Zobacz pełną wersję : relacja po cyklu Superdrol + haloD + anavar
witam szybko i na temat cykl:
4 tygodnie: dawki:
Superdrol - 2 kaps / dzien
Halo-D - 2 kaps / dzien
Anavar - 35 mg / dzien
oslonki: sylimarol, hepatil, masc na rozstepy, zincas forte , omega 3 -6-9, aspargin,hitec vitamin az, immunobiotic, garlic, vichy creams, arthoblock, msm, kolegen activ,luteina, urinal, wyciag z zurawinki, kremy oczyszzcajece avon, calcium C, vitaminum b1-2-6-12.
odblok: caly czas nolvadex na cyklu 20mg/dzien, odblok 36 tabs clomid i 5000j. hcg i 6OXO.
dieta - bialko 3,7-3,9 g/kg, wegle 6,5 g/kg tluszcze do 1,2 g/kg
odzywki nacyklu:
profiwhey mass 6600g. hitec super mass 9kg, glutamina olimp mc 300kaps, hmb liquid 140ml, bcaa olimp mega caps 30 blistrow, x5 protein 7kg, carbo 15kg, dibencozide, hgh night formula, carnitine, detoksactivlab, magensium citrate.
odzywki po cyklu (naodbloku i ponim)
massacra 4 opakowania, vasbloan 3 paczki, islolite protein 2250g, top mas olimpu 14 kg, carbo j/w, master mass 12kg, gluta/hmb/bcaa j/w ryboza 450g, zma olimp 600kaps, acetosteron 2 opakowania fenuplast 4 opakowania.
przyrosty : (dzien przed cyklem/w szczycie cyklu/2 tyg po koncu odbloku):
masa 87-104-98kg
ramie - 41-45-44
wycisk plaski - 96-140-135
przysiad - 125-170-175(!)
martwy ciag 140-155-150
sajdy:
-znaczna agresja
-proba watrobowa znacznie podwyzszona
-rozstepy na kazdej partii miesniowej
zaskoczenia: nerki ok, skora ok, uklady oddechowy, krwionosny ok:-)
caly cykl kosztowal mnie okolo 12 000 zł
caly cykl byl przeprowadzony pod kontrola lekarza endokrynologa i lekarza sportowego
~~~~~~~~~~~~~~~~
notka prawna: opis ma sluzyc wylacznie celom informacyjnym i rozrywkowym ,nikogo nie namawiam do stosowania saa i ph, sa to substancje szkodzliwe dla zdrowia!! powyzszy cykl nigdy nie mial miejsca, informacje sa zmyslone a wiekszosc produktow zwyczajnie nie istnieje ;-)
notka prawna: opis ma sluzyc wylacznie celom informacyjnym i rozrywkowym ,nikogo nie namawiam do stosowania saa i ph, sa to substancje szkodzliwe dla zdrowia!! powyzszy cykl nigdy nie mial miejsca, informacje sa zmyslone a wiekszosc produktow zwyczajnie nie istnieje ;-)
nie wiem czemu ale w to to akurat nie wierze ;P
ciaastek91
07-07-08, 19:36
a bym sobie kiedys walnal takiego mega cyklona :D
to co znaczy ze nie robiles tego cyklu czy jak mam to rozumiec?
poza tym 12 kola ten cykl wynosi???
notka prawna byc musi - tego mnie nauczyli w usa ;-)
cena to srodki, oslony, dieta, suple i opieka medyczna.. tyle sie uzbieralo
robiles ten cykl?
rozpisz ceny za poszczegolne srodki wraz z ich iloscia i stezeniem
Ja pier.... To jest przecież około 100kg odżywek/suplementów przez 2-3 miesiące?
30kg carbo :O 45kg gainera i jeszcze i 9 kg białka... Dobrze rozumiem?
Masakra... nie wierzę... Jadłeś coś oprócz odżywek, chodzi mi o jedzenie...
opis ma sluzyc wylacznie celom informacyjnym i ROZRYWKOWYM ?
Jak możesz to wlep foto z przed,na szczycie i teraz.Jeśli oczywiście takie posiadasz i masz na to ochotę.
dobrze Punisher rozumiesz
ale wiesz mi po ph organizm wariuje - dziennie byl w stanie przetworzyc okolo 10000 kcal , oprocz odzywek 4 posilki , dokladnie przez 9 tygodni ;-) powaznie :)
dla lg: anavar 5 mg -100tabs - 149$ x2
haloD 25mg - 60 tabs - 99$
superdrol 25mg - 60tabs - 79$
clomid 12 tabs -22$ x 3
hcg 5000iu - 25$
nolvadex 30tabs 20mg x 2 60$ to jesli chodzi o koks
fotki postaram sie jutro wrzucic
ciaastek91
07-07-08, 20:16
pl69 dlaczego zdecydowales sie na ph a nie saa?
dlaczego ph i tylko oxa z rodziny saa?
- mam wrodzony lek przed strzykawkami i tyle. mowie powaznie dla mnie pobieranie krwi to prawdziwy koszmar nie umiem tego wylumaczyc ale tak juz mam i tego nie zmienie. a saa to przeciez glownie iniekty i to czesto dawkowane co 2-3 dni przez 6 tygodni ja bym tego po prostu nie wytrzymal psychicznie, niezly ze mnie kozak nie?:)
pl69, nie wolałeś zostawić ph i pojechać na samych odzywkach?
Przecież to jest niespotykane co zrobiłeś...
obracam sie w srodowisku medycznym, scisle - farmaceutycznym i mialem pewnosc ze jestem otoczony najlepszymi specjalistami (w duzej mierze znajomymi - sam studiuje farmacje apteczna) ktorzy dbali abym sobie "kuku" nie zrobil. poandto zostalem przekonany do tego cyklu przez pewnego doktora ktory sie habilitowal i bardzo na reke mu byly wyniki i obserwacje kogos tekigo jak ja. robienie takich cykli samemu to idiotyzm np. mialem codziennie robione ekg i tego typu badania a co 36h mialem nacinana zykle i badane krew (moj wstret do igiel)
Jak czytam Twoje wypowiedzi to wydaę mi się, jakbyś był zawodowym kulturystą? Czy jakimś silaczem? Tyle kaski, wszystko przygotowane, kurczę wkręć mnie jak jeszcze takie coś będzie organizowane :)
oSiŁeK_sNd
07-07-08, 21:31
Jak czytam Twoje wypowiedzi to wydaę mi się, jakbyś był zawodowym kulturystą? Czy jakimś silaczem? Tyle kaski, wszystko przygotowane, kurczę wkręć mnie jak jeszcze takie coś będzie organizowane :)
hehe dobry żart :] a tak swoją drogą to raczej ciężko byś miał bo z tego co zauważyłem to ten kolega mieszka chyba w stanach ^^
koszty tego cyklu na polskie warunki są hmmm no dosyć zadziwiające, nawet mocno zadziwiające i nawet nie wiem skąd wziałbym tyle kasy, tzn z tym żeby to ogarnąć to może jeszcze nie problem ale napewno bym tego nie przeznaczył na coś takiego, chyba że byłbym PRO...ale dla kogoś kto mieszka w stanach to wydatek nie tak duży gdzieś z 6 tyś $
Bede czytal z niepokojem :p i ciekawoscia.
Jeśli to prawda to jestem pełen podziwu dla wydanej sumy xD . Ilość gainerów i carbo - masakra dla organizmu.
yyyy troche za malo carbo
OKURWA ile ci poszlo po tym cyklu?
ciaastek91
10-07-08, 22:44
przeciez masz wszystko napisane. rowniez 'ile poszlo'.
VegetaSSJ3
13-07-08, 16:59
Monster cykl podziw i jeszcze raz podziw!!!
terrorsiejem
13-07-08, 17:23
ładne efekty.
Przyrosty dobre ale nie za tą kase , takie jest moje zdanie.
pl69- a to hcg to w jakim celu?, za 36 clomidu zapłaciłeś 66$ ?, a ten tamox 20mg dziennie przez cały cykl to w jakim celu bo nie bardzo wiem, podziwiam Cię że wogłóle potrafiłeś tyle tego wszystkiego zjaść, ja bym siedział cały czas na kiblu a wątroba to chyba by mi popuchła od tych dodatków , wydająć tyle kasy powinneś zainwestować w odpowiednią osłonke na wątrobe a nie syli czy hepatil, ale ok to twoja sprawa chętnie poczytam dalsze wypowiedzi.
wydales na to 12 tysiecy? wniosuje po Twoim poscie
no tyle odzywek to troszke kosztuje no i lekarze darmowi tez nie sa
No ale tyle kasy? czwlowieku to by na kila cykli a nawet cyklownow wystarczylo...
VOLDEMORT: hcg mialem zaczatki atrofii jader - wolalem nie ryzykowac i je poprawnie uczulic na bodzce hormonalne. nolvadex - sdrol i halod teoretycznie blokuja estrogeny ale jak widac to tylko teoria , juz po 7 dnaich nie wiadomo jakim cudem mialem zaczatki gino. to tylko potiwerdza ze ph sa nie do konca poznane i kazdy inaczej reaguje na nie. tak clom mnie kosztowl dokladnie 67,5 $
Ile razy dziennie byłes w toalecie ? :p
ja tylko zadałem pytanie dlaczego, poprostu chciałem usłyszec twoją odpowiedz, cykl jest wyjechany w kosmos napewno jeśli chodzi o kase , jak dla mnie majac taką kase do wydania mierzył bym wyżej kwota zachacza o hgh , igf, ale wiadomo że to dla bardziej zaawansowanych. Ale to twoja sprawa wiec się nie wtrącam , jeśli myślisz że chciałem skrytykowac twoj cykl to sie mylisz, jestem jak najbardziej tolerancyjny ale zawsze mam swoje zdanie.
jak dla mnie szok, jestem pod wrazeniem tych ilosci srodkow chemicznych jakie byles w stanie zjesc , ciekawe czy bedziesz w stanie dalej normalnie funkcjonowac , ja to bym umarl jak bym mial zjesc tyle specyfików , zbyt wrazliwy żołądek , musialbym z kroplówką chodzic po silowni
co do kasy to sprawa indywidualna, jak ktos np nie ma co robic z pieniedzmi a lubi pocwiczyc to zamiast kupic samochod kupi 30 kilo carbo itd ...
chyba ze ktos wydaje ostatni grosz na taki cykl wtedy to juz jest conajmniej dziwne
ciaastek91
18-07-08, 13:36
pewnie, lepiej za te 600zl kupic jakies kozackie auto niz 30kg carbo..
pewnie, lepiej za te 600zl kupic jakies kozackie auto niz 30kg carbo..
jak kto woli w koncu mamy wolnosc
rozumiem voldemort, sam zcesto zadaje rozne glupie pyt dot cykli innych ludkow:)
a co do hgh - okolo 9600 to cena samego koksu :D
nie bardzo rozumie twój post: 9600 to cena samego koksu-co masz na myśli?