowego tam nie ma czego by nie mozna znalezc w necie i ewentualnie zweryfikowac gdzies na forum z kims bardziej doswiadczonym,