Zobacz pełną wersję : deca+winstrol i co jeszcze??
witam mam zamiar wziac dece winstrol i co jescze radzicie mi wziac bede po raz pierszy stosowal doping i nie znam sie na skrutach wiec jezeli ktos ze chce mi pomoc to prosze o napisanie pelnej nazwy.Pozdrawiam
jeśli deca to z testosteronem jakim to już twój wybór, jak chcesz zyskac na masie to enantat jeżeli zależy Ci na definicji to propionan
mozecie mi napisac jeszcze jak to brac jak je laczyc co ile w jakich godzinach??? wezme ten proponian
a mozesz kurwa napisac cos o sobie?!!!!
waga, wiek, staz, cykle, itp...!!!
a mozesz sobie zobaczyc na moj profil tam wszystko jest napisane:evil:
a mozesz sobie zobaczyc na moj profil tam wszystko jest napisane:evil:
Zakładajac losiu temat nie interesuje nasz twoj profil masz napisac w temacie dane swoje i koniec !
Zrozumicie to wkoncu ludzie :|
Zakładajac losiu temat nie interesuje nasz twoj profil masz napisac w temacie dane swoje i koniec !
Zrozumicie to wkoncu ludzie :|
ale wszystko masz w profilu przeciez od tego on jest i ty to wkoncu zrozum
tu powinienes napisac swoje cykle przebyte
lepiej napisac dane takie jak waga wiek i cel ale co najważniejsze to przebyte cykle, w twoim przypadku to nie konieczne bo to pierwszy raz, jeśli deca to z testo , jeśli pierwszy cykl deca nie wskazana, zapodaj propa może być z winem lub z metą.
NIKOLIS 168
29-10-08, 20:47
cel cyklu:
masa, siła - meta + prop
kilka kg dobrego mieśnia, sporo siły, poprawa definicjji - prop + wino
Lub sam prop - umiarkowany wzrost masy (dobrej jakosciowo) i siły.
Wiec mam 24 lata waze ok 94 wzrost 182 staz 42 misiace nigdy niec nie bralem podczas swojej kariery kulturystycznej zjadlem 7 kg gainera i power horsa jakies 18 mies temu i to wszystko. Ciwcze 4 razy w tyg kazda partie raz tygodniowo. Cel jaki chce osiagnac to zrobienie dobrej jakosciowo masy miesniowej i poprawienie definicji. Pozdrawiam
NIKOLIS 168
30-10-08, 18:01
zjadles mało odzywek wiec radziłbym abys przeniosł pytanie do tego działu.
Chyba ze jestes juz 100% zdecydowany to jak mowiłem prop + wino.
mam juz koks wiec jestem zdecydowany:)
to jaki w końcu masz ten cykl?
deca+wino+tesc proponian jak je laczyc i jescze takie pytanie gdzie najlepiej wbijac moge liczyc tylko na siebie.Pozdro
jak juz tam chcesz to prop + wins
deke odloz na 2-3 cykl
moze ktos mi wytlumaczyc czemu???
nie jest ci potrzeba na ten cykl
samemu jak gdzie??? gdziekolwiek chyba raczej nie moze mi ktos to wyjasnic???
http://spotinjections.com/index3.htm
więcej informacji chyba nie będziesz potrzebował na tej stonce są podane dokładne miejsca gdzie sie kuć ja zawsze sie kuje w uda największy mięsień
Dzieki wielkie!! Dzis dostalem koks do reki i jest to deca winstrol i testosteron enanthate zastopil on propanian kolega ktory zalatwial mi ten koks doradzil wlasnie ten enanthate. Prosze zeby ktos napisal mki rozpiske jak je brac od ktorego zaczac i co ile wbijac???
ciaastek91
04-11-08, 17:41
jakie masz srodki? nazwy, firmy, stezenia
winstrol ALchemia-Serbia-10 ml - 50 mg/ml, deca organon-deca durabolin-1 ml:100 mg, testosteron enanthate 250mg/ml z iranu. wszystkiego po 10 strzalow. Powiedzcie mi jescze czego moge sie spodziewac jakich przyrostow na sile masie??? wiem ze to sprawa indywidualna ale czy bede efekty po takim cyklu???
winstrol ALchemia-Serbia-10 ml - 50 mg/ml, deca organon-deca durabolin-1 ml:100 mg, testosteron enanthate 250mg/ml z iranu. wszystkiego po 10 strzalow. Powiedzcie mi jescze czego moge sie spodziewac jakich przyrostow na sile masie??? wiem ze to sprawa indywidualna ale czy bede efekty po takim cyklu???
wins alchemia lipa,
deki o polowe za malo (jesli mowa o amp 1ml/100mg)
iran pewnie i tak masz dzialajacy walek, ilosc wystarczajaca,
poza tym pisalem ci co rob a czego nie a ty jak cep swoje...
sluchaj Ty mi mowisz tak inni inaczej zdecydowalem ze wezme dece i mam jej 2 mil w ampulce.Pozdrawiam
twoj wybor,
deki i testo starczy,
winka malo, no i poza tym to wino to lipa,
ile tego winka jescze dokupic i najlepiej jakiego???
trzeb aby jeszcze raz taka ilosc,
a do jakiego masz dojdzie jeszcze?
koles muwi mi ze generalnie wszystko ze mam mu podac nazwe to mi te winko zalatwi. Zrobisz mi rozpiske w jakie dni i co brac??? Pozdrawiam
NIKOLIS 168
06-11-08, 18:50
wins depot.
mam ten winstrol depot 20 strzalow czy moglby mi ktos napisac rozpiske??? Pozdrawiam
z czego ty wkoncu chcesz robic ten cykl?
waga?
deca organon-deca durabolin-1 ml:100 mg, testosteron enanthate 250mg/ml z iranu, winstrol depot 20 strzalow reszta po 10. waga 92 kilo wzrost 182 wiek 24l.
1-8 deka 200mg week
1-10 enan 250mg week
7-12 wins 50mg e2d
to ci wystarczy
Jak dla mnie 250mg testo tygodniowo do tej wagi to za mało.
na pierwszy kontakt z saa i jak gosc chce z calosci az nadto wystarczy,
Na pierwszy raz taki cykl nie powinien mieć miejsca.
wiem i pisalem o tym,
ale co jak gosc uparty i meczy czlowieka,
che niech ma... przejdzie sie to moze zmadrzeje,
panowie a dlaczego na pierwszy raz taki cykl nie powinien mieć miejsca????
cos sie po tym moze stac? jakies skutki uboczne????
poprostu pytam z ciekawosci....
pozdro
zostawmy już skutki uboczne, taki cykl na pierwszy raz nawawet nie będzie wykożystany w 50%, wieć po co go robić.
Panowie mam do was jeszcze takie pytanko jak mam jesc podczas takiego cyklu czy stosowac jakas konkretna diete?? Jak cwiczyc czy trening musi byc bardzie intensywny??? do tej pory trenowalem 4 dni w tyg.
Pon.Klata
12 seri 3 cwiczenia po 4 serie
Wt.Przerwa
Sr.plecey triceps
Plecy 12 seri 4 cwiczenia po 3 serie
triceps 9 seri 3 cwiczenia po 3 serie
Czw.Przerwa
Pt Barki biceps
Barki 9 seri 3 cwiczenia po 3 serie
taka samo biceps
Sob.Nogi (Ciagi robie z plecami)
Taki trening bardzo dobrze na mnie dzialal ale teraz chce cos zmienic dac cos innego do roboty miesnia wiec prosze was o pomoc podpowiedzcie cos moze ktos cos zaproponuje ciekawego??? POzdrawiam serdecznie
ilosc powtorzen od 12 do 8
ty chcesz ladowac sok a nie wiesz kurwa jak jesc / trenowac,
jakbys bylo pod reka to bym cie zakopal czlowieku
Hahaha nieszczęście, nie znam się na SAA ale chyba mam i tak większe pojęcie od tego człowieka.
Weź oddaj te strzykawki i naucz się układać plany treningowe, oraz śniadania. Nie mówię tego złośliwie tylko chcę żebyś sobie krzywdy nie zrobił, bo będzie o jednego forumowicza mniej. Ale chyba moje gadanie i tak nic nie da, jak do tej pory cie nikt nie przekonał.
Nie będę już komentował tego, że miałeś praktycznie 0 styczności z odzywkami i suplementami, a teraz z takim czymś wyskakujesz i nawet nie wiesz gdzie wbijać igłę.
Pozdro
jak gdzie wbijać w głowe troche oleju sie doleje btw jak nie umiesz ułozyc diety ani jej trzymac to i tak ci wszystko spadnie szkoda czasu wysiłku i soku
*TERRORBLADE*
12-11-08, 11:06
hmmm ... trenning strasznie kiepski , jeżeli zdecydowałeś się na "turbo" to radze to przemyśleć jeszcze raz ,badź ile wlezie aż nie stwierdzisz ,iż czas odłożyć koks na boczek --> I porzadnie ułożyć plan trenningowy ( któy u Ciebie kolego , leży i kwiczy ) oraz diete ( której pewnie i tak nie masz ,a jest bardzo istotna przy SAA ) i ewentualnie wspomóc się suplementami diety .
po to pytam zeby wiedziec wszystko przed zaczeciem cyklu a wy jak barany tylko sie smiac umiecie zamiast cos pomoc!!!
Jak przyzwoite argumenty nie pomagają to może śmiech coś da.
Jak chcesz wiedzieć wszystko przed rozpoczęciem cyklu to wejdź w dział trening i dieta. Bo jak ktoś pisze temat w tym dziale to wszyscy wychodzą z założenia, że ten ktoś zna się na podstawowych rzeczach.
tak ale czy dieta na koksie nie rozni sie czyms od tej bez koksow stosujemy po prostu taka dieta jaki cel mamy do osiagniecia?
tak ale czy dieta na koksie nie rozni sie czyms od tej bez koksow stosujemy po prostu taka dieta jaki cel mamy do osiagniecia?
nci nie wiesz o treningu diecie jestes pokurwiony wbij se te igle w leb
nie moge z takimi ludzmi kurwa mac idiotyzm
*TERRORBLADE*
12-11-08, 22:43
Pomoge Ci pomimo tego ,że inni robili to przedemną ( poprostu nie dopuszczasz do siebie faktów :) ) :
*jeżeli nurtuje Cię jakieś zagadnienie użyj naszej forumowej przegladarki ... poprostu na tym forum jest wszystko .
* jeżeli nie podoba się nasza przegladarka "to proszę ja Ciebie " ( hehe ) wy|google|'aj to sobie ;)