Zobacz pełną wersję : Problem z Ginekomastią
Witam, mam problem. podczas cyklu mety wyskoczyła mi chyba ginekomastia. Pisze chyba bo sutki mi się nie powiększyły a guzki pod sutkami miałem odkąd pamiętam - też się nie powiększyły. Natomiast powiększyła mi się zewnętrzna część lewej piersi i troche ta lewa strona klatki uwydatniła się względem prawej. Nie wygląda źle, nawet by mi pasowało gdyby nie dysproporcja. Odrazu jak zaczęły mnie swędzieć sutki i lewa strona klatki mnie łąskotała to zacząłem jeść Tamaxifen . pytanie mam takie- czy to na pewno Gino jak sutki są ok. Jeżeli to gino to czy da rade je usunąć Andractim'em i czy jak będę miał spadki to czy ta dysproporcja się pogłębi, czy jednak gino też spadnie. (przedewszystkim mnie interesuje czy ta maść była by skuteczna)
Hmm! Tym wlasnie tematem zespamowales!!!
Co do mojej rady zebys sie odezwal do kogos od dopingu trzeba bylo:
-podlaczyc sie do jakiegos tematu
-napisac do kogos na pm
-ewentualnie prosic moda o przeniesienie tematu!
idz do lekarza z tym a nie piszez w necie o tym,
tu nie przychodnia,
Lg a ty nie bądz taki mądry bo powinno sie cos chłopakowi pomóc w miare kto może. Jak ktos przyjdzie po porady co do supli to tez mu napiszesz idz do gościa do sklepu z odzywkami albo z sprawą diety idz do dietetyka?
Car22 przede wszystkim udaj się do lekarza,to jest moja rada.Na pewno dostaniesz skierowanie do endokrynologa.Nie chce Cię zbytnio straszyć ale w dzisiejszych czasach jedynym tak naprawdę skutecznym środkiem na usunięcie ginekomastii jest zabieg chirurgiczny.Być może tabletki typu biosteron coś pomogą.
Kiedys slyszalem taka opinie doswiadczonego koksa ze gini lapia najczesciej osoby z niskim poziomem wlasnego tescia ktorzy nie sa obrosnieci na ciele wlosami i maja dwa wlosy na klacie
Ot taka historyjka pewnie ma w sobie troche prawdy
Bez obrazy dla tego pana co tak powiedział ale głupota...
Kup sobie nolvadex w tabsach (nie jako maść błehehe) i stosuj jeśli nie chcesz iść do lekarza jak juz
Biore nolve ale ona raczej lewej piersi nie zmiejszy tylko rozwój zachamuje.
Lg a ty nie bądz taki mądry bo powinno sie cos chłopakowi pomóc w miare kto może. Jak ktos przyjdzie po porady co do supli to tez mu napiszesz idz do gościa do sklepu z odzywkami albo z sprawą diety idz do dietetyka?
ja za madrego sie nie uwazam,
natomiast ty glupi jestes dajac takie rady,
skoro gosc natuaralnie ma czy mial prawdopodobnie ginekomastie i nie leczac jej zaczal bezmyslnie brac mete czym pogorszyl swoj stan to jeszcze wieksza glupota bedzie jak zacznie sie po twoich tepych radach leczyc na wlasna reke nolvadexem,
powinien udac sie do lekarza, ktory zleci jemu odpowiednie badania i ewentualnie na ich podstawie zleci leczenie,
trzeba miec rozum i wiedziec kiedy i jak nalezy komus pomoc a nie wklepac regulke o nolvie i byc zadowolonym z siebie,
Raczej po braniu mety dopiero zaczeła sie ginekomastia, a zawsze jak sie zaczyna mozna nolvadexem ją zniwelować, a nie wiadomo czy pójdzie do lekarza wiele jest takich osób co by nie poszlo. Zarówno jak i nie chodzą po konsultacje do niego w sprawach saa. A głupie regułki sam wklepujesz i nie myślisz o róznych opcjach tylko idz do lekarza, faktycznie jest to dobre rozwiązanie ale nie wiadomo co tam gość myśli.
sluchaj chlopak,
jesli gosc ma gino w sensie schorzenia / choroby (nie gino posterydowe wynikajace tylko z brania saa) powinien zglosic sie do lekarza i sie leczyc,
zrobil blad ze wzial mete czym pogorszyl sobie swoj stan,
masz kwalifikacje zeby doradzac komukolwiek jak ma sie leczyc i czym?
jestes lekarzaem danej specjalizacji?
nie, wiec nie pierdol,
to ze doradza sie tamox w przypadku zdrowych ludzi ktorym wyskoczylo gino po saa to norma,
ale zjawia sie gosc z choroba to raz ze robi glupota pytajac sie jak sie leczyc w necie, a dwa ze trafia sie taki ktos jak ty i bezmyslnie doradza jak ma sie leczyc nie majac zadnych kwalifikacji,
pewnie i tak zaraz cos odszczekasz bo sadzisz ze jestes taki madry, ale mam to w dupie,
do autora tematu: - przeczytaj dokladnie co napisalem i olej rady znawcow z dupy wzietych i zglos sie do lekarza ktory wiec co robic,
tyle ode mnie,
Nolvadex bardzej chroni przed ginekomastią podczasd cyklu niż ją leczy.Odwiedź lekarza.
Nolvadex bardzej chroni przed ginekomastią podczasd cyklu niż ją leczy.Odwiedź lekarza.
Bez obrazy dla tego pana co tak powiedział ale głupota...
ja dokladnie tak mam... na nogach ma 2 wlosy na krzyz na rekach 0 pod pachai tez ze 2;d, moj stary ma tak samo ale on gineko nie ma wiec nie rozumiem troche;d
Byłem u lekarza od hormonów i powiedział że widzi samą tkanke mięśniową i niemam gino, ale skąd w takim razie takie rozrośnięcie lewego mięśnia klatki względem rdugiego. Nikt z was niemiał czegoś podobnego ani nie słyszał?
a mozesz wstawic jakąś fotke ? pomogło by to ocenic nam czy mialismy lub mamy takie cos ;]
To dziwne jeśli chodzi o klate to nie widziałem biceps zawsze jeden jest większy a drugi mniejszy ale minimalnie.
sluchaj chlopak,
jesli gosc ma gino w sensie schorzenia / choroby (nie gino posterydowe wynikajace tylko z brania saa) powinien zglosic sie do lekarza i sie leczyc,
zrobil blad ze wzial mete czym pogorszyl sobie swoj stan,
masz kwalifikacje zeby doradzac komukolwiek jak ma sie leczyc i czym?
jestes lekarzaem danej specjalizacji?
nie, wiec nie pierdol,
to ze doradza sie tamox w przypadku zdrowych ludzi ktorym wyskoczylo gino po saa to norma,
ale zjawia sie gosc z choroba to raz ze robi glupota pytajac sie jak sie leczyc w necie, a dwa ze trafia sie taki ktos jak ty i bezmyslnie doradza jak ma sie leczyc nie majac zadnych kwalifikacji,
pewnie i tak zaraz cos odszczekasz bo sadzisz ze jestes taki madry, ale mam to w dupie,
do autora tematu: - przeczytaj dokladnie co napisalem i olej rady znawcow z dupy wzietych i zglos sie do lekarza ktory wiec co robic,
tyle ode mnie,
Bla bla fajny jest twoj jezyk na prawde ale nie chce mi sie jak to nazwałeś "szczekać" bo nie mam czasu na takie pierdoły, napisałem by brał nolve gdyz myslałem ze gino jak sam niby twierdził dostał od saa wiadomo że jeśli juz wczesniej miał to powinien isc do lekarza. Podłapałes jedno zdanie i bedziesz teraz męczył 10 postów
zjawia sie gosc z choroba to raz ze robi glupota pytajac sie jak sie leczyc w necie... Nie ograniczyłem sie do netu bo byłem już u dwóch lekarzy a odrazu jak zaczęły mnie swędzieć sutki i pierś to sięgnąłem po nolve- chyba każdy by tak zrobił, a pytam o zdanie na forum kulturystycznym bo doświadczenie i obycie w tego typu sprawach macie nie mniejsze od lekarza. Ale ani lekarz ani nikt z was chyba nie miał doczynienia z więkrzym przyrostem po jednaj stronie klatki. Pozostaje mi zykonać badania i zobaczyć co wskażą wyniki.