PDA

Zobacz pełną wersję : Brałeś jakieś suple ??? Pochwal się!!!

Strony : 1 [2]

MaciekZTK
31-03-11, 19:10
Bralem :) to :) http://www.gratispremium.info/?ref=198362

mariuszowy
10-04-11, 18:58
Ostatnio jadlem PyroBurn z Ge Pharma, znakomity ECA spalacz z efedryna. Jadlem tez tussipect z kofeina i szczerze moge polecic pyroburn.

lCs
03-05-11, 15:32
Xtreme napalm . Odradzam . Nawet po wsypaniu 2,5 miarki z czego 1 jest zalecana zero efektu . Syf za 140zł i tyle. Lepiej kupić tussipect i wypić szklankę kawy ;)

chunga
03-05-11, 16:49
tylko z Tussipectem nie tak łatwo
układy ,albo recepta!!!

lCs
03-05-11, 17:24
Ja nie mowie że łatwo tylko że lepiej kupić cos co działa;)

alder
03-05-11, 18:16
biały proch od dila i siłownię burzysz

seras666
03-05-11, 20:15
tussipect na recepte??!! szlak a myslalem chunga ze nie :< rozjebaliscie mi teraz system...

PaszA
03-05-11, 21:20
NaNO Vapor. - POLECAM dla każdego.
Zajebisty efekt, mega pompa. :D
Pare kilo się na nim wrzuciło, i w bicu 4-6cm. :D

lCs
04-05-11, 09:48
w bicu 4-6 cm o kurwa ...Lol chyba o zerze i przecinku zapomniałeś....

chunga
04-05-11, 16:54
jakoś ludzie na forach szybciej rosną niz w realu ;-)

fallenursus
04-05-11, 17:04
kazdy zapis na kolejne forum dodaje 1,5kg masy. stary ty juz dawno wyszles z obiegu:)

chunga
05-05-11, 10:33
wiem ,wiem starość nie radośc ha ha!

aż wstyd sie przyznac heh ,ale dopiero nie dawno wyczytałem co to są dropsety ;-))
ja to przez lata nazywałem "serie ze zmniejszaniem ciężaru" lub "serie schodzące"
jakos nie moge tych nowo-angielskich sformułowań ogarnąć

Baloniarz
09-05-11, 17:41
NaNO Vapor. - POLECAM dla każdego.
Zajebisty efekt, mega pompa. :D
Pare kilo się na nim wrzuciło, i w bicu 4-6cm. :D

BIORE dla tych 4-6 centymetrów w bicu których nawet w rok nie mogę zrobic, jakiś zastój chyba ale na tym widzę jest moc...

PaszA
09-05-11, 20:12
Słowo honoru, przytyłem na nim 5kg i z bica 36cm dobiłem do 41,5 ^^
Baloniarz bierzesz już NaNo Vapor ??
Ja w pół roku z 27 w bicu do 41 dojechałem.

Baloniarz
09-05-11, 20:32
Słowo honoru, przytyłem na nim 5kg i z bica 36cm dobiłem do 41,5 ^^
Baloniarz bierzesz już NaNo Vapor ??
Ja w pół roku z 27 w bicu do 41 dojechałem.

Ta już zamówiłem też w pół roku zrobie z 42 na 56 :P, wierze w Twoje słowo Honoru...

PaszA
09-05-11, 20:36
Spoko. :D

chunga
10-05-11, 17:12
też lece po to do sklepaaa..........;)

Jaco90
11-05-11, 02:22
NaNo Vapor ?? hmm na bank takie efekty :D 6cm w bicu lekko idzie , mi po carbo olimpa przyszło 8cm :D a teraz na poważnie

Hmb trecka = nie działa
Carbo Biogenix = ujdzie
Carbo Olimpa = lepsze niz Biogenixa ( rozpuszczalność )
Gain Bolic = popularny Gainer ok ja za tą cene :)
UNS mass attacker= Gainer naprawde super jak za tą cene smak ok rozpuszczalnosc ok podobnie jak Gain Bolic , lecz duzo tanszy 70zł 3,5kg wiec naprawde polecam :)
Olimp Creatine Mega Caps 1250 = ogolnie ok cena przestępna
Uns Classic90 = ogolnie białko ok rozpuszczalność w miare
Ostrowia WPC 80 = smak kicha rozpuszczalnosc masakra , cena wzgledna
Olimp Provit 85 = rozpuszczalnosc srednia cena wzgledna smak katastrofa xD

Jaco90
11-05-11, 02:30
a jeszcze Trec Dibencozide = pic na wode jakich mało :D

fallenursus
11-05-11, 02:41
schock therapy
storm
no shotgun
sythasize
noxplode --ten najstarszy
cellmass--- ten najstarszy
green mag
white flood
adam-now foods- najlepsze i najbardziej oplacalne multi.
superpump --to jakktos lubi sraczke
size on-- tylko intra treningowo
purple wraath- tylko intra treningowo
xtend--tylko intra treningowo
optimum gold whey bez rewelacji smakowo
dymatize 12h mniam
dymatize iso 100 mniam
anabolic window arbuzowy- mniam mniam
optimum MRP- mniam mniam mniam mniam
piracetam
na redu- duze dawki wapnia,kofy
jungle warfare ten stary:) -alri
t-x thyroid -alri
rpm-applied nutriceuticals
black cats- applied nutriceuticals(z geranium)
jack3d
hydroxycyt - stary z efdera:)
lipo6- stary orginal miazdzyl
mhp-dark rage--to jakas pomylka

reszty nie pamietam ale te moge polecic.

Lee & Leo
27-06-11, 16:21
własnie koncze cykl ( ostatni tydzien ) Xpand przed treningiem , Cytocell po treningu z tym ,ze do Cytocella rozrabiam razem z aminokwasami bcaa z activlaba:) do tego po treningu hmb z treca oraz po treningu z rana oraz na noc ostrowia.

Xpand - rozpuszczalność 8/10 , smak - fruit puncz bardzo dobry 8/10 ,efekty - poszła sporo siła , masa , fajnie pobudza, pompa bardzo dobra ale spodziewałem sie lepszej, ogólnie jestem bardzo zadowolony 8/10.
Cytocell - rozpuszczalnosc ok 7/10 , smak ten sam co xpand fruit puncz jednak o klase gorszy, efekty - siła.masa, ogólnie 6,5/10
Aminokwasy BCAA stosuje przed treningiem 10g i 10g po treningu razem z cytocellem i hmb. efekty - regeneracja zajebista na drugi dzien z rana jak nowo narodzony:) siła , wytrzymałosć.
Ostrowia teraz smak czekoladowy (ujdzie) truskawka ok oraz smak naturalny( dla mnie najlepszy:) , wanilia jak dla mnie porazka totalna. (te trzy smaki zarzucam na przemian.) rozpuszczalnosc jak dla mnie dobra troszke sie pieni.

xxmłodyxx
02-07-11, 18:03
kiedys( nawet tego nie licze) tribusteron 60- jakas pomyłka 80 kapsów zezarłem w 30dni chyba 3kg na klate ale to i tak by chyba poszło

1 cykl monohydrat kreatyny firma EAT 500gram 96zł- drogo i bardzo dobrze wchodziło(zalewa woda masakrycznie: ) )
2 cykl 8tygodni monohydrat kreatyny firma Optimujm(zielono czarne) nie zalewa bardzo wodą i ogólnie szału nie było. 40.5 przed 41.5 po
3 cykl(w trakcie) jack3d greenMagnitude mono z optimum ale juz sie konczy i musze dokupic inne

ht
02-07-11, 18:51
teraz wzialem flash over. super przedtreningowka na geraminie. trenignig leci naprawde dobey i nei mam klopotow z posilkami. ( mialo to miejsce po mesomorph czy nox dorianka)

chunga
02-07-11, 22:04
przed treningiem wystarczy kofka 200mg i lecisz,na długo starczy i nie za drogie jest
a te wszystkie przedtrenigówki to człowiek sie przyzwyczaja i przestaja działac po jakims czasie i portfel tez zaczyna szwankowac,tylko wiadomo o co w tym wszystkim chodzi ,o nabijanie ludzi w butelke

mtm
02-07-11, 22:49
Zależy może na ciebie "kofka"działa mnie nie rusza nic, nawet 600mg . najlpeiej zrobić samemu stack b-a , kofa,aminy ,geranium. mono itd... wedle upodobań .

dirtyhaus
02-07-11, 23:50
Ostatnio brałem kreatynę z tauryną firmy Trec. Cykl był krótki trwał 5 tygodni ale w tym czasie z dietą nabrałem 4kg masy. Obwody też ładnie poszły, pamiętam tylko, że w bicepsie przyrosło 2cm. Siła też poszła do przodu, około 30kg na martwym ciągu. Więc polecam :)

fallenursus
04-07-11, 00:01
to nie temat od zadawania pytan.

kamilekzawi
08-07-11, 16:50
Ostatnio brałem Xtreme Napalm Igniter Shot . Nie działaja na mnie tego typu specyfiki, bralem super pump , no xplode, shock therapy , i nie czulem własciwie nic. A tu zdziwko , jak zwykle polknąłem z usmiechem na ustach ( z mysla ze lykam znow jakis pic ), a po 15 minutach zaczelo dzialac i to wyraznie. Zaczelo mnie wszystko swedziec i kłuć , za pewne za sprawa beta alaniny. nic poza tym nie odczulem . Jednak to uczucie swedzenia bylo tak intensywne ze nie pozwalalo " przymulić" na treningu, wydaje mi sie, ze głównie o to w takich suplach chodzi.. a pompa to juz bardziej kwestia diety, naladowania węglami ,i dobrego treningu, a od supli nie oczekuje jakis mega " pomp" , więc zdecydowanie polecam tą miksturę

Arbi
04-11-11, 18:06
Monohydrat + Met RX Amped + Gainerator, jak dla mnie super sprawa, przybyło 4kg w 6 tyg i dużo dużo pompy :D

ErWeider
08-11-11, 20:02
APS Mesomorph - świetny motywator przedtreningowy, daje kopa i ciezko przestac cwiczyc, zero zmeczenia, sila skacze o jakeis 10kg na klate w gore
tryb oceniania 0-10
Działanie: 10
Smak: 9
Rozpuszczalnosc: 10
Cena wzgledem jakosci: 8
Dosyć drogi za 388g musimy wylozyc okolo 130zl :| ale wystarczy do cyklu, poniewaz po pol miarki juz ładnie kopie.
Jak narazie najlpeszy stack przedtreningowy jaki szamałem. Suplement łaczyłem z Argininą z olimpu.

fallenursus
08-11-11, 20:06
Staary za 50zeta ja bede lepszym motywatorem. Kop tak ze hey!

ErWeider
08-11-11, 20:07
hehe xD dobre :D

Ascalioth
28-11-11, 15:49
Dziś wziąłem Get Fn Amp'd, 1 kapsułkę, no niestety odczuć żadnych, pomimo, że na chyba wszystkich działa jak kosa na trawe.
Coś mi się zdaje, że mam receptory zapchane.

PERNIU1993
24-12-11, 10:47
ja brałem troche supli ale mało mass xxl trec cm3 białko ostrowi olimpu system protein gainery olimpa gainbolic gainer 4000 z olejem mct
megabol tez brałem dobry jesli chodzi o mase
teraz sie bede bawił z kreatynami

emaila1988
12-01-12, 20:57
Hej. Poswieccie 4min i wypełnijcie ankiete do pracy magisterskiej dotyczacej odzywek w sportach silowych i szybkosciowo-silowych. Z góry bardzo bradzo dziekuje za pomoc http://moje-ankiety....pond-18205.html

HuGsoN
27-03-12, 23:13
1 szaszetka Nox Pump Doriana - o 18 trening bic + klata + brzuch potem aeroby 40 min, o 21 jeszcze w worek pojechałem i teraz o 23 mam taka faze, że chyba zaraz triceps pierdolne, a wieczorem koleżanka nie ma życia ojojoj nie wiem co to jest ale działa w pizdu- pompa niesamowita.

Damianpfighter
28-03-12, 10:42
1 szaszetka Nox Pump Doriana - o 18 trening bic + klata + brzuch potem aeroby 40 min, o 21 jeszcze w worek pojechałem i teraz o 23 mam taka faze, że chyba zaraz triceps pierdolne, a wieczorem koleżanka nie ma życia ojojoj nie wiem co to jest ale działa w pizdu- pompa niesamowita.

Osobiście nie brałem tego ale faktycznie spotkałem wielu ludzi co sobie chwalili nox pumpa.

HuGsoN
28-03-12, 22:24
Konkurencyjny noxpump ultralife extreme- droższy. Smak tragedia czułem jeszcze długo na treningu syf w buzi, pompa taka sama jak bez dodatków. Nie klepie na głowę normalny tren bez ekscesów.

HuGsoN
16-04-12, 23:34
Scitec 100% Whey Protein isolate, smak vanilia- mistrz świata w smaku i rozpuszczalności, normalnie lody bambino mi się przypomniały z dzieciństwa. Ciekaw jestem jak z deklarowaną zawartością protein, no ale tego już nie sprawdzę. Pozdr.

Mastershammer
02-06-12, 02:40
Dorian Yates TEMPRO WHEY PROTEIN,rewelacja smak,dobra rozpuszczalność no i 36gr białka w porcji.

Monos
02-06-12, 10:50
bcaa activlab, bardzo dobre :-)

MAXIMUS 2
02-06-12, 11:30
Wiem że ja akurat w tym temacie jestem bez potrzeby ale przepuściłem prze swoje żyły prawie wszystko co jest dostępne na rynku :)
i z mojego skromnego doświadczenia powiem tak,
pewno większość userów sie ze mną zgodzi ze mięsa z proszków nie zrobisz nawet nie wiem jakiej firmy by ten proch nie był ,ale sam uzywam gainera białko i tam różne rzeczy bo nie zawsze mam czas w garach grzebać

yaro09
02-06-12, 11:39
e no to wiadomo :) trzeba sie wspomagac. po to one są . chociaz dupy nie urywa. bez suplementacji ciezko długo pociągnąc.
nie widac tak szybko efektów, odechciewa się, szybko sie meczysz na treningu, spadek motywacji itd. chociaz wiadomo to tez kwestia indywidualna.
kazdy organizm jest inny

DżepiPump
16-10-13, 15:33
Skończyłem Size Maxa z MEX. Paczka 7kg, przytyłem 2 kg po nim, ale przez ten letni okres jakoś w ogóle nie tyłem, mimo że wpierdalałem dużo więcej niż teraz, a teraz już przez niecałego miecha poszło 2kg. NIE POLECAM!!! Smak vaniliowy chujowy. Od początku mi nie smakował, a pod koniec to już żygałem prawie i piłem z zatkanym nosem. Poza tym wyjebało mi tyle krost, jak po sterydach :o Teraz już mam mass xx, od 2 dni nie biore siza i krosty zaczynają powoli znikać. MASS XXL RULEZZZ!!! :)

allaszek84
03-12-13, 10:14
to i ja cos polece ;] Olimp Profimass czekolada pyyszna efekty bardzo zadowalające :) to samo kazeina micelarna z treca pyszna i super dzialanie :) natomiast BSN bulk na dzien jak i bialko na noc maja chemiczny posmak ;/ ale dzialanie ok... a dla ludzi z slabym zoladkiem jak ja polecam kreatyne buforowana w capsach kre-alkalyn olimpa bardzo dobry ;]

Whitelionn
03-12-13, 19:16
A ja polecam jako przed treningówkę Hot Blood 2.0 od Scitec'a. Bardzo dobry suplement. Rozpuszczalność na 10. Smak bardzo dobry, podoba mi się, że nie jest mocny tylko stonowany. Jeśli chodzi o działanie, to dla mnie a raczej na mnie widać pobudzenie i wzrost siły. Polecam bo za tą cenę, która nie jest wcale duża, ma się dobry suplement i dużo porcji.

yaro09
03-12-13, 19:18
miałem darmową próbkę ostatnio. nic nie poczułem, takze na mnie widocznie nie podziałała :)

PUMP
05-12-13, 21:44
z przedtreningówek;

animal pump - bardzo dobry
s.a.w - bardzo dobry
super pump - średni
no-xplode - średni

szycha
07-12-13, 15:05
Panowie nie oszukujmy się, najlepszym "dopalaczem" jest widok na siłce fajnej dziewuchy.

PUMP
07-12-13, 15:47
Powiem ci tak, nie lubie jak jest jakaś fajna laska bo nie moge sie skoncentrować na treningu%-)

Ufp
29-03-14, 18:59
Masakryczna pompa i skupienie na trening najlepsze połączenie jakie dotychczas miałem przyjemność spróbować :)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1531635_618148468263837_1638529654_n.jpg

Macko200
10-06-14, 08:36
ja głównie brałem witaminy i białko z mlekiem do tego dużo owoców :)

Stanleyek
10-06-14, 16:25
Ja białeczko, chociaż przy mojej wadze :D Nic nie widać

USgorn
10-06-14, 16:28
Tak bywa gdy sie bierze bialko bez diety ;)

Gorilla11
24-07-14, 16:37
Ja obecnie jestem po wszamaniu platinum mass firmy Superior14, smak zajebisty, rozpuszczalnosc ok, kilka form bialek jak dla mnie obecnie numer jeden

wyTRENowany
06-08-14, 02:18
Porcja starego C4 + 8 kapsów AAKG HARDCORE treca + porcja Hemo Rage (z gerka) i trening wyśmienity :yawn:

Orzel93
20-11-14, 20:19
Volumass 35 - malina ( smak ++, rozpuszczalnosc ++, kg + ) Polecam :) 150g dziennie brałem

Martini Bianco
20-11-14, 23:15
A ja sobie robie prywatny przedtreningowy mix motywująco pompujacy:
- 5g jabłczanu cytruliny,
- 1,5-2g estru etylowego argininy,
- 6g Stamina Booster (bcaa+walor smakowy),
- 1,5g beta alaniny,
- 350mg N-acetylo-tyrozyny,
- 200mg kofeiny.

...i treningi pięknie idą.

slim shady
21-11-14, 13:51
dorzuć agmantyne 0,5 g - 1 g to pompka bedzie pierwsza klasa :D

Martini Bianco
21-11-14, 15:21
Gdybym ja tylko miał, to zapewne byłaby w moim miksie. ;) Pewnie niebawem ją dokupię i lekko zmodyfikuję swój "pump mix".

USgorn
21-11-14, 16:30
jak bedziesz modyfikowal to jeszcze mozesz tez w aptece gliceryne (glycerol) kupic tanio a bedziesz mial zestaw idealny jesli chodzi o suple ;)

Martini Bianco
21-11-14, 21:39
Przymierzałem się do zakupu GlycerGrow, żeby zobaczyć jak to na mnie podziała.
Zastosuję się do porad i będę dokładał składniki. Na obecną chwilę mój pump stack przeokrutnie mnie czesze. :rockon:

Wesoły_Grabarz
21-11-14, 23:16
A ja sobie robie prywatny przedtreningowy mix motywująco pompujacy:
- 5g jabłczanu cytruliny,
- 1,5-2g estru etylowego argininy,
- 6g Stamina Booster (bcaa+walor smakowy),
- 1,5g beta alaniny,
- 350mg N-acetylo-tyrozyny,
- 200mg kofeiny.

...i treningi pięknie idą.

Panie Martinie czy można by się dowiedzieć o całkowity koszt takiej mixtury ? :)

yaro09
22-11-14, 01:28
a jeśli już mowa o preworkoutach, to wyszły ostatnio jakieś dobre produkty?
Jak nie, to kupuję White Flood, bo jeszcze nie jadłem

Martini Bianco
24-11-14, 00:06
Panie Martinie czy można by się dowiedzieć o całkowity koszt takiej mixtury ? :)

Nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Wszystkiego nie nabyłem w jednym planowanym rzucie. Pamiętam, że:
- 500g jałbczanu cytruliny oraz 250g n-acetylo-tyrozyny zakupiłem ponad rok temu na myprotein.com (ceny w stosunku do obecnych chyba się diametralnie nie zmieniły);
- 400g estru etylowego argininy kosztowało mnie około 60pln (Revange);
- Stamina Booster 400g kupiłem w tutejszej sklepikowej promocji za 35pln (Activlab);
- beta-alaninę w ilości 220g odkupiłem od kolegi za 30pln (PVL);
- kofeina skapnęła mi przy okazji innych zakupów, ale powiedzmy, że 300g kosztowało mnie około 30pln (Revange).

Teraz muszę gdzieś wyrwać agmatynę w rozsądnej kwocie. Ma ktoś praktyczną wiedzę o produkcie z UNS? ...czy lepiej ściągnąć sobie z UK?

Martini Bianco
24-11-14, 00:07
a jeśli już mowa o preworkoutach, to wyszły ostatnio jakieś dobre produkty?
Jak nie, to kupuję White Flood, bo jeszcze nie jadłem

Może być z kreatyną, czy ma być bez?

yaro09
24-11-14, 00:21
obojetnie, bo w tego typu suplach tej kreatyny jest tyle co kot napłakał :) a cena przez to idzie w górę

Martini Bianco
24-11-14, 01:54
To jeszcze pytanie: ze stymulantami, czy bez pobudzaczy?
...a tak w ogóle to jakie "gotowce" już jadłeś?

yaro09
24-11-14, 01:56
no wlasnie chyba wiekszosc dostepnych :)
a interesuje mnie jedynie czy ostatnio coś wyszło dobrego

Martini Bianco
24-11-14, 02:05
Nie mam pojęcia jaki jest nowy White Flood.
Na pewno mogę polecić Condense albo Noxygen (obydwa marki Purus Labs).

yaro09
24-11-14, 02:06
ok dzieki! sprawdzę je i cos wybiorę :)

Martini Bianco
24-11-14, 17:13
yaro09 sprawdzałeś już "PLATINUM PRE-" z Optimum Nutrition? Pytam ponieważ w swoim otoczeniu nie znam nikogo, kto zajadał ten supel.

yaro09
24-11-14, 17:25
w promocji jest teraz? :)
miałem próbkę pare miesięcy temu, zmieszałem ją razem z bcaa i mono i w sumie niewiele poczułem, może lekkie pobudzenie, albo placebo.
Trzeba zjeść kilka porcji żeby się wypowiedzieć, także Ci nie pomogę.
Ale od siebie mogę polecić Olimp Redweiler - nieźle na mnie działało ale przy wyższych dawkach = 20g, 20min przed treningiem

Martini Bianco
24-11-14, 20:01
Zawsze byłem sceptycznie nastawiony do OLIMP, ale chiba się skuszę. Ostatnio wyraźnie czuję ich witaminy Multiple Sport, to czemu nie spróbować Redweilera...

yaro09
24-11-14, 20:07
a czemu sceptycznie? wg mnie to praktycznie jedna z najlepszych polskich firm

Martini Bianco
24-11-14, 20:19
Po ichniejszym niewypale jakim była Massacra.

Martini Bianco
24-11-14, 20:44
Wiem, że było to dawno. ...ale uraza została.
Do ich preparatów witaminowo-mineralnych itp mam zaufanie. ...no może Żeń-szeń im nie wyszedł. :errf:

yaro09
24-11-14, 20:50
a skad wiesz ze nie wyszedł? bo libido nie wzrosło? :P
przecież tego nie da się stwierdzić..

A poza tym na jednego massacra nie działa, drugiemu urywa dupe. tak praktycznie ze wszystkimi suplami jest,
a to widać najbardziej np na przedtreningówkach gdzie poszczególne składniki dają się odczuć po tej jednej dawce,
czyli odczucia takie jak pompa, mrowienie, pobudzenie itp.
co innego białko, czy to soja, czy hydroizolat, to i tak nie poczujesz działania, no może coś wyjdzie po długotrrwałym stosowaniu, ale to też ciężko stwierdzić

Martini Bianco
24-11-14, 21:23
Ichniejszego żeń-szenia nie czułem. Żadnego pobudzenia, ani podniesienia libido, ;) W swoim krótkim życiu zjadłem trochę preparatów żeń-szeniowych i z tych za małe pieniądze apteczny Teramax działał (bynajmniej na mnie) najodczuwalniej.

Wesoły_Grabarz
06-01-15, 17:28
to czemu nie spróbować Redweilera...

Smak red punch - śmierdzi chemią - ale wiadomo - nie ma smakować ma klepać i robić swoje
U mnie masakra z tą przedtreningówką ....zero mocy - zero - pompy - wszystko na zero !!
Pierwszy szejk z 12g , następny 20g i dalej na zero .
Pewnie na każdego może innaczej podziałać ale u mnie totalna porażka

Martini Bianco
06-01-15, 19:56
Ja także kilka dni temu spróbowałem Redweilera i potwierdzę słowa Wesołego_Grabarza. Olimpowska kicha i tyle.

patryk1336
31-01-15, 16:51
ja przed treningówkę kończę Muscle Pharm Arnold Iron Pump jak jdla mnie rewelacja smak konkretny działanie 30 min po zarzyciu brak jakich kolwiek odczuć zaczniesz trening potliwość duża. ale moze to sprawa indywidualna i chwila moment mięsnie spompowane że cięzko się ruszyć i żyły moment wyłażą !! jak dla mnie 100% polecam !
teraz zamierzam zakupic Assault !

BCAA xplode chyba jedyny produkt jaki kupuje z olimpa. no i witaminy biorę olimpa reszta to jakoś nie przemawia mi za bardzo.

Olli18
02-02-15, 08:12
Z przedtreningówek to tylko dedicated unstoppable polecm. Kozacka jest. Dobra pompa i skupienie.

Maciej2109
26-02-15, 23:29
Stosowal ktos alri pro anabol albo Anatropin gaspari ?
Poprosze opinie na ich temat.
Jestem na kreatynie activlaba plus beta alanina i arginina a do tego bialko uns econo i witaminy.
Dopiero zaczynam szamac wiec nie powiem jak efekty, chociaz swedzenie jest po ba ale krotkie a to Bialko w mleku pieni sie okropnie dlatego tylko z woda pije teraz

Whitelionn
01-03-15, 13:46
A ja ostatnio brałem nowego hot blood 3.0 Sciteca, fajna przedtreningówka, dobrze się rozpuszcza, nieźle smakuje - lekko kwaskowe, kolor intensywny i zapach też. Pobudza, pompuje i działa jak najbardziej. Nie wiem jak u Was, ale mnie po tych przedtreningówkach olimpu jakby ciąży na żołądku bo czuję się pełny i ociężały. Ale reszta produktów jak najbardziej duży plus

Wikidajło
25-05-15, 19:33
Ostrovit wpc 80
http://images67.fotosik.pl/918/58949a01c3a145f9med.jpg (http://www.fotosik.pl)
Hmmmmmmmmmmmmmm co tu pisać, kupiłem ten kibel bo głupi chciałem dwadzieścia parę złotych zaoszczędzić i kolejny raz się okazało że tanie mięso psy jedzą!
To "białko" to jakaś porażka, już gdy tylko otworzyłem sam proszek jest jak mąka ziemniaczana, smak tragedia rozpuszczalność chujowa, a ile tego białka w białku to pewnie nawet najstarsi górale nie wiedzą...
Zjadłem trochę tego gówna z różnych firm i to coś jest zdecydowanie najgorsze! Także nie polecam w ogóle.
Pewnie wymieszam z białkiem z trec'a i wszamam ale kasa moim zdaniem zmarnowana :/

gl
26-05-15, 17:49
9454 A ja sobie kupilem tanio isolat i caseine, certyfikaty jakosci iso dostepne,firma z uk w smaku super;)

Martini Bianco
27-05-15, 05:31
"SmartETEC" - trochę jak klon MyProtein. ;)

gl
27-05-15, 19:07
Mozliwe MP tez spoko jest

MiłoszcCz
30-06-15, 20:25
Ja jestem na etapie testowania (od kilku dni) koncentratu białek serwatkowych, który proponuje AmerPharma. Jeśli dadzą radę, to może sam wejdę w ten biznes z własną marką.

lCs
14-10-15, 12:27
Białko Thats the Whey - czekolada Rozpuszczalność i smak rewelka ;)

AgaBelzebub♡
15-10-15, 17:53
Hmmmmm a czego to ja nie brałam.. Przez dwa lata to sprawdziłam wszystko z firmy Olimp i BioTech.

Wesoły_Grabarz
15-10-15, 19:07
Hmmmmm a czego to ja nie brałam.. Przez dwa lata to sprawdziłam wszystko z firmy Olimp i BioTech.

To może koleżanka rozwinie swoją wypowiedz , jakie profukty w/w firm warto upic, którch unikac ;)

AgaBelzebub♡
18-10-15, 14:27
To może koleżanka rozwinie swoją wypowiedz , jakie profukty w/w firm warto upic, którch unikac ;)

Więc.. Od czego by tu zacząć..
Olimp redweiler przedtreningowke choć producent zaleca 1miarke bi jak twierdzi jest to silny środek to na mnie działa dopiero miarę 6.. Lepsze w działaniu dla mnie jest Speed x3. Dobre też jest Nitrox therapy BioTech. Aakg shocck BioTech. Aakg 1000 BioTech. Olimp Hmb choć na mnie działało przez krótki okres czasu.. Brałam to tylko przez pierwsze 3miesiace. Olimp Bcaa x pode truskawka.. Inne smaki mi nie podchodzą. Bcaa 6000 BioTech. Ceratine xplode Olimpu podobno 6form kreatyny a dla mnie to każda taka sama i zawsze wybieram Jablczan z BioTech tricreatine Malate. Jeśli chodzi o odżywki białkiem to od zawsze jestem wierna jednej BioTechUsa iso whey zero ..smaki są zajebiste każdy choć smak truskawka jest chemiczny..tiramisu taki sobie. Ale banan czekoladą wanilia polecam. Rospuszczalnosc też świetna. Ostatnio zastanawiam się nad Brawn Sarm GW czy to faktycznie działa tak jak piszą? Ktoś wie?

fallenursus
18-10-15, 14:38
Żeby nie było ze sarmyn nie blokują. :)

AgaBelzebub♡
18-10-15, 15:10
Żeby nie było ze sarmyn nie blokują. :)

Nie wiem. Dlatego pytam..

USgorn
18-10-15, 19:05
No i dostalas odpowiedz.

SARMy moze i to cos bedzie za kilkanascie lat najszybciej teraz to nowe rzeczy i nie wiadomo jakie sajdy moze miec poza tym wiekszosc wykazuje slabsze dzialanie od sprawdzonych saa. Z ciekawosci patrzylem ile kosztuje to co pisalas zdecydowanie nie oplaca sie

marcin001
18-10-15, 21:38
'Skład: 10 mg zawiera {4-[({4-methyl-2-[4-(trifluoromethyl)phenyl]-1,3-thiazol-5-yl}methyl)sulfanyl]-2-methylphenoxy} acetic acid'

kuwa ale skład kosmiczny ;p

AgaBelzebub♡
19-10-15, 05:23
Dzięki za odp.. Ale nie rozwialo mojego zaciekawienia ��������

slim shady
19-10-15, 12:54
Pod tym środkiem kryje się GW501516. Kiedyś czytałem o tym środku, ale sporo niewiadomych było. Wiem, że daje lekkie pozytywne skutki, ale czy warte tych pieniędzy ? Tak jak ostaryna jest to droga zabawa.

AgaBelzebub♡
19-10-15, 13:37
Pod tym środkiem kryje się GW501516. Kiedyś czytałem o tym środku, ale sporo niewiadomych było. Wiem, że daje lekkie pozytywne skutki, ale czy warte tych pieniędzy ? Tak jak ostaryna jest to droga zabawa.

Tylko lekkie pozytywne skutki?

fallenursus
19-10-15, 14:48
Znajdź legit oxe, jak cię stać to hgh w dawce dla kobiety anie kombinujesz jak polskie koksy z betonowym mózgiem.

AgaBelzebub♡
19-10-15, 14:55
Znajdź legit oxe, jak cię stać to hgh w dawce dla kobiety anie kombinujesz jak polskie koksy z betonowym mózgiem.

Grzecznie proszę..

slim shady
19-10-15, 15:14
jak wyżej lepiej SAA niż brać nie wiadomo co i za nie wiadomo jaką kasę

USgorn
19-10-15, 15:15
takie fakty najpierw pytanie o designer steroids teraz o SARM niech zgadne nastepne bedzie o PH

Wesoły_Grabarz
19-10-15, 17:39
Witam dawno nie witanych :) Fallen, USgorn, Slim, Aga :)

W PL znaleść dobra OXE to jedna wileka loteria :) a jeśli chodzi o apteczniaka to skąd wziąść recepte....? Kiedyś koleszka poszedł pytać o Anavar w aptece to pani strzeliła karpia ze nie wie co to jest, a u nas w PL Anavar występuje pod nazwą oXandrolon ....i chyba jest produkowany przez SPA

fallenursus
19-10-15, 19:26
Grzecznie proszę..

deal with it

Wikidajło
19-10-15, 20:46
To wy wszyscy żyjecie....????????????????????? 0.0

USgorn
19-10-15, 21:09
Martwiles sie kotku ? ;*

Wesoły_Grabarz
19-10-15, 21:25
Wszyscy się martwiliśmy o naszych Tygrysów :)

USgorn
20-10-15, 00:07

Ty to sie martwiles ze z innego domu pogrzebowego uslug skorzystalismy ;p

fallenursus
20-10-15, 02:34

Jednostronne ,uwierz :)

Nie ma problemów apteczna oxe w pl czy kupić w aptece gh, aptece nie na straganie aptecznym gdzie wiekszosc to waly. Wiadomo że koszta, to raz. Dwa to w PL jest compounding pharmacy jak w USA, i zrobią wszystko na zamówienie jak jest papier na to. Naltrexon z tamtad ciagne, metformine w prochu. Trza będzie ugadac i podpiąć ich pod klinikę niech robią dla klijentow oleje.

slim shady
20-10-15, 10:39
żyjemy żyjemy :)

Wesoły_Grabarz
20-10-15, 11:55
Jednostronne ,uwierz :)
Trza będzie ugadac i podpiąć ich pod klinikę niech robią dla klijentow oleje.

Mistrzu :) byłbym wdzięczny gdybyś mógł podrzucić wiecej info na temat kliniki, tu na forum lub na PW :)

Wesoły_Grabarz
20-10-15, 11:56
Ty to sie martwiles ze z innego domu pogrzebowego uslug skorzystalismy ;p

No coś w tym jest......przyłapałeś mnie......ale to żaden wstyd :) tacy klienci to na wagę złota ......

InMyWorld
06-11-15, 20:25
Bral ktos Test Eruption? Podobno najlepszy booster tescia, i co mnie zaskoczylo jedyny ktory dziala heheh :)

bololol
06-11-15, 21:44
Skoro twierdzisz ze dziala to po co pytasz o opinie? Na dodatek w 3 tematach...

fallenursus
06-11-15, 22:18
placebo, powerfull shit.

InMyWorld
07-11-15, 13:42
Skoro twierdzisz ze dziala to po co pytasz o opinie? Na dodatek w 3 tematach...

Aj... przecierz napisalem podobno i czekalem na opinie "profesjonalistow" :) ktorzy "to" brali, ludzie biora to na odblok i chwala, wiec jeszcze na innym forum mysle zapytam, ale skoro tak, no coz trzeba sprobowac...

InMyWorld
07-11-15, 13:43
placebo, powerfull shit.

Czym sie kierowales, odpowiadajac na moje pytanie? Własnymi odczuciami?

fallenursus
07-11-15, 14:13
Czym sie kierowales, odpowiadajac na moje pytanie? Własnymi odczuciami?

Swoją nieporownywalna wiedza w temacie

InMyWorld
07-11-15, 15:56
yhy yhy

Robertt
10-11-15, 13:23
bylam przeciwnikiem odzywek czy suplementow myslalem ze same cwiczenia na silce dadza mi to co chcialem osiagnac ale jakos ciezko to szlo trenowalem bez niczego ponad rok, uroslem ale odrobine doslownie nie bylo vnawer po mnie widac ze cos cwicze a ze chcialem i wyrobic miesnie i schudnac zaczalem od diety- pomogla w zejsciu tluszczu ale miesnie jeszcze gorzej bylo mi zrobic
odzywek jest mnostwo niewiadomo na co sie decydowac koledzy z silowni stosowali somatodrol- spodobala mi sie ich sylwetka wiec siegnalem wlasnie po ta odzywke tylko ciezko bylo wybrac dobre zrodlo czy dobre ceny, na allegro sa duzo tansze ale niewiadomo z jakiego zrodla zazwyczaj sprzedaja je osoby prywatne ja na jakims forum znalazlem wejscie do stronki
http://somat-suplement.pl/ i jest wporzadku

InMyWorld
10-11-15, 14:59
weeeeeez, to co polecasz sito nie dziala buuuuuuuuuuu

Wesoły_Grabarz
10-11-15, 20:58
bylam przeciwnikiem
masz męski nick a piszesz o sobie "byłam" ? czyżby poleciało "kopiuj - wklej " ?
marna reklama zią ;)

marcin001
11-11-15, 09:06
mi się już nawet nie chce komentować takich reklam, nie wiadomo co gorsze - produkt czy ludzie go sprzedający ;p

marcin001
27-11-15, 17:53
9544
a ja dzisiaj byłem na małych zakupach ;) pump podobno cienki, ale za stówkę do testu jak znalazł ;p

Blackfit
27-11-15, 17:57
Zdaj relacje jak działa:).
A białeczko jaki smak??

marcin001
27-11-15, 18:06
a czekoladowy ;) jakaś większa ta pucha co mam bo 2,5 kg

InMyWorld
28-11-15, 12:36
Ten Wey co masz kiedys byl walowany, nie wiem lak teraz, pump dziala?

marcin001
28-11-15, 13:15
Optimum to dobra firma, skąd wytrzasnąłeś taką nowinę? Co do pumpa wczoraj wszamałem jedną porcję to nawet spoko było ale podobno na początku jest ok a potem chujnia wiec zobaczymy. Zjadłem go koło 18 i w sumie byłem jak nafukany bo do 3 usnąć nie mogłem :)

Blackfit
28-11-15, 15:24
No jak od 18:00 do 3:00 Cie trzymało to całkiem przyzwoity ten PUMP ;).

InMyWorld
28-11-15, 16:06
Braciak kiedys cos tam wspominal swojego czasu jak trenował, ze z poczatku jak najbardziej, a pozniej domieszki byly, tak jak bsn cell mass i rozne inne...

fallenursus
08-12-15, 11:13
Esafosfina
https://www.instagram.com/p/_BswbjnmKK/

Wikidajło
10-12-15, 14:18
Ze strzykawek się nie wyrasta :D

Wesoły_Grabarz
19-02-16, 17:58
Ostatnio kupiłem SciTec Hot Blood 3.0 szczerze polecam :) wróciłem z pracy z zamiarem pojscia na trening ....wypiłem sok z gumi jagód ( czyt hot blood ) po czym udałem sie za zasłużony odpoczynek :) zero efektu no moze jeden ....senność :D
Nie polecam :)

marcin001
19-02-16, 18:23
jak już masz to wal po 50 g na porcję to może ruszy ;p

Wesoły_Grabarz
19-02-16, 20:44
tak też Marcinie uczynie , zalecana dawka to 20g jutron walne 40g zobacze co bedzie ;)

marcin001
20-02-16, 13:51
i próbowałeś? :P

Wesoły_Grabarz
20-02-16, 20:02
i próbowałeś? :P

latam do tej pory ...............hajsy poszły w błoto hehe
Na początku dałem dwie miarki.....ale myśle sobie....mało sie zarabia zyje sie jak hrabia ( na cmentarzu nie ma kokosów ) to posypałem 2,5 miarki.......
Chwilowe mrowienie po plecach .....uderzenie gorąca ......20 minut i po zabawie.....
Nie wiem co zakupic teraz.....czy lepiej samemu zrobić to takie kupowanie w ciemno juz mnie iryuje ......
Ktoś coś w temacie jak "ugotowac" sok z gumi jagód ?
Pzodrawiam

Wesoły_Grabarz :)

szycha
20-02-16, 21:32
Przed treningiem filmik motywacyjny, sam czasem tak robię :headbang:

Wesoły_Grabarz
20-02-16, 22:59
czasami wystarczy dobra nuta......."czasami"..... ;)

marcin001
21-02-16, 08:47
ja swego czasu robiłem sobie przedtreningówkę samemu i przynajmniej mnie kopało nieźle ale potem brałem kilka gotowców pod testy i praktycznie nic nie klepały ;p
JA dawałem tak:
400-500mg kofeiny
7.5g aakg
5g bety
cytrulina 3g

Plusem własnego mixu jest to że można pod siebie dawki dostosować i mieć wyjebane na wszystko ;p

Co to motywacji to też tak robię że czasem sobie oglądnę jakiś filmik ale najbardziej motywuje mnie żyła na bajcepsie jak się pręży po na dobrej pompie ;d

Wesoły_Grabarz
21-02-16, 17:38
Dzięki Marcinie za przepis , spróbuje w takich proporcjach podanych przez Ciebie a potem ewentualnie bede coś myślał :)

szycha
21-02-16, 19:52
Najlepiej Grabarzu idź na pakernie z dziewuchą i motywacja będzie od razu :yawn:

fallenursus
21-02-16, 21:08
http://i68.tinypic.com/wmdmgx.jpg

marcin001
21-02-16, 21:58
Dzięki Marcinie za przepis , spróbuje w takich proporcjach podanych przez Ciebie a potem ewentualnie bede coś myślał :)

daj znaćjak będziesz po testach ;d

Wesoły_Grabarz
21-02-16, 22:24
Pewnie ze dam znac , mam nadzieje ze bedzie lepiej niz dotychczas ;)

Wesoły_Grabarz
22-02-16, 11:29
Marcinie wiesz co zrobiłem ? Dodałem do tego Hot Blood'a 300mg koffy i 2 tabsy ThermoSpeed ;) nawet poklepało :D

Wesoły_Grabarz
22-02-16, 11:35
Najlepiej Grabarzu idź na pakernie z dziewuchą i motywacja będzie od razu :yawn:

jestem na bombie , libido podniesione w uj.......wiec treningiem by sie skonczyło ale nie takim ;)
hehe

fallenursus
22-02-16, 16:03
https://www.instagram.com/p/BCF7mHpnmJB/

PS. Jak ktos bedzie na fit festival w Gdańsku, w sobotę zapraszam na stoisko nutrimania gdzie będziecie mogli uściskać dłoń prezesa a nawet może zrobić pamiątkowa fotkę. :)

marcin001
22-02-16, 17:13
Marcinie wiesz co zrobiłem ? Dodałem do tego Hot Blood'a 300mg koffy i 2 tabsy ThermoSpeed ;) nawet poklepało :D

hehe takie samoróbki najlepsze ;d a tego bloda ile dałeś? x2 ;d kofy to pewnie było ponad 0.5 g to myślę że coś powinno porobić ;p

marcin001
22-02-16, 17:14
na południe nie planujesz się wybierać? ;d

Wesoły_Grabarz
22-02-16, 22:54
hehe takie samoróbki najlepsze ;d a tego bloda ile dałeś? x2 ;d kofy to pewnie było ponad 0.5 g to myślę że coś powinno porobić ;p

blooda dałem 2,5 miary ok 60g ;)

marcin001
23-02-16, 06:54
hehe ;d to masz chłopie dupę ;d ;d

Wesoły_Grabarz
23-02-16, 07:48
Najlepsze jest to że miałem przerwe od stymulantów .......i nie wiem dlaczego końskie dawki musze dawac.....uj wie dlaczego....może ta praca Grabarza mnie uodporniła na wszystko :D a jakos nie mam przekonania do Geranium ;) narazie opędzluje Blood'a z Coffą a potem ugotuję sok z gumi jagód według Twojego przepisu.

marcin001
23-02-16, 08:39
hehe ale to już widzę że kofeiny będziesz musiał dac więcej bo tu miałeś z 0.7 i Cię dopiero sklepało ;d może bomba tak wpływa na Ciebie ;d

fallenursus
25-02-16, 17:19
https://www.instagram.com/p/BCNzaoNnmL2/

USgorn
28-02-16, 15:05
Najlepsze jest to że miałem przerwe od stymulantów .......i nie wiem dlaczego końskie dawki musze dawac.....uj wie dlaczego....może ta praca Grabarza mnie uodporniła na wszystko :D a jakos nie mam przekonania do Geranium ;) narazie opędzluje Blood'a z Coffą a potem ugotuję sok z gumi jagód według Twojego przepisu.

ale Ty masz zyciowe problemy dajesz t5 i tyle. A jak cos lzejszego to nootropikowy stack dobrze zrobiony robi rownie dobrze

Radziu77
23-08-16, 17:29
Rage animal bez przerw w treningu, duza pompa, troche śmierdzialo. Polecam trening byl dobry ale nie wiem czy nie jest wycofany

kacperro1
31-08-16, 22:24
Kupiłem ostatnio białko truskawkowe IHS TECHNOLOGY, jak je oceniacie? To mój pierwszy suplement w życiu - polecony przez trenera osobistego.

nattalypo
07-10-16, 12:47
Dawno, dawno temu zdarzyły mi się jakieś białka. Niestety po nich regularne rewolucje żołądkowe. Przystopowałam z treningami i trenuję bardziej dla zdrowia, a nadrabiam dietą

Lukasz900
29-10-16, 13:31
http://odzywki-online.pl/probolan-50-opinie-cena-i-efekty/ czy coś takiego będzie dobre, żeby szybko przybrać na masie czy to ściema?

Edp
03-01-17, 18:11
Stosuje od dawna po dzien dzisiejszy kreatyme z firmy Scitec Nutrition i musze powiedziec ze na przestrzeni kilku lat trafilem ta jedyna :-)

demon78
14-01-17, 12:23
Ja biore Somatodrol, suplement diety pomagający zwiększyć masę mięśniową, którego głównym składnikiem jest specjalna formuła GRTH Factor. Jej receptura to beta-alanina i arginina połączone w unikalnych proporcjach gwarantujących najlepsze rezultaty. To ta formuła odpowiada za zwiększenie produkcji testosteronu i HGH, przyśpiesza wzrost mięśni, regenerację organizmu po wysiłku fizycznym oraz daje energię potrzebną do następnej serii ćwiczeń. Innymi składnikami suplementu są m.in. pieprz Cayenne, guarana i witamina B12. Tutaj macie link http://bit.ly/2jj6Xxw. Jak narazie jestem zadowolony.
Wczesniej bralem Probolan 50 i tez nie narzekalem , tutaj jest link http://bit.ly/2jhRxKi . Pozdrawiam

zgym
23-02-17, 15:53
Witam, to ja mogę z czystym sumieniem polecić całą linie suplementacji tej firmy: http://elitelabs.pl. Obecnie biorę od nich aminokwasy (BCAA) i jestem bardzo zadowolony. Pierwszy raz wziąłem ich produkty, bo kumple z siłowni brali je i bardzo sobie chwalili, poza tym podpytałem trenera, który dyżuruje u nas na siłowni i powiedział, że bardzo dobra firma i warto się z nią zaprzyjaźnić, jak ktoś się decyduje na suplementację, bo maja bardzo wysoką jakość. Od kiedy biorę te suplementy czuje się lepiej i mam zdecydowanie lepsze wyniki, a przy tym i lepsze efekty. Polecam.

marcin001
23-02-17, 17:50
ja nie ufałem i dalej nie ufam nowym firmom... wolę dołożyć parę zł i mieć coś sprawdzonego niż produkt nie wiadomej jakości ;)

Danio88
01-03-17, 21:25
Witajcie ! Jeśli szukacie produktów sportowych , odżywek wysokiej jakości lub innych produktów z suplementacji to Świetne produkty sportowe bardzo dobrej jakości w naprawdę baardzo dobrych cenach znajdziecie w sklepie https://centrumodzywek.net/132_activlab. Bardzo duża możliwość wyboru także każdy znajdzie coś dla siebie . Polecam !

Danio88
02-03-17, 22:43
Witajcie ! Jeśli szukacie produktów sportowych , odżywek wysokiej jakości lub innych produktów z suplementacji to Świetne produkty sportowe bardzo dobrej jakości w naprawdę baardzo dobrych cenach znajdziecie w sklepieACTIVLAB (https://centrumodzywek.net/)
. Bardzo duża możliwość wyboru także każdy znajdzie coś dla siebie . Polecam !

DMeres
27-03-17, 11:54
Startuję z argininą... po paru tygodniach się podzielę wrażeniami, szczególnie zależy mi na detoksykacji organizmu, podobne daje takie efekty http://suplenamase.pl/arginina . Jakby znalazł się ktoś, kto ma doświadczenia z tym suple to chętnie poczytam ;)

konrad47
29-04-17, 22:11
Jeśli chcecie przypakować do wakacji to polecam trenera Igora www.igortreneronline.pl (http://www.igortreneronline.pl) mój kumpel kupił u niego niedawno PAKIET DZIK(na stronce jest taka możliwość zakupienia bezpośrednio) - w życiu nie widziałem, żeby ktoś urósł tak szybko, musiał wymieniać całą garderobę hehe. W ciągu miesiąca tak urósł. Jak idziemy w miasto to wszystkie dziewczyny się za nim oglądają – wkurza mnie to trochę i chyba niedługo sam się skuszę i zamówię ten pakiet dzik. W każdym razie polecam jeśli chcecie zrobić szybko extra sylwetkę na lato.

Wesoły_Grabarz
30-04-17, 06:58
Jeśli chcecie przypakować do wakacji to polecam trenera Igora www.igortreneronline.pl (http://www.igortreneronline.pl) mój kumpel kupił u niego niedawno PAKIET DZIK(na stronce jest taka możliwość zakupienia bezpośrednio) - w życiu nie widziałem, żeby ktoś urósł tak szybko, musiał wymieniać całą garderobę hehe. W ciągu miesiąca tak urósł. Jak idziemy w miasto to wszystkie dziewczyny się za nim oglądają – wkurza mnie to trochę i chyba niedługo sam się skuszę i zamówię ten pakiet dzik. W każdym razie polecam jeśli chcecie zrobić szybko extra sylwetkę na lato.
Czy Ty kurwa jakiś pojebany jesteś ? W dupe sobię wsadz tą chujową reklame ! Stronka pedalska , najebane kolorami jak tęcza w Poznaniu :/
Teraz w kazdym temacie bedziesz polecał Igora? Debil....

marcin001
30-04-17, 12:46
a jebać leszcza, hehe pakiet dzik... ja pierdole ;p

Kulturysta32352
02-05-17, 14:45
Jeśli chcecie przypakować do wakacji to polecam trenera Igora www.igortreneronline.pl (http://www.igortreneronline.pl) mój kumpel kupił u niego niedawno PAKIET DZIK(na stronce jest taka możliwość zakupienia bezpośrednio) - w życiu nie widziałem,żeby ktoś urósł tak szybko, musiał wymieniać całą garderobę hehe. W ciągu miesiąca tak urósł. Jak idziemy w miasto to wszystkie dziewczyny się za nim oglądają – wkurza mnie to trochę i chyba niedługo sam się skuszę i zamówię ten pakiet dzik. W każdym razie polecam jeśli chcecie zrobić szybko extra sylwetkę na lato, bo teraz na tej stronce jest rabat 50% na wszystko.
Moją dziewczynę spróbuję namówić na ten pakiet dla kobiet bo widziałem metamorfozy po nim na stronie i są naprawdę kuszące ;)

To nie reklama tylko propozycja ;)

Wesoły_Grabarz
02-05-17, 17:14
To nie reklama tylko propozycja ;)

no jak kurwa nie reklama ? Z kogo robisz debila ?
a co to jest ?
http://www.e-gym.pl/threads/14434-Bra%C5%82e%C5%9B-jakie%C5%9B-suple-Pochwal-si%C4%99!!!?p=519279#post519279
i to
http://www.e-gym.pl/threads/33979-OD%C5%BBYWKI-I-SUPLEMENTY-pojedyncze-pytania?p=519280#post519280
to nie jest reklama ?
Debil debilem pogania :/ aaaaa szkoda gadać
NarTa

marcin001
04-05-17, 19:47
specjalnie założył konto żeby nam wytłumaczyć że to nie reklama :P

helnik
19-05-17, 07:27
Ja biorę białko serwetkowe z KFD. Rozpuszczalność bardzo dobra i smak również. Jakie inne suplementy polecacie?

Wilkakora
30-05-17, 11:08
Ja długo sie opierałem przed braniem jakichkolwiek wspomagaczy, zwyczajnie obawiałem sie o zdrowie. Jednak teraz wiem, ze nie ma czego się bać, odpowiednio zażywane są bezpieczne i bardzo efektywne. Moim zdaniem ważne jest, aby tez kupować wszelkie odżywki i suplementy u sprawdzonych sprzedawców, zdarzyło mi się dostać przeterminowane suplementy lub odżywkę białkową, która nia nie była. Polecam ten sklep, jestem zadowolony. :) https://taniesuple.com

Koba123
30-05-17, 19:32
Brałem już chyba wszystkie suple :D Począwszy od Treca, po te z geranium :)

TravisMax
27-07-17, 14:14
Sprawdz najlepsze krzewy ozdobne na naszej stronie http://insdesign.weebly.com

JanDys
14-08-17, 14:59
Brałem ostatnio kreatyne mono i były mocne efekty :)

fit_Anetka
01-12-17, 19:08
Panowie ( i panie) wiemy wszysycy że suple zmieniaja się jak w kalejdoskopie. Jedna partia jast super a druga już do niczego.

Chciałbym żeby tu wszyscy wpisywali swoje odczucia co do supli ( zupełnie subiektywne) ktore właśnie biorą, skonczyli brać. Wszystkie suple wchodzą w gre staki, kretyny (nawet najzwyklejsze mono), białka, aminki, gainery.....wszystko. Interesuje nas tu każdy aspekt supla od działania po smak, roszpuszcalność, a nawet opakowanie jak czymś zaciekawi.

Kupileś biłko firmy xxx i smakowało beznadziejnie??? Pisz tu o tym.

Jaki jest tego cel?? Pozwoli nam to wycedzić ciekawostki na rynku, produkty warte uwagi, najtansze, najlepsze, być na czasie, nie kupować supli które nagle stały się do kitu a w archiwum tego nie znajdziemy.

Czemu intersują mnie nawet produkty typu mono???? Pewnie niektórzy zauważyli, że 2 krety mono mogą działać zupełnie innaczej - jedna powoduje ból brzucha inna nie itp... interesuje nas WSZYSTKO

Prosze modów działu o nie ucinanie żadnej dyskusji ( bo na to tu czekam).

POzdrawiam mam nadzieję, że pomysł się przyjmie jak nie to trudno.

Ja ćwiczę i staram się trzymać diety, która ma mi pomóc stracić zbędne kilogramy. Czułam się ogólnie dobrze, ale wiadomo jak to jest efekty zaczęły być niewystarczające. Najpierw miałam mieszane uczucia jeśli chodzi o spalacze tłuszczu i starałam się omijać ten temat. No ale po rozmowie z paroma osobami uznałam, że nie ma co byc takim sceptycznym. Osobiście używam tego

http://www.domzdrowia.pl/berrator-spalacz-tluszczu

i jestem bardzo zadowolona. Używaliście tego kiedyś? Tez mieliście widoczne efekty?

BodyThatMakeMe
09-12-17, 20:46
A ja pochwalę się nie do końca suplem a żywnością funkcjonalna :) Mowa o Protein Muffin (Scitec). Wypróbowałem porcję przed świętami, aby móc w miarę łagodnie i dobrze cheat'ować :) smak pomarańczowo-ciemnej czekolady. Porcją z wodą (90 gram + 75ml) i do piekarnika na 15 minut. Ładnie rosną, porcja starcza na 3 mufinki. Smaczne, czuć pomarańczę i na cheata bardzo dobrze sie nadają, bo mają sporo białka i węgle jakie są użyte to w większości poliole. Polecam łakomczuchom ;D

MarcinPe
22-03-18, 17:14
Czy brał ktoś z Was środki na podniesienie testosteronu? Mam problem z przybieraniem na masę i trafiłem na artykuł o tym, jak przyśpieszyć wzrost mięśni (http://sportsempire.pl/jak-podniesc-poziom-testosteronu-i-przyspieszyc-wzrost-miesni/). Piszą tam, między innymi o Testolanie. Czy to faktycznie tak skutecznie działa?

rafiii123
07-04-18, 12:16
Testosteron odpowiada za zwiększenie czystej masy mięśniowej jak i za podniesienie libido itd. niektórzy twierdzą że tabletki podnoszące testosteron to eliksir młodości :)
Ja czytałem całkiem coś innego więc możesz tutaj też poczytać o testosteronie (https://pakamena.pl/Blog-poradnik-odżywki-suplementy-pakamena.pl/6/prawda-o-wzroście-testosteronu.html). Jak chcesz się pochwalić wiedzą to tutaj możesz uzyskać odp (http://www.forum.pakamena.pl):)